עבור לתוכן

כל מחשב חייב ספק כוח???

Featured Replies

פורסם

כל מחשב חייב ספק כוח???

איפה הוא נמצא בכלל???

אני לא יכול פשוט לחבר לחשמל??

אני מסתכל במחשב שיש לי עכשיו ואני לא רואה ספק כוח!! אני פשוט רואה חוטים מחוברים לחשמל...

אם אני רוצה מחשב חדש אני חייב ספק כוח???

פורסם

החשמל מהקיר מתחבר לקופסא שיושבת בתוך המארז שממירה את הזרם חילופין (AC) לזרם ישיר (DC) שהרכיבים במחשב שלך מקבלים, זה הספק כוח.

פורסם

לא יודע אבל אםא תה קונה מחשב לך לפורום מפרטי מחשב תן תקציב\מטרות ותבנה יחד איתם מפרט כי אני רואה שאתה אל ממש מבין.

אל תעשה את הטעות הכי שטותית ונפוצה.. תקרא תבין:

http://hwzone.co.il/specslist/index.php#

תלחץ על "להסבר יותר מפורט, לחץ כאן" ומה שעולה בחלון חדש זה זה

פורסם

לא!

פורסם

יש מארזים שבאים עם ספק... בכל מקרה אין ספק שההבנה שלך במחשבים היא לא להיט.

אם אתה מתכונן לקנות איזשהו חלק למחשב כדי מאוד שתתייעץ עם האנשים בפורומים המתאימים.

פורסם
  • מחבר

אז יאללה חברה תעזרו לאחיכם,

אני מחפש מארז+ספק כוח במחיר מינימלי שיריצו את המערכת הבאה בלי בעיות.

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 TRAY

כרטיס מסך:

GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E

זיכרון:

G.SKILL F2-6400CL5D-4GBPQ DDR2 4GB (2GBx2) 800MHZ CL5

לוח אם:

ASUS P5B-E (S775/CORE DUO 2) INTEL 965P DDR2 HD AUDIO GBL 1394

דיסק קשיח:

W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER

מסך:

SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN

אני מחפש מארז וספק במחיר מינימלי שיריצו את המערכת שלי בצורה טובה ויעילה ושהרכיבים יחזיקו לאורך זמן...

לא אכפת לי מרעש... יש המלצות??

פורסם

תקבל עזרה בשמחה,אבל רק לאחר שתוסיף את התקציב שלך לספק ומארז לכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

(אתה רוצה תקציב מינמלי? אין בעיה,אבל עדיין יש לך תקרת תקציב מסויימת שמעבר לכך לא היית מעוניין להוציא..רשום אותה)

פורסם
  • מחבר

תקבל עזרה בשמחה,אבל רק לאחר שתוסיף את התקציב שלך לספק ומארז לכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

(אתה רוצה תקציב מינמלי? אין בעיה,אבל עדיין יש לך תקרת תקציב מסויימת שמעבר לכך לא היית מעוניין להוציא..רשום אותה)

הבעיה היא שאין לי מושג בכל הנושא של מארזים וספקים אז אני לא יודע מה נשמע מחיר סביר...

פורסם

תיארתי לעצמי ולכן הוספתי את השורה השניה בהודעה שלי...

כפי שאמרתי,נכון שאתה לא מבין בזה אבל גם אם אדם לא מבין תחום מסויים..הוא מבין כמה תקציב נשאר לו מתקציב הכללי של המחשב,או שהוא פשוט יודע כמה מנהל הבנק שלו יתיר לו להוציא..ואת זה אתה צריך להוסיף לכותרת

פורסם
  • מחבר

תיארתי לעצמי ולכן הוספתי את השורה השניה בהודעה שלי...

כפי שאמרתי,נכון שאתה לא מבין בזה אבל גם אם אדם לא מבין תחום מסויים..הוא מבין כמה תקציב נשאר לו מתקציב הכללי של המחשב,או שהוא פשוט יודע כמה מנהל הבנק שלו יתיר לו להוציא..ואת זה אתה צריך להוסיף לכותרת

אוקי.

נכון לעכשיו נראה לי שאפשר לנעול...

פורסם

enermax liberty 400W

ואתה בטוחחח מכל הכייוונים

פורסם

כדאי מאוד גם להחליף לוח אם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים