עבור לתוכן

צורב שלא רוצה לצרוב של PIONEER דגם 111D

Featured Replies

פורסם

קיצר ככה הצורב קורא דיסקים של DVD בלי שום בעיה ,

כאשר אני מכניס דיסק ריק לכונן הוא פשוט לא מוצא אותו ,או לא מצליח לקרוא אותו ,הכנסתי הרבה דיסקים שונים ןכלום,גם בתוכנה הוא לא מזהה ב NERO הכוונה .

כתוצאה מכך לא ניתן לצרוב כלום .

יש למישהו עצה מה לעשות ?תודה . :yelclap:

פורסם

תתקין דרייברים חדשים.

אם לא עובד אז תחליף ;D

הוא חדש או שזה פתאום התחיל?

פורסם

תעשה לו עידכון קושחה

פורסם

Recorder->choose recorder תוודא שהצורב שלך מסומן

פורסם
  • מחבר

X-DUDE אתה יכול לפרט יותר איפה אני עושה את זה למה אין לי מושג .......

התכוונתה ב NERO לבדוק עם הוא מסומן ........אז הוא כן אחשב בדקתי עוד עצות אנשים ...

דרך אגב הצורב ניקנה מ KSP בחיפה ,כמה אחריות מביאים שם אליו .???

פורסם

כשאתה לוחץ על disc info מה הוא מראה לך ובאיזה מדיות אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

משתמש ב VERBATIM ו ב FORTIS .....שניהם לא נקלטים כאשר אני מכניס דיסק ריק לכונן .

כאשר אני עושה DISK INFO אז אני עושה REFRESH ואז הוא מחפש הצורב עושה קולות שונים אבל בסוף רושם שהוא לא מוצא ,ושאין דיסק בכונן כאשר בעצם יש .

פורסם

זה קרה מאז שקנית את הצורב או שהתחיל ככה פתאום ביום אחד?

נשמע לי ככונן מקולקל הייתי מממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

לא הוא עבד מצויין עד לפני שבוע בערך ............ואז בום .....כלום אחשב הוא גם לא קורא טוב דיסקים שצרבתי מקושם עוד היה קורא בסדר ....

על לצרוב אין מה לדבר בכלל ,כאילו אני מכניס דיסק הוא מתחיל לעשות רעשים כאלה מוזרים כאילו זה איזה כונן ענתיקה חח , :nixweiss:

פורסם

KSP נותנים שנה אריות

פורסם

תממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

זה מה שעשיתי ...........קיצר אמרו לי תוך שבוע אמור להיות או מתוקן או מחליפים לחדש .

פורסם

אם לא עבר הרבה זמן ממועד הרכישה תבקש חדש ותעמוד על שלך!!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קיצר עבר איזה שבוע וכמה ימים ...........יבאתי לחנות קיבלתי את הצורב רק שהיבואן בגלל שלא היה לו במלאי שלח צורב אחר של SONYNEC 7170A .....

קיצר חשבתי שאלתי מזה הדבר הזה ,תשובה ....זה כדי לא לעכב את הלקוח ,לא היה לו במלאי את ה 111D שהיה לי .....,אז זה מה שהוא שלח .

קיצר חשבתי ולקחתי אותו לבית חיברתי וזה ,פעם ראשונה לא עבד בכלל,פעם שניה פירפר ,פעם שלישית גם לא עבד חחחחח .......מצחיקים הם ,ואז פעם רביעית עבד

עבד בערך לא קרא דיסקים .......קיצר אני מחר ילך לחנות יחזיר אותו יבקש את הדגם שהיה לי למה כי הוא לפחות עבד פעם ....אמרו לי זה יקח חודש עד שזה יגיע ,זה השירות שהיבואן מביא ...או מה ?

קיצר מה ההמלצות מה לעשות<?

פורסם

מזל טוב, לקחת צורב קקה במקום צורב איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים