פורסם 2007 ביוני 818 שנים בדקת בצריכת חשמל שאתה לא על SAVE POWER?תשים לב אם אתה לא עושה כלום במחשב,סגור את כל החלונות ותראה מה קורה עם זה.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים לוח הבקרה>צריכת חשמל.שם יש לך לשוניות שים את זה על MAX(זה במידה ואתה עושה OC והוא קבוע).תאשר וסגור חלונות.עכשיו סגור את כל החלונות והתוכנות במחשב,הכל!ואז תפתח את CPU-Z(אני מניח ששם בדקת את השינוי) ואז תראה אם המתח משתנה.אם המתח משתנה כשתדר המעבד זז קצת זה תקין!אם התדר יציב והמתח משתנה זה לא תקין ויש לך בעיה בספק,או בסנסור.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר עשיתי מה שאמרת עכשיו ה VOLTAGE 1.160 ו 1.168 קבוע... עכשיו ירד ה MHZ ... של המעבד להחזיר לאיך שזה היה ?
פורסם 2007 ביוני 818 שנים לא,אל תחזיר אם אתה רוצה OC יציב. אם יש סטיה קטנה של המעבד ואז המתח זז זה בסדר,אל תדאג לסטיה של 8 אלפיות אתה קורה סטיה..
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר עדיין משתנה ה VOLTAGE... תגיד , גם אצלך זה ALWAYS ON ? מקודם זה היה לי על HOME מה זה עושה?.... פחות חשמל ?
פורסם 2007 ביוני 818 שנים כן,אני ב-OC גם במעבד וגם בכרטיס מסך,ואצלי זה על ALWAYS ON.הסברתי לך שאם התדר משתנה ואז המתח זה בסדר.כשאתה על SAVE אז ברגע שלא נדרש כוח עיבוד מהמעבד הוא מוריד את התדר ועימו יורד המתח.עדיף כשיש OC להשאיר את המערכת יציבה על מנת לא להגביל את המתח/תדר במצב SAVE.זה לא אמור לרדת לך ל-1.1GHZ אלא אם שינית שם משהו שעושה לך את ה-SAVE MODE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.