עבור לתוכן

מתלבט בין שני מסכים, עד 1700 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בסדר, 4GB גם טוב, אבל עד שהDDR3 ישלוט, אני בטוח שתצא מערכת הפעלה חדשה או פאץ' שיתמוך וינצל את ה8GB.

האם אתה מוכן להסביר לי מה זה הפנריין?

ניתן לזהות אותם לפי כך שהם באים בתדרים של 1333MHZ?

אם כן, הלוח 680I תומך ב1333MHZ ואז גם בפנריין,

תעיר אותי שהDDR3 ישלוט בשוק, וכמו שאמרתי, אז כבר תיהיה תמיכה ב8GB,

יכול להיות שSLI משתלם בגרוש, אבל לך תדע, יכול להיות שיהיה משתלם ליקנות עוד GTS אחד בעתיד שיעלה כ700-800 ש"ח מאשר ליקנות כרטיס מסך חדש.

אני דווקא שם לב שNVIDIA מתחילה להגביר את הקצב של הפיזיקה, בכך שגם היא וגם אינטל מוסיפות יותר ויותר חיבורי PCI לפיזיקה, ועוד פעם, פנים לעתיד.

אני נישאר עם הHEC, לדעתי בין המישתלמים, עם כל החיבורים שיש לו ועם כל העוצמה שלו.

אף אחד לא ניסה אותו אז אני יהיה הראשון.

ואיך השגתי את ההנחה? התיידדנו, וכמעט עברתי לסקאיי פי סי, ואז קיבלתי את ההנחה.

• תגובות 149
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שגם ללוחות p965 rev3.3 יש תמיכה חומרתית ב 1333MHZ, ול rev3.3 ומטה יש תמיכה תוכנתית (אצל Gigabyte). תמיכה זאת לא אומרת שהם תומכים בליבה החדשה.

פרניין זאת הליבה החדשה של אינטל שמיוצרת בטכנולוגיה של 45nm.

כרטיס הפיזיקה באמת מיותר, אני חושב שהוא אמור להוריד עומס מהמעבד (במשחקים שתומכים בו, כמובן) וכאשר יש לך מעבד חזק אתה לא צריך אותו.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שגם ללוחות p965 rev3.3 יש תמיכה חומרתית ב 1333MHZ, ול rev3.3 ומטה יש תמיכה תוכנתית (אצל Gigabyte). תמיכה זאת לא אומרת שהם תומכים בליבה החדשה.

פרניין זאת הליבה החדשה של אינטל שמיוצרת בטכנולוגיה של 45nm.

כרטיס הפיזיקה באמת מיותר, אני חושב שהוא אמור להוריד עומס מהמעבד (במשחקים שתומכים בו, כמובן) וכאשר יש לך מעבד חזק אתה לא צריך אותו.

אז התמיכה החומרתית הזאתי ב1333MHZ תיתאפשר במעבדים החדשים שעומדים לצאת ב22 ביולי בירידת מחירי המעבדים של אינטל נכון?

לך תדע מה יהיה בעתיד, בינתיים כרטיסי הפיזיקה על ידי כרטיסי המסך של נווידיה מופעלים על מנוע האוק, ותשים לב שממשיכים להוסיף חריצי הרחבה לפיזיקה.

לפי מה שהבנתי, תיהיה לי תמיכה במעבדי הE6X50, שיופעלו בתדר ה1333MHZ, ואותי זה מספק :)

הפנריין תומך כעת רק בערכות שבבים של P35 ובעתיד של X38, אך הם תומכים רק בCROSSFIRE, ודיי התחלתיים.

פורסם

מעבדי ה - E6X50 לא מציגים שום דבר חדש וגם פחות טובים ל - OC מהישנים כי הבאס שלהם גבוה יותר והמכפלה נמוככה יותר.

לדעתי אם הבחירה שלך היא בין לוח שתומך ב - SLI ו - SLI PHYSICS לבין לוח שמבוסס של הצ'יפסט החדש והקריר יותר שגם טוב יותר ל - OC, גם משפר את הביצועים עם זכרונות DDR2 מהירים ועוד, וגם תומך בפנרין, הייתי הולך על האפשרות השנייה ללא כל ספק בכלל.

הנה מידע על הפנרין (וגם על נהלם) - http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=1647&highlight=NEHALEM

פורסם
  • מחבר

מעבדי ה - E6X50 לא מציגים שום דבר חדש וגם פחות טובים ל - OC מהישנים כי הבאס שלהם גבוה יותר והמכפלה נמוככה יותר.

לדעתי אם הבחירה שלך היא בין לוח שתומך ב - SLI ו - SLI PHYSICS לבין לוח שמבוסס של הצ'יפסט החדש והקריר יותר שגם טוב יותר ל - OC, גם משפר את הביצועים עם זכרונות DDR2 מהירים ועוד, וגם תומך בפנרין, הייתי הולך על האפשרות השנייה ללא כל ספק בכלל.

הנה מידע על הפנרין (וגם על נהלם) - http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=1647&highlight=NEHALEM

הלוחות שתומכים בפנריין תומכים גם בנלהם?

או!

ונחש מה מצאתי בכתבה?:

"מעבדי ה-Penryn מיועדים לתושבת ה-LGA-775 הנפוצה של המעבדים, מה שאומר למעשה שהתמיכה קיימת גם בלוחות של היום ואין צורך בסדרה חדשה של צ'יפסטים - עדכון ביוס פשוט יוכל להביא את התמיכה אל חלק מהלוחות של היום."

אז בבקשה.

פורסם

אני לא חושב.

אחרי ה - BEARLAKE שמיועדת ל - PENRYN תצא ערכת השבבים EAGLELAKE שמיועדת ל - NEHALEM.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב.

אחרי ה - BEARLAKE שמיועדת ל - PENRYN תצא ערכת השבבים EAGLELAKE שמיועדת ל - NEHALEM.

אז למה לטרוח?

הפריין ממילא יהיה 2 ליבות ולא 4.

ואני בונה על 4 ליבות (כן גם אם הם לא טבעיות)

ואני מדגיש ואומר שתקרא עוד פעם את מה שכתבו בכתבה:

"מעבדי ה-Penryn מיועדים לתושבת ה-LGA-775 הנפוצה של המעבדים, מה שאומר למעשה שהתמיכה קיימת גם בלוחות של היום ואין צורך בסדרה חדשה של צ'יפסטים - עדכון ביוס פשוט יוכל להביא את התמיכה אל חלק מהלוחות של היום."

פורסם

זה מה שחשבו קודם, אבל זה לא נכון.

רק לוחות BEARLAKE יתמכו ב - PENRYN שיהיו לו גם גרסאות עם 2 ליבות וגם עם 4, ה - 680I, 975X, 965P וה - RD600 לא יתמכו.

תראה:

1) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265626.0

2) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=254091.0

3) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259869.10

פורסם
  • מחבר

זה מה שחשבו קודם, אבל זה לא נכון.

רק לוחות BEARLAKE יתמכו ב - PENRYN שיהיו לו גם גרסאות עם 2 ליבות וגם עם 4, ה - 680I, 975X, 965P וה - RD600 לא תמכו.

מה רע בQ6600? (חוץ מזה שהוא לא "טבעי")

פורסם

רותח כמו קומקום, לא טוב כ"כ לאוברקלוק.

פורסם

הדיון על המפרט מסתיים בהודעה הזו, זה לא פורום מפרטים פה.

פורסם

בסדר גמור,

אור בסוף בחרת במסך של דל, של סמסונג או של VS?

פורסם
  • מחבר

בסדר גמור,

אור בסוף בחרת במסך של דל, של סמסונג או של VS?

של דל :D

פורסם

אתה רוצה לקנות את הדגם הרחב, נכון?

אני חושב (איזו התקדמות! :silly:) שלמשחקים עדיף מסך רחב כיוון שהוא מאפשר שדה ראיה גדול יותר (לצדדים)!

ומתי אתה מתכנן לקנות את המסך?

פורסם
  • מחבר

את רוצה לקנות את הדגם הרחב, נכון?

אני חושב (איזו התקדמות! :silly:) שלמשחקים עדיף מסך רחב כיוון שהוא מאפשר שדה ראיה גדול יותר (לצדדים)!

ומתי אתה מתכנן לקנות את המסך?

דווקא לא, אני הולך ליקנות את הגרסא הרגילה כי היא יותר גדולה (אני לא אוהב רחב, והינה באים להם עוד 12 עמודים על זה חחחח)

ואני יקנה אותו ביולי-אוגוסט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים