עבור לתוכן

צריך עזרה בחיבור XBOX 360 ל- XBOX LIVE

Featured Replies

פורסם

סוף סוף יש לי XBOX 360 איזה מגניב זה עכשיו איך אני מחבר אותו לרשת ???? יש לי מודם אני מחבר את הקבל וזה כותב לי CANT CONNECT !

פורסם

יד ראשונה/שניה?

פורסם
  • מחבר

יד ראשונה ברור לא פרוץ

פורסם

איך אתה עושה את החיבור בדיוק

פורסם

מודם מודם או ראוטר?

אם זה מודם, הגדרת שם משתמש וסיסמא _נכונים_? בדקת שהכבל מחובר? שהמודם מסוכרן?

אם זה ראוטר, כשאתה מחבר למחשב, זה עובד? הגדרת DHCP בXBOX?

פורסם
  • מחבר

רגע צריך שתי מודמים ???? יש לי רק מודם אחד אין לי ראוטר זה אפשרי רק אם מודמם אחד?

פורסם

בוא תסביר איך אתה מחבר

פורסם
  • מחבר

אני מחבר את הכבל ל360 ומוציא את הכבל של האינטרנט של המחשב ומכניס את של האקסבוקס 360

פורסם

אה... הבנתי הכל

NOT

פורסם

אתה צריך או ROUTER או כרטיס רשת וכבל מוצלב. אין ל360 "חיגן" הוא לא ממש יודע להגיד למודם להתחבר לאינטרנט.. ה360 צריך שמישהו יעשה את זה בשבילו וזה יכול להיות או ROUTER או המחשב שלך.

בקשר לROUTER אני חושב שאולי כדאי כבר לקנות אל חוטי אבל לנטרל אותו אם אתה לא משתמש בו. אל חוטי מאוד נוח יש לי אחד כזה כבר שנתיים שלוש מאז שיש לנו את הנייד האל חוטי ואפשר להשתמש בו בכל מקום. לרוע המזל (או בגלל שמיקרוסופט היא מסחטת כסף ) אין ל360 חיבור אל חוטי מובנה (בניגוד ל WII שהוא אל חוטי ואין לו חיבור רשת רגיל , ולPS3 זה מובנה בגרסת הפרמיום) אפילו לא בELITE.

פורסם

יש לו 360 חייגן

פורסם
  • מחבר

קניתי ראוטר וזה מתחבר והכול אבל כזה ניכנס לי ללייב זה כותב לי XBOX LIVE SIGNUP IS CURRENTLY UNAVAILABLE PLZ TRY AGAIN LATER

פורסם
  • מחבר

נו למה אתם לא עונים עכשיו בכלל !! הוא לא מתחבר!!!!![br]פורסם בתאריך: 21.06.2007 בשעה 20:25:05

MTU FALIED
פורסם

קודם כל, אסור להקפיץ

דבר שני אין לנו מושג מאיפה הבעיה (או לפחות לי), יכול להיות שיש לך צ'יפ ? צרבת חומרה לDVD? המכשיר קיבל באן? אולי בכל זאת הוא לא מצליח להתחבר?

פורסם
  • מחבר

מה פתהום ציפ' קניתי מבאג מה יכול להיות שיש ציפ' ואני לא יודע? קניתי את זה בבאג עודפים בקריון אמרו שאין שם ציפ עם לא מתעסקים בזה לא קשור לא פרןץץץץץץץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים