עבור לתוכן

מפרט ב- 8000 שקל שאני הולך לקנות כנראה ביום חמישי

Featured Replies

פורסם

אתה מדבר שטויות.

אין כל הבדל בין החברות של הכרטיסים.

אל תגיד לי שאני מדבר שטויות בזמן שאתה חופר על כלום, עם ASUS אתה מקבל באנדל מיוחד עם מישחקים ו3DMARK06

באותו מחיר, וגם את תוכנת הכרטיס של ASUS שנחשבת לאחת הטובות, אז את תגיד מדבר שטויות , חופר :bash: :bash: :bash:

• תגובות 40
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אל תגיד לי שאני מדבר שטויות בזמן שאתה חופר על כלום, עם ASUS אתה מקבל באנדל מיוחד עם מישחקים ו3DMARK06

באותו מחיר, וגם את תוכנת הכרטיס של ASUS שנחשבת לאחת הטובות, אז את תגיד מדבר שטויות , חופר :bash: :bash: :bash:

ובשביל זה שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים?? :nixweiss:

פורסם

איך מאות שקלים??

אמרתי באותו מחיר!

יש לך שתי אפשריות:

ASUS 2200 שקל-

כרטיס

משחק

3DMARK06

תוכנות של ASUS

SLI BRIGH

LEADTEK 2200-

כרטיס

אם זה לא ברור אני לא יודע מה כן :pissed:

פורסם

לפי ביקורות ששמעתי הלוח אם שבחרנו הוא הכי משתלם למעבד הזה... וגם כל חברי הפורום ממליצים עליו.. אז נראה לי שהוא עדיף

ולא כל כך הבנתי... ה- Q6600 אמור לעלות כמו ה E6600? אם כן מתי??

אממ דובר פה כמה פעמים אם אני לא טועה שב22 ליולי יצאו מעבדים חדשים וה Q66000 יעלה כמו הE6600 (או שאני מתבלבל והוא יעלה 1600? אני לא ממש זוכר, בכל מקרה יכנסו מעבדים אחרים במחיר של הE6600)

לוחות הP35 יאפשרו לך שדרוג של הזכרון לDDR3 ושיפור בצורת הPCI-E2 שסוף סוף יאפשר העברת זרם גדול יותר לכרטיס מסך ולא נראה עוד חיבורים חשמל על הכרטיס עצמו. המעבד לא יגביל אותך בזמן הקרוב אבל כרטיס מסך שלבטח תקנה עוד שנתיים-3 יהי כבר PCIE2 והלוח יתמוך, אם תרצה להוסיף זכרונות תוכל להוסיף כבר את הDDR3 שיהיה נפוץ בשוק ותא תצטרך לצאת בחיפושים מעיקים אחרי DDR2 שיחשב מיושן.

נראה אם יכנסו השבוע הלוחות האלה לIQPC..

אם כן כמה לדעתך כדאי להשקיע בזה? (אם אני משקיע בזה כנראה זה על חשבון ציוד היקפי..)

פורסם

איך מאות שקלים??

אמרתי באותו מחיר!

יש לך שתי אפשריות:

ASUS 2200 שקל-

כרטיס

משחק

3DMARK06

תוכנות של ASUS

SLI BRIGH

LEADTEK 2200-

כרטיס

חח אני צריך את המשחקים שלהם?

פשוט מורידים וזהו מה אני צריך את השטויות האלה.

3DMARK גם מורידים.

תוכנות של ASUS-תפרט.

זה ממש לא שווה תמחיר.

פורסם
  • מחבר

איך מאות שקלים??

אמרתי באותו מחיר!

יש לך שתי אפשריות:

ASUS 2200 שקל-

כרטיס

משחק

3DMARK06

תוכנות של ASUS

SLI BRIGH

LEADTEK 2200-

כרטיס

קודם כל תלוי באיזה חנות אתה קונה, בחנות שאני קונה זה ממש לא עולה 2200.

פורסם

קודם כל תלוי באיזה חנות אתה קונה, בחנות שאני קונה זה ממש לא עולה 2200.

הייתי בטוח שאתה קונה בIQPC ???

זה לא עולה שם 2200?

פורסם

אני המלצתי לקנות בחנות אחרת לפי ההודעה הראשונה על סמך זה אמרתי שאפשר לקנות ב2200

כמו בKSP

פורסם

אתה רוצה להגיד לי ברצינות שאתה ממליץ לו לקנות כל חלק במקום אחר...

וחלק מהחלקים עוד בKSP???? :bash:

אחי שב בשקט...

פורסם
  • מחבר

הייתי בטוח שאתה קונה בIQPC ???

זה לא עולה שם 2200?

אני קונה ב IQPC פשוט אני לא רואה שהאסוס 8800 GTS עולה שם 2200..

פורסם

אני קונה ב IQPC פשוט אני לא רואה שהאסוס 8800 GTS עולה שם 2200..

חשבתי שדיברת על הלידטק..

פורסם
  • מחבר

חשבתי שדיברת על הלידטק..

אה סבבה... פשוט התכוונתי לזה למעלה שהתווכח על כלום...

שינית בסוף משהו במפרט או שאתה קונה כמוני?

פורסם

אתה רוצה להגיד לי ברצינות שאתה ממליץ לו לקנות כל חלק במקום אחר...

וחלק מהחלקים עוד בKSP???? :bash:

אחי שב בשקט...

אל תזיין תשכל :bash: , אני לא אמרתי כל חלק מחנות אחרת , אני אמרתי מכמה חנויות , אם תקנה משתי חנויות לא יקרה לך כלום, זה שאתה רוצה שתמורת הרכבה לשלם

600 שקל יותר :s07: זאת בעיה שלך ושל כל מי שלא יודע להרכיב מחשב, ויש לך מה להגיד עלKSP ? :screwy:

העובדה היא שהחנות הזאת היא הצלחה , עם הצלחה אי אפשר להיתווכח... :bash: :bash: :bash:

פורסם

אל תזיין תשכל :bash: , אני לא אמרתי כל חלק מחנות אחרת , אני אמרתי מכמה חנויות , אם תקנה משתי חנויות לא יקרה לך כלום, זה שאתה רוצה שתמורת הרכבה לשלם

600 שקל יותר :s07: זאת בעיה שלך ושל כל מי שלא יודע להרכיב מחשב, ויש לך מה להגיד עלKSP ? :screwy:

העובדה היא שהחנות הזאת היא הצלחה , עם הצלחה אי אפשר להיתווכח... :bash: :bash: :bash:

חחחחחחחחח

אני אפילו לא אגיב לזה.

כל כך כל כך הרבה שטויות, ורק בתגובה אחת!

"העובדה היא שהחנות הזאת היא הצלחה , עם הצלחה אי אפשר להיתווכח... :bash: :bash: :bash:"

:lol:

פורסם

אה סבבה... פשוט התכוונתי לזה למעלה שהתווכח על כלום...

שינית בסוף משהו במפרט או שאתה קונה כמוני?

אממ בקשר ללוח אם,

יש לוח אם של ג'יגה בייט P35 שעולה כ70 ש"ח יותר מזה שרצינו, אבל לאחר התייעצות בפורום מעבדים ולוחות אם ירדתי מהרעיון..

בקשר למארז, אפולו לא נמצא במלאי ולפי מה שהבנתי לא ימצא בקרוב, אז כנראה שאנסה לחרוג בשביל הלקסה :(

פתאום יש לי התלבטות גדולה מאד אם ללכת על הדל 2007WFP שלמעשה בשבילו הגדלתי את התקציב מפני שכשאני חושב על זה, אני קונה מסך כזה יקר ואם אחרי שבועיים יהיה לי פיקסל שרוף באמצע המסך לא יהיה לי מה לעשות :kopfpatsch: (המדיניות של דל זה להחליף אם יש יותר משישה פיקסלים שרופים!)

אז פתאום אני מתלבט אם ללכת על דל או על ה226BW, למרות שעכשיו קשה לי ללכת על ה226BW אחרי כל מה שקראתי על הדל :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים