עבור לתוכן

איך לשפר את הסירקולציה במארז?

Featured Replies

פורסם

ככה נראה פחות או יותר הארגון של המארז שלי,

4uj7yvb.jpg

יש לי עוד מאוורר 80 מ"מ, איפה ממולץ לשים אותו? (בלי חפירות במארז)

ראיתי כל מיני רעיונות לשים במפרצים של 5.25 או במפרץ של הפלופי, מישהו יודע האם זה יעיל?

פורסם

או שתחליף את ה40מ"מ (שים אותו על הציפסט) או שלא תעשה איתו כלום ("בלי חפירות במארז")...

פורסם
  • מחבר

המאוורר של 40 מ"מ הוא מותאם לדיסק קשיח.

טוב, ממה שאתה אומר אני מבין שלדעתך אין צורך בעוד מאוורר, אני מקווה שלא נעלבת מההתבטאות שלי לגבי חירור המארז :hi:, פשוט אני לא רואה איזה עוד חור אני יכול לעשות כאן.

פורסם

איך נדע אם יש או אין צורך בעוד מאוורר אם לא פרסמת את הטמפרטורות בתוך המארז?

פורסם

אתה יכול לשים 120 מיקדימה או מאחורה אם יש לך אפשרות כזואת במארז שלך

פורסם

ההבדל בין 80MM ל 120MM הוא גדול מאד בזריקת האויר..

אם יש לך מקום למאוררי 120MM , אז פשוט "תשקיע" 80 שקל ותקנה שני מאורר 120MM שיחליפו את ה 80 שיש לך..

חוץ מזה, הסידור שלך הוא טוב. רק תדאג שלא יהיו יותר מידי כבלים וחוטי חשמל של הספק שעושים סבך במארז..

תהדק את כל הצמות לצמה אחת (איפה שאפשר) ותצמיד אותה לדפנות של המארז עם אזיקונים.. ככה תקבל זרימה חופשית יותר של אויר..

פורסם
  • מחבר

איך נדע אם יש או אין צורך בעוד מאוורר אם לא פרסמת את הטמפרטורות בתוך המארז?

צודק מאה אחוז, טעות שלי.

במנוחה:

cpu 38

mobo 43

hdd 30

gpu 37

אין לי אפשרות לשים 120 בגלל שאין מקום אפילו להרחיב את החורים אם הייתי מנסה, יש אולי מתאם שאפשר להלביש על החורים הקיימים?

פורסם

במאמץ ?

פורסם

צודק מאה אחוז, טעות שלי.

במנוחה:

cpu 38

mobo 43

hdd 30

gpu 37

אין לי אפשרות לשים 120 בגלל שאין מקום אפילו להרחיב את החורים אם הייתי מנסה, יש אולי מתאם שאפשר להלביש על החורים הקיימים?

navk2תיקרא לפני שאתה מגיב

ולא אין כזה מתאם אם אתה רוצה אז זה רק לחתוך או ליקנות מארז חדש

פורסם
  • מחבר

בסוף החלטתי לעשות חור במכסה של הספק ולשים את המאוורר 80 מ"מ שישאב אוויר מהמארז לספק, נראה לי לי שזה יהיה הכי יעיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים