פורסם 2007 ביוני 2218 שנים חברה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום דבר בנושא.נגמר לי ההתחיבות בנטוויזין (חצי שנה) ואני כנראה גם הולך להחליף חבילה עכשיו ובצורה משמעותית.לא מצאתי שום דבר שבזק בנלאומי עדיפים על נטוויזין, אשמח לקבל קישורים או הסברים.יש אפשרות להיות בתשתית של הוט עם ספק של בזק בנלאומי ?תודה !
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים גם אני עדיין לא מבין מה הבעייה עם נטויזן...אני כבר כמה שנים בנטויזן ולפי דעתי הם סבבה אז תנו לי סיבה למה לעבור לבזק?
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים יש סטיקי בראש הפורום שמדבר על בעיות שחווים מנויים של 013 (שהם מנויים של נטויז'ן לכל דבר אחרי האיחוד של 2 החברות)אתם מוזמנים להציץ בעמוד הראשון של הסטיקי ולהכנס לכתבה שלנו ב YNET , ואז לקרא בעמודים האחרונים של הסטיקי על כל אותם אלה שעברו ספקיתומה הם חושבים על זה.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים חבל על הזמן, כבר הבנתי על בשרי שזה רק בזק בינלאומיאני עם נטויז'ן עכשיו, לא מסוגל להזיז את האינטרנט...חבילת 1.5M ומוריד על 2KB\S ברשתות P2P
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר לכל חמשת המצביעים בעיקר ולשאר חברי הפורום והמצביעים הינה כתבה שפורסמה היום (יום ב') ב-YNET על היחס של אינטרנט זהב לגבי לקוח שרצה להתנתק מהשרות שלהם : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.htmlמה דעתכם ותגובותיכם לכתבה זו ?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים גם ברק ככה, אחרי שהתנתקתי מהם הם המשיכו לחייב אותי חודשיים אחרי. ונטוויז'ן גם לפי מה ששמעתיבאינטרנט זהב אמרתי להם שאני עובר לחו"ל ושינתקו אותי בעוד יומיים (היה יום שישי), הם חפרו לי חצי שעה עם הצעות להקפיא את המנוי או להשאיר את האיימיל תמורת סכום "סמלי" אמרתי להם שאני לא צריך והם ובסוף הם ניתקו אותי ביום ראשון כמו שביקשתי...עוד משהו שטוב לעשות זה לשלוח אימייל ולכתוב שיבטלו את המנוי.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אני שייך ל 012 אינטרנט זהב כבר כשש שנים. מרוצה מהשרות. מחמחיר, ואין בעייה של איטיות גלישה וגם לא ניתוקים.אז אני לא יודע על מה אתם שחים, כמובן בקשר ל 012 ...
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים גם אני שייך ל-012 זמן רב, והיום הפעם הראשונה שהרמתי גבה לגבי השרות - כי נראה שמהירות ההורדה שאני מקבל נמוכה מאוד. לפני שבוע זה לא היה ככה.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים הייתי בבזק בינלאומי למשך 4 שנים, הייתי מרוצה עד הגג.. לפני חודש וחצי עברתי לאינטרנט זהב(זול יותר) והתבאסתי לאאלה. הקישוריות לח'ול פשוט זוועתית.. לאגים במשחקים, פינגים בוונטרילו\מירק ומה לא... פשוט זוועתי.אתמול החזרתי בחזרה לבזק בינלאומי וההבדל הוא פשוט שמיים וארץ, חבר'ה - רק בזק בינלאומי!
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים רוב הסיכויים אלו אנשים שלא היו אצל ספקים אחרים ומכירים רק את "העולם של נטוויזין" ולא את מה שקורה אצל הספקיות האחרות. או שאלו סתם עובדי החברה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.