עבור לתוכן

צריך המלצה למשחק הרפתקאות.

Featured Replies

פורסם

יש פה מישהו ששמע על המשחק The Nomad Soul? יש לי אותו אבל כול פעם שאני מפעיל אותו ומתחיל משחק אז אחרי הסירטון פתיח המחשב נכבה:( :( :( ושמעתי שזה משחק מעולה וממש כיפי והמממ לא זוכר עליו עוד פרטים :) אבל זה בעצם מאין סקנד לייף רק אוף ליין משהו כזה שמעתי שאנשים אומרים... בכול מקרה נשמע לי משחק מגניב ולא ממש ניראה לי זה קווסט טהור אבל בכול מקרה אני די בטוח שתהנה ממנו

אז בעיקרון הנה לך עוד המלצה למרות שהבנתי שדי קשה למצוא את המשחק כיום(גם בקנייה או גם בהורדה אבל אתה יכול לשלוח לי הודעה אני יכול להגיד לך מאיפה להשיג אותו)

יש עוד משחק ששמו Lula 3D משחק קווסט בין החזקים http://www.gamespot.com/pc/adventure/lula3d/index.html

חחח סתם זה משחק עלוב וגרוע שלא יודע מי קונה את זה...

ועכשיו ברצינות הנה לינק שיש בו די הרבה משחקי הרפתקה שתאכל לראות וקרוא עליהם ואם תאוהב משהו אז יש שם גם לחלקם דמו ניראה לי אבל בעיקרון אם תאהב משהו אני מניח שתמצא איך להשיג את המשחק ודרך הגב זה לינק לגיימספוט ככה שאין פה שום ווארז או משהו :)

http://www.gamespot.com/games.html?platform=5&category=Adventure+Games&type=games&mode=top&sort=views&sortdir=asc

טוב זהו מניח שאין לי יותר מה להוסיף אז מקווה שהלינק מועיל לך ותהנה :)

• תגובות 47
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש את הקווסט ששכחתי את שמו. זה שאתה קוסם שצריך להחזיר את מלאך המוות לעבודה

פורסם

מישו פה שמע מפותח הדיון מאז ההודעה הראשונה? ::)

פורסם
  • מחבר

כן.

אני קורא כול הודעה ומחפש מידע על המשחקים

פורסם

final fantasy 7

פורסם

RPG!!!!

אולי מספיק???

בואו כולנו נכתוב גם HL2, או FARCRY כי מדברים שם עם אנשים ויש שם קווסטים...

:nono:

פורסם

למה כשמישהו שואל על משחק קווסט אתם ישר רצים ללוקס ארטס

מה אין משחקים חדשים יפים

למרות שלא שחקתי אבל לא אמרו את זה פה MYST כל הסדרה

כי

א. הם מלכים בתחום הקווסטים

ב. עד כמה שיצא לי לראות, לא, אין היום קווסטים שמספקים את אותה החוויה של פעם.

Myst לדעתי לא משתווה אל הקווסטים שציינתי.

פורסם
  • מחבר

final fantasy 7

אולי גם BF2? :smile1: :

פורסם

פותח הדיון, אם לא שיחקת , אני ממליץ בחזקה על Neverhood

אחד החזקים ביותר

אם אהבת את MI, אני מניח ששיחקת ב MI2,3,4 , אבל אם לא אני ממליץ בטירוף, זאת סדרה ענקית

את 4 בעצמי לא שיחקתי יותר מ-10 דקות כי התלת מימד שלו די הרס לי את החוויה

אבל המליצו כאן באיזה דיון לא מזמן לנסות בכל זאת, ושההומור שווה את זה.

בנוסף, כמו שכולם אמרו, DOTT (יומו של הטנטקל) - אחד המשחקים שאני תמיד אזכור לטובה

"We may not live to see yesterday... "

לגבי Sam&Max החדש שיחקתי רק בפרק הראשון, ולא אהבתי יותר מדי, עלבון ל Sam&Max הישן (שגם מומלץ כמובן)

נסה גם את "ערס קווסט" - הקווסט הטקסטואלי העברי הראשון.... :) נוצר ע"י גל ממליה, איש משכמו ומעלה.

שהיה חלק מסצינת הדמואים בישראל

אם מישהו מכיר עוד קווסטים מצחיקים ישנים וחדשים - גם אני אשמח לשמוע.

בז'אנר האימה, נסה את פנטזמגוריה 1&2 , משחקים שהצמידו אותי למסך בזמנו

(הסוף של 2 היה מאפן ומשעמם, אבל המשחק עצמו היה נחמד)

ואת הקווסט (הקשה, מאוד, שלא הסתדרתי בלי לקרוא פתרונות שלו) the ripper

בסדרת kings quest שיחקתי רק ב-6 וגם זה היה לכמה שעות בלבד בבית של חבר לפני שנים רבות

אבל אהבתי את הכמה שעות האלה :)

פורסם
  • מחבר

איך לעזאזל מפעילים את ה "ערס קווסט" הזה?

פורסם

לא שיחקתי בזה מאז כיתה ו (אי שם בשנות השמונים)

אני מניח שיש בעיות תאימות עם XP , נסה אולי להפעיל את זה תחת DOSBOX (חיפוש ימצא לך על זה קצת מידע)

פורסם
  • מחבר

יש עוד משחקים ישראליים?

פורסם

קודם כל תצתייד ב SCUMMVM אפשר להוריד חינם מ www.scummvm.org זה אינטרפרטר חינמי למשחקים ישנים של לוקאסארטס שהוסיפו לו גם תמיכה למלא קווסטים אחרים, יש שם אפילו הורדה חוקית של כמה משחקים שהיוצרים נתנו רשות.

פורסם
  • מחבר

היה פעם משחק (ישן) בדו מימד (מצוייר ברמה סבירה- טובה) ששיחקתי בתור קוסם בתוך עולם ענקי כזה - אני לא זוכר מה הקווסט אבל אני זוכר שהבנאדם היה מזוקן ונמוך.

פורסם

יש עוד משחקים ישראליים?

עירבוביה :)

סתם..

למרות שלא שיחקתי בהם, אנשים אומרים שתככי הרייטינג ופיפוש ושאר המשחקים האלו טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים