פורסם 2007 ביולי 218 שנים אתה צוחק נכון?זה גברים בחלל ללא סק, ראיתי את הסרט לפחות איזה 100 פעם ואני זוכר אותו בע"פאני אפילו מזהה את הריפ HD הלא מדהים במיוחד הזה, אני חושב שהוא היה הראשון אי-פעם שהורדתי...
פורסם 2007 ביולי 218 שנים TheReaper- fight club?PainKiller*- בוברלה או משהו כזה? סרט החלל הארוטי בשנות ה70ברברלה, אחד הסרטים המפגרים ביותר שנעשו אי פעם, בביצוע מושלם.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים למרות שזה לא באמת תמונה מהסרט עצמו מי שראה אותו ישר יזהה אמריקן היסטורי X? 25th Hour? (חייב לציין שזאת אחת הדרמות הטובות שראיתי.. אבל כמעט 100% הפריים לא מהסרט) Fight Club? עוד סרט כלשהו שבו הצתלם?
פורסם 2007 ביולי 218 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ זה Fight Club למרות שאני מודה שפשוט לא הצלחתי לזהות אז גיגלתי.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים למרות שזה לא באמת תמונה מהסרט עצמו מי שראה אותו ישר יזהה oO American History X? גם Fight Club עלה לי לראש, אבל הוא אמר שזה לא תמונה מהסרט עצמו =\
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אתה צוחק נכון?זה גברים בחלל ללא סק, ראיתי את הסרט לפחות איזה 100 פעם ואני זוכר אותו בע"פאני אפילו מזהה את הריפ HD הלא מדהים במיוחד הזה, אני חושב שהוא היה הראשון אי-פעם שהורדתי...בהחלט זה היה הסרטטעות שלי, כנראה בגלל השעה המאוחרתאגב, הצבעים כאלה מגעילים באשמת ה-BSPLAYER, להבא אני אצלם עם ה-MPC
פורסם 2007 ביולי 218 שנים Ferris Beuller's Day Off מצחיק שזיהיתי את זה בגלל השחקן מאחור (Alan Ruck), ולא בגלל מתיו ברודריק. קחו אחד. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 218 שנים טוב הנה משהו חדש נראה איך זה יתפוס שמתי ארבע תמונות נראה אם תצליחו לזהות את הסרטים שבתמונות.ואת הקשר שבין הסרטים.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.