פורסם 2007 ביוני 1118 שנים אני לא יודע אם זה בכוונה או לא, אבל לפי סרטון הדגמה של SC-II יש בו מלא דברים בול כמו ב-CNC!למשל הספנית אם, שיכולה להיות רק אחת והיא עולה מלא כסף... כמו ב-CNC!וגם ה-NUCLEAR MISSILE שנטען לאחר מלא זמן והורס איזה אזור שאתה רוצה... אפילו עם אותו שם!ובכלל הכול שם דומה ל-CNC... באנשים, במראה הכללי :s05:בקיצור, לא יודע... גם לכם זה נראה או שזה רק לי?
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים לא ראיתי את הסרטון המדובר.אז קודם כל- אפשר לקבל קישור?ובכלל- היום כ"כ הרבה משחקי אסטרטגיה נראים כמו חיקוי של היריב המצליח שלהם עם סקין שונה...השאלה, מי מבין כל החיקויים עושה את זה בצורה מוצלחת?C&C3 לא חידש בתחום ולמעשה הוא פשוט גירסה עדכנית ומלוטשת של קודמיו בסדרה.אבל מה? אני נהנה מכל רגע של משחק בו.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים ראיתי כמה סרטונים של המשחק...בינתים הגרפיקה היא טובה יתר ב SC והמשחקיות כנראה תהייה דומה:בליזרד הם החברה שמלטשת רעיונות של אחרים לשלמות ועושה מזה הרבה מאד כסף ועוד הרבה יותר מעריצים.בקיצור: בליזרד היא החקיינית הגדולה ביותר-שהופכת משחק טוב לטוב יותר.SC 2 יהיה דומה לחלק מהמשחקים החדשים. בטוח.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר http://stage6.divx.com/Playscope-TV/video/1260839/Starcraft-2-:-Gameplay
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים אפשר לקנות רק יחידה אחת מיוחדת? לא חדש בכלל.Nuclear missile? לא חדש לחלוטיין...היחודיות של המשחק לא תהיה בדברים האלו, שים לב לדגש יותר ביכולת של יחידה אחת לנצח יחידה אחרת.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים ובכלל הכול שם דומה ל-CNC... באנשים, במראה הכללי :s05: בקיצור, לא יודע... גם לכם זה נראה או שזה רק לי? נכון שלא שיחקת מעולם בSC ובC&C המקורי?
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים לפי מה שאתה אומר כל המשחקים הם חיקוי של המשחק הראשון כי בכולם יש בניינים/טנקים/חיילים/נשקים/פיצוצים/אדמה
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים נכון שלא שיחקת מעולם בSC ובC&C המקורי? אשכרה... ההבדל בין המשחקים מתחיל באיסוף המשאבים, ממשיך באופן בניית המבנים, ונגמר בטקטיקה (בC&C אפשר לשלוח ימבה טנקים ולנצח- בWC בד"כ צריך שילוב של יחידות ושליטה עליהן בשלבים שונים של הקרבות... מה גם מבחינה לוגיסטית אי אפשר לסנות בד"כ יותר מידי יחידות )
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים זה משהו שתמיד ביעס אותי ב SC ו WC , שאי אפשר לוגיסטית לבנות צבא באמת ענק אבל מצד שני זה אחד הדברים ששומרים על המשחק כ"כ מאוזן ובניגוד ל C&C ש MATCH יכול להסתיים בתוך 3 וחצי דקות של RUSH (ו-3 וחצי דקות זה מדוייק, ואני ניצחתי קרבות אונליין בפחות מזה) ב SC הקרבות נמשכים זמן רב הרבה יותר, והם הרבה יותר מגוונים.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים צוף יה נוב ! באמת כדאי שתשחק ב CNC + SC הראשונים, רק שלא תחשוב שגם הם העתיקו אחד מהשני אפילו אני שיחקתי בהם, ואני יותר צעיר ממך ! איזה נוב.... בקיצור: בליזרד היא החקיינית הגדולה ביותר-שהופכת משחק טוב לטוב יותר. ממש לא נכון !!! בזה כבר MICRO$OFT אלופה
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים ובניגוד ל C&C ש MATCH יכול להסתיים בתוך 3 וחצי דקות של RUSH (ו-3 וחצי דקות זה מדוייק, ואני ניצחתי קרבות אונליין בפחות מזה)ב SC הקרבות נמשכים זמן רב הרבה יותר, והם הרבה יותר מגוונים.אפשר לעשות ראשים ממש נחמדים גם ב-SCבסופו של דבר כל המשחקים דומים אחד לשני, לך תראה כל FPS הכל בתכלס אותו דבר.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים ^^^ בהחלט, מדהים כמה שלהיות גיימר זה מאוד פופולארי שם אני יכול להיות סופר-סטאר 8) במקום ללכת לכדורגל אנשים הולכים למאצ' של SC
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים נו מה השאלות המפגרות האלה זה שני משחקים שונים לגמרי וזה לא רלוונטי בכלל להשוות בינייהם כי חלק מהאנשים אוהבים משהו אחד וחלק שני אוהבים משהו אחר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.