עבור לתוכן

מארזים עם דלת נסגרת מלפנים

Featured Replies

פורסם

שאלה בבקשה: כל המארזים האלה עם הדלת מקדימה שסוגרת את הפאנל של הכוננים - כאשר היא סגורה זה לא מפריע לשאיבת האויר ע"י המאוורר הקדמי כך שצריך להשאיר אותה פתוחה בכל מקרה - ואז למה צריך אותה בכלל... (הכוונה לדלת כמו שיש באנטק P182 וב TT EUREKA למשל ?????

:jump:

פורסם

למה צריך? מראה אחיד בלי הפרעה של כוננים בצבעים שונים וכו'..

אם אני לא טועה בעצם בכל המארזים עם הדלת יש חורי אירור (כנ"ל ב-Sviking שלי שתוכל לראות את החורים הללו בתראד של התמונות של המארזים)

פורסם
  • מחבר

יופי, אבל כשהדלת סגורה החורי אוורור שמלפנים (והם לא בדלת...) לא מקבלים אויר - אז מה עשינו....??

פורסם

מ"ז לא מקבלים אויר?

תראה פה בתמונה של המארז שלי...

רואים את חוקי האירר הגדולים שקיימים על המארז עצמו,ותראה בדלת עצמה שיש גם חורי איורור ככה שאם אני סוגר את הדלת יש איורור גם כן..מה הבעיה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

בכל מקרה ,גם ואם לא היה בדלת החיצונית פתחי איוורור אז המאוורר היה מקבל אוויר קר מלמטה.

תראה שבתחתית המארז,יש בפאנל חור מרובע,כך שהמאוורר יונק אוויר מהחור הזה,גם אם הדלת סגורה ואטומה.

פורסם
  • מחבר

אבל למען אוורור אידאלי - לא עדיף פשוט בלי שום דלת ?? מרוויחים מקסימום זרימת אויר חופשית....

פורסם

כשאני סוגר את הדלת במארז שלי או פותח אותה אני בטוח שאפילו אין שינוי של מעלה אחת..וגם אם כן זה לא ממש עקרוני ל-99.999% מהאנשים..

ברור שעדיף בלי דלת,אם כבר..עדיף בלי מארז בכלל,אבל יש שיקולטי פרקיות אחרים בהכנסת הרכיבים למארז (אבק,רעש וכו') וכך גם יש שיקולים פרקטיים בדלת ואת חלקם ציינתי קודם לכן (אנשים שיש להם מארז שחור אבל כוננים לבנים,לא נראה כ"כ יפה ביחד,אז סוגרים את הדלת - ובכלל,שמירה על מראה אחיד של חזית המארז)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי. תודה לכולכם!

דא"ג, למארז ה: TT EUREKA יש "רק" 2 מאווררים ועדיין הוא נחשב למארז מקורר היטב (יותר מה: ANTEC P182 למשל שיש לו יותר מאווררים..) - מה, הכל זה בגלל השלדת אלומיניום שעושה את ההבדל ???? :jump:

פורסם

אין שום קשר לאלומיניום..

הכל בגלל שיש לו סידור פנימי מתאים שמאפשר לאויר לנוע ביעילות כך שהוא מקרר כמו שצריך את כל הרכיבים.

פורסם
  • מחבר

ובמה בדיוק הסידור הפנימי שלו יותר חכם מהפוסידון של גיגה בייט למשל?? (שהוא זול לאין שיעור ממנו)...??? :-\

פורסם

שמע,אני לא יצרנתי את המארז הזה..אני רק יכול להניח..

העובדות בשקטח אומרות שה-TT הזה קריר יותר מ-Stacker 830

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מסתמך??

פורסם

שה-TT קריר יותר מה-830? ע"פ בדיקה שעשו מן הסתם..

פורסם
  • מחבר

יש לך קישור לבדיקה כזו??

פורסם

חפש פה בפורום TT EUREKA ואני בטוח שתמצא את הקישור שדניס צרף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים