פורסם 2007 ביוני 1418 שנים אנשים אני מזהיר: בלי ווארזכל ההודעות הלא רלוונטיות נמחקוcomawhite קיבלת את אזהרתך הראשונה על התחצפות ובשלישית תורחק\תושתק
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים נו מי המניאק הראשון שיתן רשמים ? (אני מתכנן לערוך מחר השוואת וויסטה מול XP למשחק, לאחר שסוף סוף עשיתי DualBoot. קרעתי את ה-Raptor המסכן לגזרים )
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים הדמו לא עבד לי אז לא יודע אם המשחק המלא יעבוד זה התקין לי את המשחק אבל שאני בא להיכנס למשחק הוא פשוט היה יוצא ממנו
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אוקיי אז יש לי את המשחק מאתמול ואני אישית לא ממש מתלהב ממנו למרות שהגרפיקה ממש טובה על ה8800 יש דיי הרבה מסלולים בתכלס אחרי 2 מסלולים נמאס לי כבר לשחק בו אבל אם בא לכם גרפיקה מעולה אז זה המשחק אם לא.........מבחינת ביצועים המשחק רץ מעולה בלי בעיות מי שאין לו מחשב חזק אין לו מה לנסות לשחק את זה כי זה משחק ממש ממש כבד אני עדיין מעדיף את toca למרות הגרפיקה המעולה של dirt
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים שמע, אני אהבתי אותו כבר מהדמו.. ועכשיו אני אפילו יותר אוהב מכיוון שהשליטה שראינו בדמו היא לא ככה בכל המכוניות... הקליאו והגראנדה פונטו מכוניות ממש טובות קיצר עוד מעט נעלה קצת תמונות... עובד לי על 1280X960 בהגדרות MEDIUM-HIGH(צללים על MEDIUM וכל השאר על MEDIUM-HIGH...) עם 2XAA ובין 35 ל50FPS.. וכמובן שנראה מדהים..
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים גראפית ופיזיקלית המשחק מדהים, נהנתי מאוד גם מ Colin Mcrae Rally 2005.על Ultra המשחק נותן לי מקסימום פריים אחד לשניה.כשמורידים ל Medium ומבטלים את ה Motion Blur (המציק) המצב משתפר פלאים, בין 35 ל 50 פריימים לשניה.רזולוציית משחק 1280x1024A.A - X2A.F - X8כל שאר ההגדרות במשחק על Medium. מצורפת דגימה של 30 שניות מתוך המשחק עצמו...http://putstuff.putfile.com/88861/3286110
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים כבר יודעים שזה משחק מדהים בגרפיקה, אבל עדיין השליטה מעט קשה, אבל שמיתרגלים אליה היא נהנה.עם כבר דיברת על FPS, איזה כרטיס מסך יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.