עבור לתוכן

You Are Empty - PC דיון רשמי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב שיחקתי במשחק דווקא משחק לא רע... די מפחיד

דרישות מערכת :

Minimal System Requirements:

Windows 2000 or Windows XP;

Intel Pentium 2.4 GHz or AMD Athlon/Sempron 2500+;

512 MB RAM;

GeForce FX 5600 or ATI 9600 video card with 128 MB of video memory and video card drivers of the following or later versions: ForceWare 91.33 (NVidia) and Catalyst 6.6 (ATI) respectively;

Windows Media 9;

Sound card, 8x CD-ROM.

Recommended configuration:

Windows 2000 or Windows XP;

Intel Pentium 3.2 GHz or AMD Athlon/Sempron 3000+;

1 GB RAM;

GeForce 6600 or ATI X800 video card with 256 MB of video memory and video card drivers of the following or later versions: ForceWare 91.33 (NVidia) or Catalyst 6.6 (ATI) respectively;

Windows Media 9;

Sound card, 24x CD-ROM.

Attention! It is not recommended to set texture quality at High in game settings if your video card has 128 MB of video memory. If you get problems with productivity, it is recommended to set texture quality at Medium or Low in game settings.

• תגובות 34
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשבתי באמת לנסות אותו אבל לאחרונה די... "נכוויתי" ממשחקים מזרח אירופאים, הם נוטים להיות בעלי רעיונות מצויינים אך חסרי ליטוש ו"ברק" באופן מעצבן.

(אני מדבר כמובן על: Call of Juarez, Infernal, Two Worlds,Alpha Prime).

פורסם

רגע שאני יבין,המשחק יצא או לא יצא לחנויות?

נראה מגניב ביותר :xyxthumbs:

פורסם

שיחקתי על ההגדרות הכי גבוהות בהתחלה זה כייף לשחק איזה חצי שעה ראשונה......

אבל אחכ מתחיל לשעמם. הגרפיקה לא ממש יפה מנוע ישן וגם למשל הכלי נשק לא נראים טוב והתחושה שלהם לא מציאותית ככ....

משחק דיי מאכזב לטעמי.

פורסם

שיחקתי גם ולא ממש אהבתי

פשוט מדי

יש ים כאלה בשוק המשחקים

פורסם

זאת בדיוק הבעיה שיש לי עם Alpha Prime(עוד משחק מזרח אירופאי), בסה"כ הוא אמור להיות ממש טוב, יש לו אחלה גרפיקה, אקשן ריאליסטי ומאתגר ואיניטלגנציה מלאכותית משובחת לאויבים... אבל מה.. את כל זה, כבר ראינו.

הסביבות נראות בול כמו דום 3 והעלילה, עד כמה שהיא אמורה להיות מבוססת על איזו נובלה מתוחכמת היא כ"כ קלישאתית וכ"כ לא מעניינת שאתה מרגיש כאילו ישר זרקו אותך להילחם... ויש גם סה"כ שלושה אויבים... אנשים רגילים, חיילים ורובוטים שנראים כמו מהסרט (הדי מעפן) של דיסני - רובוטס.

בקיצור, נראה לי שאני אוותר גם על המשחק הזה, הוא נראה לי באמת חסר ייחוד כמו Alpha Prime, וכמו Alpha Prime - מגניב בחצי שעה הראשונה ואז חוזר על עצמו הרבה יותר מדי.

אה, Stalker היה דווקא משחק ענק.

פורסם

*עדיין משחק בSTALKER שזולל לגמרי את היכולת של המחשב שלי אפילו לא על הכל HIGH*

איך אני אהנה מהמשחק הזה לדעתכם? הוא ממש כמו STALKER? כמה שיותר מפחיד יותר טוב ד"א.

פורסם

תוסיף עוד גיגה זיכרון ,עולה היום 200-250 ש"ח

אתה לא תאמין איזה הבדל :xyxthumbs:

פורסם

האמתי שזה היה השדרוג הקרוב ביותר שלי כי אני עשיתי את ה1+1 (יש רק ג'יגה זכרון+ המשחק אוהב לשהק = צריך עוד זכרון). אז אני די מאמין שיהיה הבדל (ומקווה! חח).

פורסם

משחק של שקל.

שחקתי בו עכשיו כשעה ולא נראה לי שאני ממשיך יותר.. פשוט כי הוא לא מעניין.

הגרפיקה כשלעצמה לא רעה האמת ומזכירה לפעמים את HL2.. אך כאן הדמיון בינהם נגמר.

מפלצות מטומטמות שלא יודעות לתקוף וגם כולם נראים אותו דבר ומגוחכים לגמרי..

הדיבוב חובבני ביותר (אולי היה במקור ברוסית ומשהו התפקשש בדרך..)

לא ממש מבינים אף פעם מה אמורים לעשות במשחק הזה ומה המטרה בו חוץ מלהרוג את ה"רעים".. פשוט הולכים והורגים וזורמים לאן שהמשחק לוקח..

לא להשוות בכלל ל STALKER או ל CALL OF JUAREZ . הוא בכלל לא בליגה הזו..

יותר בליגה של DAVE-2 ו PAPER BOY ..

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי בעיה, ברגע שהמשחק עולה הוא נתקע בלוגו.

חיפשתי קצת בגוגל ויש להרבה אנשים את הבעיה הזאת

איזה אחד כתב שצריך להתקין

WM9Codecs and the wmv9VCMsetup

בהתקנת המשחק הייתה אפשרות להתקין WMP 9 אבל הורדתי ת'V כי חשבתי שזה יתנגש עם הWMP 11 שיש לי כרגע

מה אתם מציעים לעשות ? (והמשחק מקורי לחלוטין לקחתי את הדיסק מחבר)

עריכה:

התקנתי את הWM9Codecs וwmv9VCMsetup ועדיין המשחק נתקע בלוגו

פורסם

זה הגיוני שהמשחק קיבל ציון 1.5??

אלון

פורסם

מה פתאום נזכרתם במשחק החלול הזה?

משחק כ"כ גרוע שזה פשוט לא ייאמן

שי, אם אתה מתעקש ואין לך באמת מה לשחק וקשרו אותך באזיקים לעמדת המחשב,

יש מלא אתרים נחמדים שאפשר לקרוא ולהעשיר את הידע שלך

בכל אופן, תבצע הסרה למשחק הזה,

תעשה ריבוט למחשב

תתקין שוב ותבדוק את המשחק הזה עולה

פורסם

כן באמת מה קשור ?

אחד המשחקים הגורעים ALL TIME..

אם אתם כל כך רעבים למשחקים עדיף לשחק משחקי FLASH שיש חינם באתרים ברשת.. הרבה יותר מעניינים..

*יוצרי המשחק אפילו רמזו לקונים על תוכן המשחק בעזרת השם שלו - YOU ARE EMPTY הכוונה המשחק ריק מתוכן ועניין..

פורסם

אני דווקא זוכר שנהניתי ממנו... משחק חמוד כזה. האמת כל FPS אלים עם Ragdolls ופיזיקה מוזמן לבזבז לי כמה שעות מהחיים. ;)

עלילות כבר מזמן לא מעניינות אותי (לא חסרים סרטים \ ספרים, אם עלילה מעניינת זה הכל בשבילכם)

במה עלילה רצינית תתרום למשחק הספציפי הזה, מלבד סרטוני מעבר ארוכים ומשעממים, באמת שאני לא יודע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים