עבור לתוכן

[שאלה] 10 מעלות פחות במנוחה ו 7 פחות במאמץ (כרטיס מסך) יש למה לעשות OC?

Featured Replies

פורסם

כדי להיות יותר ברור אני שואל אם 10 מעלות זה פחות זה משמעותי מספיק כדי לעשות oc שישנה משו..בביצועים של

הכרטיס מסך..

פורסם

SORRY, גם אחרי שניסית להבהיר את עצמך אני עדיין מתקשה להבין מה אתה שואל בעצם..

נסה לנסח שאלה בצורה נורמלאית - מי, מה, למה וכן הלאה..

פורסם
  • מחבר

סורי חח אבל לא רלוונטי כבר..

השאלה שלי הייתה אם בקירור שהוריד את הכרטיס מסך ב 10 מעלות ...כדאי לעשות OC

ועשיתי שיפר קצת....

עכשיו צריך את המעבד =]

פורסם

10 מעלות זה המון מרווח במיוחד בOC...

כמו כן הטמפ' שקובעת בסופו של דבר היא במאמץ..

פורסם
  • מחבר

יש לי Gigabyte 7600GT

הנומאל זה 560 MHz

העלתי ל 655 ואין תקיעות או משו מיוחד שאני משחק ב HL 2

פורסם

תקיעות לא אומר כלום.

היה לי פעם 7900GT עם ZALMAN VF-900 .. עשיתי לו OC מ 475 ל 550.. והכל עבד בסדר גמור.. עד שהחלטתי לבדוק ארטיפקטים ב ATITOOL.

חשכו עניי.

כל תדר מעל 520 לליבה היה גורם לארטיפקטים נוראיים !! הטמפ' שלו לעולם לא עברה את ה 55 מעלות ! גם במאמץ של שעות ב LOOP של 3DMARK..

אבל היו לו המון ארטיפקטים ב ATITOOL ולעיתים אף במשחקים מסויימים.

אז תקיעות לא אומר כלום. ישנם תדרים מסויימים בהם המתח שהליבה מקבלת פשוט לא מספיק לה ולכן היא יוצרת שגיאות..

אפשר לתקן (או לקלקל) את זה רק על ידי V.MOD לכרטיס.. כמובן שזה מבטל אחריות לכרטיס ומומלץ לבצע את זה רק כשמבינים מה עושים ואת ההשלכות של זה..

פורסם
  • מחבר

תקיעות לא אומר כלום.

היה לי פעם 7900GT עם ZALMAN VF-900 .. עשיתי לו OC מ 475 ל 550.. והכל עבד בסדר גמור.. עד שהחלטתי לבדוק ארטיפקטים ב ATITOOL.

חשכו עניי.

כל תדר מעל 520 לליבה היה גורם לארטיפקטים נוראיים !! הטמפ' שלו לעולם לא עברה את ה 55 מעלות ! גם במאמץ של שעות ב LOOP של 3DMARK..

אבל היו לו המון ארטיפקטים ב ATITOOL ולעיתים אף במשחקים מסויימים.

אז תקיעות לא אומר כלום. ישנם תדרים מסויימים בהם המתח שהליבה מקבלת פשוט לא מספיק לה ולכן היא יוצרת שגיאות..

אפשר לתקן (או לקלקל) את זה רק על ידי V.MOD לכרטיס.. כמובן שזה מבטל אחריות לכרטיס ומומלץ לבצע את זה רק כשמבינים מה עושים ואת ההשלכות של זה..

כנל כאן...כל 1 מעל 655 ואתה בשוק =\ הכל נקודות צהובות מהבהבות ואם אתה עובר בזכרונות את 800 הכל ניהיה חירבוש מוזר כזה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים