פורסם 2007 ביוני 2118 שנים ומישהו מכיר תוכנה לשליטה במאווררים? של מארז ומעבד (חלונות XP)?הביוס לא עוזר ו speedfan לא משהותודה
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מאווררים שמחוברים בחיבור מולקס, אתה לא יכול לשנות את המהירות שלהם בלי בקר שליטה.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אמת.צריך מאווררי SMART FAN שנותנים שליטה על המהירות שלהם דרך הלוח-אם.. אלו מאווררים שבאים עם חיבור שלוש פינים (אדום, שחור וצהוב) במקום רק שניים..לא בטוח שיהיה לך גם יציאות מאוררים פנויות בלוח.. צריך לבדוק את זה לפני זה..
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר החיבור של המאוורר מארז לא ממש משנה ליכאלה שמתחברים בחיבור של כוננים נראה לי יהיה הכי טובוהתוכנה זה לשליטה במאוורר של המעבד ויש לו שלושה פיניםמישהו מכיר תוכנה?ואיזה מאוורר למארז יש נורמלי שאפשר לקנות ב 70 ש"ח
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אני קניתי מאוורר של glacialtech אתמול.. 120 מ''מ מאוד שקט ,מגיע עם חיבור 3 פינים ללוח אם וגם חיבור מולקס לבחירתך.אני חיברתי אותו ללוח M וכמו שאמרו פה אני יכול לשלוט במהירות האיוורור שלו.המאוורר עלה לי 60 ש''ח בIQPC. ממליץ!
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אין מתאם כזה...כמו שאמרו צריכים מאווררים מיוחדים (SMART FAN) - כאלו עם בקר מהירות על מנת שהמחשב יוכל לנטר את המהירות(וזאת בתנאי שיש ללוח אם חיבור מתאים פנוי).אם יש לך מאוורר אחר בלי בקר כזה-כמו כאלו עם חיבור מולקס אתה יכול לבנות פאן באס לניטור ידני של המהירות(יש כאן הסברים בפורום) או על ידי פוטונציומטר.אגב אני הבנתי שהמאווררים של AC שיש בחנויות ksp אמורים להיות טובים...וזולים...מה אתם אומרים?http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3881
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.