עבור לתוכן

בנצ'ים חדשים לפנרין(*כן, שונים*) - עוד מכה לברצלונה?

Featured Replies

פורסם

עריכה :: זה לא אותו הבנצ'מארק מDailyTech, מדובר בהדגמה שונה לגמרי, נא להתסכל בלינק.

מופתע שעוד לא פרסמו את זה .. אלא אם כן ריפוסט(לא נמצא בחיפוש).

http://www.legitreviews.com/article/521/1/

penryn.jpg

AMD wouldn't comment on the record on what their upcoming Barcelona processor would score, but people in the know said that AMD is getting ~16,000 with a pair of their Barcelona processors on Cinebench 10.

{כמובן שהתוצאות של ברצלונה בגדר ספקולציה בלבד).

פורסם

XEON זה לא פנרין.

אם כבר פנרין, מתי צריכים לצאת כבר כפולי הליבה ומרובעי הליבה של פנרין?

והאם מרובעי הליבה של פנרין הם "אמיתיים" או גם "מודבקים"? (מעניין אותי הביצועים, אבל זה גם מעניין לדעת לאן אינטל לוקחת את קו המעבדים שלה).

פורסם
  • מחבר

לא לא, כנראה שהתבלבלתם בגלל הCINEBENCH. זו הדגמה אחרת לגמרי.

XEON זה לא פנרין.

הא? זה פנרין, כתוב לך, במפורש.

שוב - אין לזה שום קשר להדגמה של ברצלונה מDT.

This morning at Computex, Intel held a very small and private tech session that was aimed at showing off what a pair of their upcoming 45nm Penryn processors could do in their famed V8 test system that we first showed you back at the Consumer Electronics Show earlier this year.
פורסם

לא לא, כנראה שהתבלבלתם בגלל הCINEBENCH. זו הדגמה אחרת לגמרי.

הא? זה פנרין, כתוב לך, במפורש.

שוב - אין לזה שום קשר להדגמה של ברצלונה מDT.

יואב שלח אותך לאשכול הקודם, שבו מוצגים K10 וXEON, ההודעה שלי הייתה מכוונת אליו כשאמרתי שהפנרין שפה זה לא אותו דבר כמו הXEON שהוצג בשאכול הקודם-זה לא אותו מעבד. אז תירגע.

פורסם
  • מחבר
יואב שלח אותך לאשכול הקודם, שבו מוצגים K10 וXEON, ההודעה שלי הייתה מכוונת אליו כשאמרתי שהפנרין שפה זה לא אותו דבר כמו הXEON שהוצג בשאכול הקודם-זה לא אותו מעבד.

אה, אוקיי. חבל שלא ציטטת.

אז תירגע.

"אז תירגע"? ROFLMAO מה נלחצת? :nixweiss::lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים