פורסם 2007 ביוני 1218 שנים שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט באמצעות חייגן שברק הגדירו לי שנקרא L2TP ותשתית של hot במהירות של 1.5 מגה באמצעות מודם TERAYON דגם TJ715X שקיבלתי מHOT, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הupload שלי מבלי להתקשר לhot או ברק.תודה מראש לכל המגיבים וסליחה על הבורות.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים אם אתה בכבלים בחבילת 1.5 רגילה, ה UPLOAD שאמור להיות לך הוא 128 קילוביט לשניה, שהם 16 קב"ש.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אל תסתמך על אתרים מחו"ל זה יעשה לך מהירות הרבה יותר איטית מהמקוריתאו שתתקשר לברק או שתקח את המהירות האופטימלית 18Kb/sוהנה יש לברק http://www.013.net/heb/support.asp?pid=54&cid=93למה אתה סתם אומר?
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אלו בדיקות הורדה, לא העלאהבכל מקרה, כמו שאמרתי, בחבילה של 1.5 כבלים, אין מה לחשוב, ה UP שלך (במידה ולא שילמת על UP גבוהה במיוחד) הוא 16 קב"ש (ולא 18)אם אתה רוצה לבדוק שהכל תקין אצלך, לצורך העניין אתה יכול לעשות את זה באתר של נטויז'ן. (וזה ממש לא משנה שאתה לא מנוי שלהם לצורך הבדיקה)כאן, בשונה מברק, (למרות שהם התאחדו ולצורך העניין נחשבים לחברה אחת היום) - יש בדיקת מהירות העלאה.http://cables2.netvision.net.il/upload/
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מי הזכיר פה אמיול בכלל?אבל, בעקרון, באמיול, ככל שקצב ההעלאה שלך יותר גבוה, אתה מתקדם יותר מהר בתור ובסופו של דבר מוריד יותר. לכן משתלם להיות בעל חבילה שמאפשרת קצב העלאה גבוה.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר kidney stone, בדקתי באתר של נטויזיון והתוצאה הייתה שהupload שלי הוא 22.6 kbpsמה אתה חושב על זה?
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מה שאני חושב (יותר נכון יודע בוודאות) על זה, זה שהקובץ בדיקת UPLOAD באתר של נטויז'ן - קטן מדי, ולכן החישוב לא מדוייק - הוא מתחשב בפיקים בחישוב הממוצע שלו ולא עושה סטיית תקן.תעלה קובץ במשך כמה דקות לאנשהו (ל FTP או בתוכנת P2P, או כל דבר אחר) ותראה שזה 16 בממוצע.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר סבבה אחיבאמת באימיול יש לי upload של 15.6 ובהגדרות של האימיול רשמתי שיש לי upload של 20 רק בשביל לראות אם הוא יכול לעבור את ה15.6, אבל הוא אף פעם לא הצליח לעבור את ה15.6.טוב תודה בכל מקרה, אני אתקשר לhot ולברק ואשאל אותם מה הupload שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.