עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח 3.5 160GB.ממה שדפדפתי בזאפ ומקומות אחרים מצאתי את הWD1600AAJS שמצוייד בSATA2.הייתי מעוניין ללכת על קומבינציית ה - קניית HD פנימי+שילובו במארז שמצוייד בUSB2.ממה שהבנתי ה3.5 צריך מתח חשמלי ולא עוזר לו הUSB2 כמו בדגמי ה2.5,אשמח אם אוכל לשמוע קצת המלצות בעניין על מארזים זולים או האם הבחירה בHD הייתה צריכה להיות אחרת,ואיך אני מתגבר על בעיית המתח חשמלי(פתרון נייד וזמין).

תודה.

פורסם
  • מחבר

בבקשה מישהו יכול לעזור?

פורסם

אני הייתי הולך על WD2500AAKS שכמו שאתה כבר מבין הוא בגודל 250M.

1. חיבור SATA2

2. 16M Cache.

3. קריר יותר משאר הדיסקים בלפחות 10 מעלות.

4. רוחב הפס שלו גדול יותר - סדר גודל של 20%-30% (אני לא בטוח אבל משהו כזה).

בקיצור הוא דיסק חדש יחסית וממש מומלץ בכל הפורומים והאתרים שסוקרים רכיבים.

אני אישית רכשתי 2 כאלה ומתכוון לחבר אותם ב-RAID0.

תצליח

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

נראה לי שבאמת אלך על ה250 ג'יגה.

ממה שבדקתי ההבדל בין הKS לAAKS זה בצריכת חשמל יותר נמוכה לטובת האחרון,הפרש שמתבטא בסביבות ה60 ש"ח

מה שהיה חשוד בעיניי שהKS נמכר באייבורי ב304 שקלים.נמוך משמעותית מרוב החניוית,מה שכן רוב הביקורות על חנות זו לא מרקיעות שחקים.

כמו כן אני אשמח לאיזשהו מדריך לגבי חיבור חיצוני של HD זה בעזרת מארז,האם יש איזשהם המלצות על מארזים טובים,מבחינת החשמל איך זה עובד,וכו'.נראה לי שהוא ישמש אותי באופן חיצוני כי בלוח האם במחשב הנייח שלי יש HD של סיגייט 80 ג'יגה שמחובר בSATA והרחבה כרגע לא באה בחשבון.

לסיום האם אפשר להשתמש באותו כבלSATA,לחיבור HD SATA 2 ללא החלפתו?

פורסם

אני רכשתי ב-SKYPC ב-360 ש"ח.... יש חנות חדשה שמצאתי בראשון, מאוד נחמדים ויש להם אחלה אתר http://www.wellcome.co.il/catalog/.

לגבי הכבלים, זה אותו הדבר. אין שום בעיה לחבר SATA2 עם כבל של SATA.

לגבי חיבור חיצוני, לדעתי אין טעם להתפרע ולהשתגע על משהו יקר...אני מתכנן לחבראת הדיסק הישן שלי בחיבור חיצוני ולא מתכוון להשתגע על המארז.

בסופו של דבר זאת קופסא....לא נראה לי שיש כאלה הבדלים. מה שחשוב זה לבדוק את נושא החום (מאיזה חומרים הוא עשוי וכו'), חיבור למחשב USB2.0 ואם בא לך אז שיהיה גם יפה :yelclap:

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים