עבור לתוכן

שאלה| בנוגע לפירוק הקירור סטוק של אינטל + התייעצות קטנה בנוגע לטמפ'

Featured Replies

פורסם

עכשיו אחרי שהגיע הקיץ [ נזכרתי קצת באיחור ], המחשב שלי התחיל להתחמם ברמות מטורפות, אני עומד עכשיו על 58 מעלות במנוחה לC2D E6300.

חשבתי אולי לפתוח את הקירור ולרענן משחה תרמית, אבל יש לי כמה שאלות:

- את הקירור תופסים 4 קליפסים לבנים כאלה שחרוט עליהם חץ, בכדי לפתוח את הקירור אני צריך לסובב את הקליפס בכיוון החץ או נגד כיוון החץ? אני עוד לא הבנתי אם החץ אומר לאן פותחים או סוגרים.

- אני צריך המלצה לקירור, שלא יעבור את ה-200 שקל כי הרבה כסף אין לי, ואל תביאו לי 210 וכאלה שחורגים אפילו במעט, כי 200 זה המקס', רצוי שיהיה שקט ושיקרר את המחשב בצורה טובה [ לא אכפת לי אם בימי הקיץ הלוהטים הוא יישב על 40 מעלות +-] .

- על איזה משחה טרמית הייתם ממליצים לי? אני יודע שיש את הזלמן שקל למרוח אותו עם המבכרשת הקטנה הזאת, ואני יודע שיש את הAS5 שהיא עם ביצועים טובים, על מה הייתם ממליצים?

- חשבתי לרענן גם ת'משחה שמתחת לNB שלי, יש עליו קירור פסיבי, צריך לפרק את כל הלוח בכדי לפרק את הגוף הפסיבי הקטן הזה?

המפרט שלי:

C2D E6300 @ Stock

DFI Infinity 975X\G

Twinmos 1GB 667MHZ

WD 2500KS

COMPUCASE 6A19 + HEC 400-TRT

7600GT Extream - Leadtek

תודה רבה רבה רבה לעוזרים :)

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את החוקים ויודע שאסור להקפיץ, אבל זה קצת חשוב לי, המחשב כבר על 60 מעלות במנוחה, שלפי אינטל זה המקס' שאמור להיות במאמץ.

פורסם

הכי מומלץ עד 200 זה 5700MC של ג'ליקאלאקלטאץ' (לא בטוח שרשמתי נכון).

פורסם

המשחה AS5 מומלצת!

חוץ מגוף הקירור של Galictech (לא יודע אם כתבתי נכון) יש גם את ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים