פורסם 2007 ביוני 2718 שנים קניתי מחשב ובעצת המוכר החלטתי בסופו של דבר לא לקחת ספק, ולהשתמש בג'נרי.המוכר אמר לי שאלא אם כן אני עושה OC, הספק אמור להספיק לי ושחוץ מזה - רוב האנשים משתמשים בספקים ג'נרים והוא לא שמע שהיו יותר מדי בעיות איתם.בכל מקרה - נגיד ותהיה תקלה עם הספק, מה יותר סביר שיקרה - שהספק עצמו ישרף או שיגרם נזק למערכת?ועוד שאלה - הרי יש אחריות על כל החלקים, אז עם מקסימום המערכת תשרף, אני אוכל להחליף חלקים חינם, נכון?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים ספק יישרף - כמעט בטוחהשאלה היא רק מה הוא ייקח איתו כשזה יקרה (לא אם, אלא כש)
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים סביר להניח שהספק ילך, אם לא עכשיו אז בחורף הקרוב, בואו נחסוך כמה פוסטים : באיזה מערכת מדובר? מעבד? כרטיס מסך? קשיחים?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר מעבד E66008800GTS 640MBלוח אם GIGABYTE 965P-DS32GB DDR2 RAMWD3200AAKSזהו נראה לי... אה- וצורב DVD X18 של LG, לא זוכר תדגם...עכשיו, כל הקטע של הספקים חדש לי כי אני כבר 4 שנים עם מחשב שכשקניתי אותו היה אחד הטובים ביותר, והוא עובד על ספק ג'נרי ולא הייתה לא שום בעיה עם המחשב עד עכשיו.אבל זהו - אתם הפחדתם אותי מספיק, אני הולך לקנות ספק. נגיד 400W של ספק מחברה טובה יספיקו נכון?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר הליברטי זה שם של דגם? יענו ENERMAX הם לא היחידים שמייצרים אותו? כי אני לא יודע אם יש אותו בחנות ממנה אני קונה... צריך להתקשר מחר ולשאול בכל מקרה - המחשב יחזיק לי כמה ימים עם הג'נרי לפני שהוא יתפוצץ ויצא למסלול סביב כדהא? נ.ב. - כאמור, המוכר אמר לי שלא אמורה להיות בעיה עם הספק, והבן אדם מאוד נחמד, עוזר ונראה מבין אז החלטתי להקשיב לו
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מעבד E66008800GTS 640MBלוח אם GIGABYTE 965P-DS32GB DDR2 RAMWD3200AAKSזהו נראה לי... אה- וצורב DVD X18 של LG, לא זוכר תדגם...עכשיו, כל הקטע של הספקים חדש לי כי אני כבר 4 שנים עם מחשב שכשקניתי אותו היה אחד הטובים ביותר, והוא עובד על ספק ג'נרי ולא הייתה לא שום בעיה עם המחשב עד עכשיו.אבל זהו - אתם הפחדתם אותי מספיק, אני הולך לקנות ספק. נגיד 400W של ספק מחברה טובה יספיקו נכון?לפני 4 שנים, ספק ג'נרי באמת הספיק למערכות בצורה מעולה, לעומת זאת עכשיו, צריכת ההספק עלתה משמעותית, ולכן צריך ספק כוח טוב, יש לך מערכת מאוד מאוד דומה לשלי, תבדוק במפרט איזה ספק מחזיק אותה ;D באופן כללי, ENERMAX היא החברה שמייצרת את הדגם הזה של ספק, תבקש מהמוכר ENERMAX LIBERTY 400W DUAL RAIL, הוא יחזיק את המערכת שלך כמו ענק 8)
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אני כמובן גם חושב שצריך להשקיע בספק כח מתאים.אבל אני חייב לציין שזה נראה לי מאוד מוגזם להגיד שהספק בטוח ישרף אם לא עכשיו אז בחורף ואם לא בחורף אז אחרי זה.המון אנשים עובדים עם ספקים ג'נרים- יותר נכון רב רובם של האנשים.עד עכשיו שמעתי רק מחבר אחד שנשרף לו הספק כח.אמנם המערכות היום צורכות יותר חשמל אבל תסמכו על הג'נריים שגם הם יעלו ולו במקצת את ביצועיהם.בכל מקרה, כדאי לקחת ספק טוב אם יש כסף . אם לא והמערכת סולידית, ספקים ג'נרים רוב הזמן יעשו את העבודה.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים א. המערכת שלך בהחלט לא סולידיתב. רוב האנשים לא יודעים כמה מסוכן זה לעבוד עם ספק ג'נרי, אל תיקח אותם כדוגמהג. ה-LIBERTY לא כזה יקר גם, ספק מעולה למחירו.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים ההבדל הוא /שרוב האנשים קונים את המפרטים בשקל ומעדיפים לחסוך ברכיבים...הם לוקחים כרטיס מסך חלש כמו 3700gt כי הם לא צריכים יותר מזה, והם בטח לא מודעים לסכנות של ספק ג'נרי...בגלל שהמערכת חלשה ולא זוללת יותר מידי הספק אז ספק ג'נרי יכול להחזיק בכיף, ואם לא, אז הלכה מערכת ב-1000 שקל, וגם זה אחרי כמה שנים...בכל מקרה במפרט חלש מומלץ להשקיע בספק, אבל זה לא "זועק" כמו במפרט שלך...לי לדומגא יש מחשב pentium 4 2.6, radeon 9200 וספק ג'נרי, והוא בינתיים עובד בכיף... וזה אחרי שלוש וחצי שנים...אבל עברו מאז כמה שנים טובות, ובנוסף אתה לוקח מערכת מפלצתית מבחינת הצריכת מתח, לכן אל תתפשר על ספק, במפרט כזה זה באמת מסוכן להשתמש בג'נרי...
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים גם ככה אתם שוכחים שיש מעט מאוד ספקים ג'נריים בשוק שבכלל יכולים להחזיק את המפרט הזה. וגם אלה לא בדיוק זולים כמו הג'נריים שחושבים עליהם.ואז באמת כבר אין הבדל גדול בין ג'נרי שתי מסילות עם חיבור מיוחד ל8800 ברמת המחירים. (בג'נריים יש 550W שפשוט לא יתנו לכרטיס שלו לעבוד בצורה נורמלית - זרם נמוך מדי במסילות 12) ככה שבכל מקרה ספק כוח זול לא יעזור לו ממש במקרה הזה.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אני כמובן גם חושב שצריך להשקיע בספק כח מתאים.אבל אני חייב לציין שזה נראה לי מאוד מוגזם להגיד שהספק בטוח ישרף אם לא עכשיו אז בחורף ואם לא בחורף אז אחרי זה.המון אנשים עובדים עם ספקים ג'נרים- יותר נכון רב רובם של האנשים.עד עכשיו שמעתי רק מחבר אחד שנשרף לו הספק כח.אמנם המערכות היום צורכות יותר חשמל אבל תסמכו על הג'נריים שגם הם יעלו ולו במקצת את ביצועיהם.בכל מקרה, כדאי לקחת ספק טוב אם יש כסף . אם לא והמערכת סולידית, ספקים ג'נרים רוב הזמן יעשו את העבודה.קח את המילה שליבטווח של 5 שנים 80% (או יותר) מהספקים הג'נריים של המערכות המתקדמות יישרפו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.