עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע ל-oc

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי כמה שאלות לגבי oc במחשב שלי כי אני חושב שביצעתי oc ואני לא בטוח חחחחחח

סתכלו בתמונה שצילמתי בcpuz תגידי לי אם אכן ביצעתי oc

http://tinypic.com/view.php?pic=678rakp

ועוד דבר מישהוא יכול להסביר לי מה זה המולטיפליר הזה ?

תודה לכל העוזרים

פורסם

OC=OverClocing דהיינו מעל מהירות המעבד כפי שהוא בא מהמפעל.

המהירות של המעבד שלך במקור יהא 2400MHZ ואילו כרגע היא 1600MHZ אבל זה בסדר וזה נובע כתוצאה מה-EIST (לא יודע מזה? חפש בפורום)

בכל מקרה,רק כדי להרגיע אותך,אי אפשר לעשות OC בלי לשים לב או משהו כזה..

מוליטפלייר זו המכפלה של המעבד. יש למעבד תדר FSB של 266 ומהכפלה תשע (9X266 ) נותן לנו 2400MHZ...

פורסם

המכפלה זה הX6 והבאס זה ה266.7MHZ- אני לא מבין בתדרים של הE6600, חכה עד שמישהו שמבין בזה יכתוב פה....

עריכה: זה שמעלי הסביר הכל...

פורסם

אני די מבין ואני כבר רשמתי..

ה-Downclock כביכול נובע פשוט מפונקצית ה-EIST שמורידה את מכפלת המעבד כשאין צורך בכל כוח העיבוד ובכך חוסכת פליטת חום מיותרת וחשמל.

פורסם
  • מחבר

במולטיפליר אצלי רשום 6 אז זה אומר שהמכפלה שלי היא 6?? זה גרוע מה עושים שזה יהיה 9 וזה גם די מסביר למה עכשיו אצלי זה 1600 כי 266 כפול 6 =1596

פורסם

אני בטוח שאתם לא אנאלפבתים..אז תקראו בבקשה...

רשמתי שזו פונקצית ה-EIST שמורידה את המכפלה כשאין צורך בכל כוח העיבוד. כשלא עושים OC אין שום טעם לבטל את הפונקציה הזו. כהמעבד שלך יזקק לכוח עיבוד רציני הוא יעלה את המכפלה אוטומטית.

פורסם

אני בטוח שאתם לא אנאלפבתים

תיקנתי את עצמי ^^^

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה שניכם יש לי עוד שאלה אם אני מעלה את זה ליותר מ266 בהגדרות ביוס זה יתן לי מכפלה יותר גבוהה משמע עשיתי oc? יש לי לוח

gigabyte ga965p ds3 באיזה אופציה אני מעלה את זה??

תודה רבה לעוזרים וסליחה על הבורות אני די חדש בנושא

פורסם

כאשר אתה מעלה את הבאס אתה עושה OC, תכפיל את הבאס במכפלה וזה יתן לך את התדר של המעבד.

תדר הזיכרונות שלך הוא זה שקובע כמה אתה יכול להעלות בבאס בלי לשנות מתחים או מחלקים.

נגיד יש לך זיכרונות בתדר של 533MHZ אז אתה תוכל להעלות את התדר של המעבד בעוד 533MHZ בלי לשנות כלום חוץ מהבאס.

את הבאס משנים בביוס

תקרא עוד במדריך לOC במדריכים.

פורסם
  • מחבר

תודה והזכרונות שלי הם 800 מה שראיתי באופציה של הביוס הוא שעכשיו יש לי 200 אני חושב ושהקסימום שאני יכול לעלות זה עד 700 תקנו אותי אם אני טועה

יכול להיות זאת לא האופציה הנכונה אבל זאת היחידה שהצלחתי לגשת אליה

פורסם

Ndv אתה טועה ומטעה.

אם יש לך זכרונות 667 עם מעבד 4300 למשל אתה תוכל להגיע לבאס 333 בתדר של 1: (ללא OC לזכרונות) והתדר של המעבד יעלה ב-1200MHZ ולא ב-667 כפי שמובן מהדוגמא שנתת.

תדר הבאס שתוכל להגיע תלוי גם במעבד שלך וגם בלוח שלך.

כעיקרון עם זכרונות 800 (מבחינת הזכרונות) תוכל להגיע לבאס של 400 לפחות.הלוח שלך גם לא יגביל אותך ויאפשר לך באס 400.

ככה שבאופן עקרוני אם יהיה לך מזל ונפלת על מעבד איכותי,ויש לך קירור רציני תוכל להגיע לתדר של 3.6GHZ

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי את זה וצילמתי את הביוס שלי אני רוצה להיות בטוח שאני לא עושה שום טעות לפני שאני עושה את ה-oc

http://tinypic.com/fullsize.php?pic=5xq0hdx

אוקי לפי מה שהבנתי אני צריך לעלות את ה200 האלה נכון? תקנו אותי ותכוונו אותי מה לעשות הטמפ' שלי כפי שמופיע בלוח cpu30-32 ככה תמיד על מהירות מאורר 650 ככה זה טוב??

ובנוסף הטמפ' של המערכת כולה 41

פורסם

זה משתנה ממעבד למעבד ומלוח ללוח. תעבוד לפי המדריך באתר ואל תעשה סתם שטויות כי אין אחריות על OC

פורסם
  • מחבר

לפי הלוח שלי gigabyte ga965p ds3 ומעבד e6600 זה מה שאני אומר לעשות בשביל oc למעבד ולא לזכרונות לעלות את ה200??

אני יחכה כבר לתשובה מקצועית של Xtract

תודה לך בכל זאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים