עבור לתוכן

ת'רד המערכות הגדול!- איך המערכת שלכם נראית?

Featured Replies

פורסם

שלום,

כל אחד יתן תמונה של המערכת שלו ואת המפרט שלה.

בבקשה לא לשלוח הודעות ספאם כי הודעות כאלו ימחקו מידית! :nono:

נשמח לפירוט ודעה על המערכת שלכם.

תודה,

ניצן.

אני יתחיל:

אז לצערי אין לי עדיין מערכת רציית אלא סתם צעצוע אבל בהחלט יש תוכניות לאחת כזאת אבל לצערי זה יקח זמן של בערך שנה :'( עד שאני עובר לעליית הגג שלי ;D

ועכשיו תורכם ידידיי! :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 27.06.2007 בשעה 22:41:20

מישהו?
  • תגובות 96
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

http://photos.walla.co.il/amnesiax

מספר תמונות של המערכת שלי..

אנטולי עכשיו אתה חייב לצלם משהו, לפחות את היין ;D

פורסם

קודם שתהייה קצת יותר היענות מצד אחרים :)

חוץ מזה, אחרי המערכת שלך, שלי תראה פשוטה מאוד :-X

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קודם שתהייה קצת יותר היענות מצד אחרים :)

חוץ מזה, אחרי המערכת שלך, שלי תראה פשוטה מאוד :-X

Anatoli.

שלך לא תראה פשוטה כי אולי זה נראה אבל את הרכיבים כולנו יודעים שקנית בהרבה כסף...

יאללה תמונות ;D

פורסם

המחיר ממש לא משנה. כמו שאמרתי, ברגע שתהייה קצת יותר היענות (קצת הרבה יותר ליתר דיוק) אני גם אפרסם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

טוב אז יאללה כולם להגיב!!!

ותגידו למה זה מראה לי שיש רק 5 תגובות כשיש 7?

ולכולם אין לכם מה להתבייש גם לי יש רק רמקולי מחשב של 300 ש"ח...

פורסם

לא אפרסם עד שהמערכת תושלם ;)

פורסם
  • מחבר

טוב תתחילו לפרסם עוד... ::)

אגב שכבר פירסם ביינתיים אתם יכולים לספר קצת עלהמערכת מרוצים/ לא מרוצים לאיזה מטרות היא?

פורסם

http://photos.walla.co.il/amnesiax

מספר תמונות של המערכת שלי..

אנטולי עכשיו אתה חייב לצלם משהו, לפחות את היין ;D

פשיי איזה מערכת..

סתם שאלה, בן כמה אתה שכבר יש לך מערכת כזאת ?..

ולי אין מערכת כי את מה שחסכתי השקעתי על האוזניות מגבר וכרטיס קול שזה:

אודיופיל 192

מגבר מיני head

אוזניות dt880

רמקולים צריכים להגיע השבוע פשוטים של קריאיטיב דגם 2200[br]פורסם בתאריך: 30.06.2007 בשעה 19:42:48

טוב אז יאללה כולם להגיב!!!

ותגידו למה זה מראה לי שיש רק 5 תגובות כשיש 7?

ולכולם אין לכם מה להתבייש גם לי יש רק רמקולי מחשב של 300 ש"ח...

כן זה מוזר עכשיו זה גם לא מראה את ההודעה שלי.. כנראה יש בעיות בממשק של הפורום

פורסם

Z5500

פורסם

מי שלא נכנס לתחום הזה שיעשה לעצמו טובה וישאר בחוץ, זה לא נגמר...

התחלתי מקטן, רמקולים של ae evo 1 קדמיים ומגבר yamaha rxv-620.

הוספתי למערכת את שאר הסט, סנטר ורמקולים אחוריים.

לאחר זמן מה הרגשתי שאני לא נהנה מהמערכת כמו פעם, ואין את ה"וואו" המיוחד שהיה בפעם הראשונה ששמעתי אותה. רציתי להחזיר אותו שוב ולכמה שיותר זמן :silly:

התחלתי עם החלפת הרסיבר ק"ב לאונקיו 702 שנתן לי שיפור עצום בסרטים, הכל ניהיה יותר "in your face", והייתי ואני עדיין צריך להנמיך בקטעים מסויימים שאני לא אקבל איזה התקפף לב פתאום. בכלליות השיפור התבטא בגבוהים חדים וברורים יותר, ובבאסים שהתחילו להזיז לי דברים בבית. התלבטתי בינו לבין ה denon 3806, אבל לא אהבתי את הצליל שלו שלא היה חד וברור, והתבטא לדעתי באטימות וחוסר רציני בגבוהים שהזכיר לי את הימאה הקודם שלי.

אחרי שקניתי את הרסיבר חשבתי שהסטריאו יהיה כמו שסטריאו צריך להשמע, אך לצערי זה לא היה ככה במקומות אחרים ששמעתי. האונקיו נתן שיפור ביחס לרסיבר הקודם, אך לא כמו שציפיתי בסטריאו. החלטתי לקנות מגבר סטריאו ייעודי ובסוף נחת אצלי בבית ה cambridge audio.

אחד הדברים שמאוד אהבתי במגבר הזה זה האיזון בין הגבוהים לנמוכים. והסביר שקניתי את המגבר היא בגלל המיד. הקולות של הזמרים לא נשמעו כל כך טוב באף מגבר בסביבות המחיר הזה. הקול היה ברור ונוכח בחדר ולא השתלב ביחד עם כל שאר הצלילים כמו בשאר המגברים בסביבות המחיר הזה.

לאחר מכן שמעתי מספר רמקולים בכל מיני מקומות שונים סתם לכיף, והבנתי שהרמקולים שלי מיועדים יותר למוזיקה ופחות לסרטים, הם יותר "laid back" ורגועים. רציתי שינוי.

החלטתי להחליף אותם ולשפר לי את הסרטים ואת המוזיקה כאחד. התחלתי לשמוע מספר רמקולים והגעתי לשלושה מועמדים סופיים.

tannyo eyris1, opera prima, b&w 705.

הטאנוי היו שיפור של ה evo 1 הקטנים שהיו לי. פשוט לקחו את הרמקול ושיפרו אותו בכל מובן. הייתי רגיל לצליל ואהבתי אותו מאוד, זה למה הוא נבחר להיות בין השלושה האחרונים. אבל זה לא מה שחיפשתי, חיפשתי צליל יותר חי, אמיתי, ולא רגוע ומאופק. רמקול שישפריץ לי את הצלילים בפרצוף. ויתרתי עליו בסופו של דבר.

האופרה היה הרמקול השני שבחנתי, אני יכול להגדיר אותו כשילוב של ה 705 ושל הטאנוי. רמקול מאוזן מאוד עם מיד חם ונעים. מה שגרם לי לוותר עליו בסופו של דבר זה הבאס הלא מדוייק שהפריע לי. יאמר לזכותו שהוא לא התערבל עם שאר הצלילים והרמקול העביר את הנמוכים בצורה יפה, רק שלא אהבתי אותם.

ואז הגיע ה 705.. מה אפשר לאמר, מהרגע הראשון ששמעתי אותו נדהמתי מהגבוהים הקסומים שלו, הרמקול הוציא צלילים שלא שמעתי ברמקולים אחרים לפני, הבאס היה מדוייק ופאנצי' בדיוק במידה. הרגשתי שאני יושב בשורה הראשונה במופע ולא בשורה השמינית תשיעית כמו שישבתי עד עכשיו. הבמה הייתי רחבה, הזמר שר מרמקול בלתי נראה מהאמצע.

הטונים של הצלילים לא התערבבו והם נשמעו חד וברור בכל מוזיקה שהרמקול ניגן. בסופו של דבר מה שקנה אותי זה הגבוהים שלו שלא שמעתי באף רמקול (אפילו לא באופרה שמתיימר להיות יותר חד ונטוי לצליל הגבוה בגלל טוויטר הסקאן ספיק שלו). הדבר היחיד שכן הפריע לי הוא שבקטעים מסויימים הגבוהים צרמו לי. אבל אחרי התאהבות כזאת החלטתי שאני לוקח אותו הבייתה לבדיקה מעמיקה.

באותה שניה שהגעתי הבייתה עם הרמקול חיברתי אותו ל cambridge שלי ונתתי למוזיקה להתנגן, והרמקול אכן ניגן...

הגבוהים נטו יותר אחורה בגלל המגבר, אבל עדיין היו מצויינים, הצליל לא צרם יותר. מה שכן היה ערבול של צליל, מן כזה "בוץ" באמצע החדר שלא נתן פתיחות לצליל והשאיר אותו מאחורה ומבולגן. באותו רגע הבנתי שזאת בעיה אקוסטית.

ואז הבנתי, אם כבר הולכים אז הולכים עד הסוף לא?

הרמתי טלפון לבן אדם שמתחמה באקוסטיקה והוא הגיע אלי כעבור כמה ימים שהרמקול עוד אצלי עם הציוד הנחוץ. הוא הביא מספר ספוגים ופיזר אותם בחלל החדר.

תאמת לא ידעתי שחתיכת ספוג יכולה לתת כזה שיפור עד ששמעתי את הרמקול לאחר הנחת הספוגים. כל הבוץ והבלאגן של הצלילים נעלם והרמקול נשמע כמו שהוא צריך להשמע סוף סוף.

"מפה הכל כבר היסטוריה", לקחתי כמובן את הרמקולים והזמנתי ספוגים לפי מידות. עטפתי אותם בבד שקניתי ואתם יכולים לראות אותם בתמונות שפרסמתי.

אני מאוד מרוצה מהמערכת אבל ה"וואו" הראשוני שתיארתי נעלם לי לאט לאט :'(, בקרוב אני מניח שהמגבר יוחלף למשהו יותר רציני וגם המקור (שהוא כרגע dvd של פיוניר 383).

לבחור שמעלי, אני בן 21, משתחרר עוד חודשיים ;D

פורסם
  • מחבר

איזה נאום! :yelclap:

יפה מאוד.

כמה עלה לך הספוגים והאקוסטיקה? (לעליית גג המתוכננת)

אגב זה ככה תמיד בכל דבר בהתחלה מתלהבים מאוד ועם הזן פחות ופחות... :lol:

ואמרת שפירסמת תמונות ולא ראינו אותם...

ואם כבר מדברים על שיפור אצלך זה רק המקור לדעתי ;D

פורסם

ראינו, בעמוד הקודם.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים