עבור לתוכן

ישש !! 3.0GHZ על ה X2-3800 שלי !! בקרוב מבחן יציבות. מבטיח.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

FREEZER 64 PRO זה נורמאלי לא ? :-\

הזכרונות לא ב OC. הורדתי להם מכפלה ב BIOS והם כרגע על תדר הסטוק שלהם ב BUS 200 ..

הם בתזמונים הרגילים שלהם - 2.5,3,3,8

*עדכון*

או קיי עברה שעה ורבע יציב על 2800MHZ ב ORTHOS.. אבל הטמפ' החלה לעלות לי בשלב מסויים והגיעה ל 54-55.. אז עצרתי את הבדיקה..

מבחינתי 55 זה הגבול שאני מוכן לתת למעבד לעבוד.. לא רוצה לגרום לו נזק אחרי הכל..

אנסה לשפר איוורור במארז (למרות שאני בספק אם אפשר לשפר משהו..) ואנסה שוב אולי מחר..

*עריכה-2*

ערכתי עכשיו באנץ' של 3DMARK-2005 אחרי ה OC למעבד וקבלתי שיפור של 2000 נקודות !! נחמד ביותר .

וזה לפני ה OC לכרטיס מסך שאני מתכנן להיום בערב אחרי שאני אתקין את ה VF-900CU על ה 8600GTS שלי..

[attachment deleted by admin]

• תגובות 77
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שכבר אמרתי, הטמפרטורה לא צריכה לעניין אותך ונזק בטח שלא יגרם לא מזה וגם לא ב60... חבל שאתה לא ממשיך... יש לך אחלה מעבד שם.. משהו חבל"ז! :

P

בקיצר, אם אתה יציב שעה ורבע בORTHOS על 2800 אני חושב שתוכל לעלות כבר ל2900... ולדעתי עם קירור יותר איכותי תוכל לעבוד 24/7 על 3GHZ מה שאומר שתגיע מאוד מאוד קרוב לביצועים של E6600 שזה כבר הישג בפני עצמו...

פורסם

אמרת שיש שיפור בDIRT, אבל האם הוא רץ לך חלק ?

על המפרט שלי שהוא לא חלש, על 1024 וHIGH המשחק ממש לא חלק (מבחינתי חלק זה 40FPS עד 50, פחות מיזה אני ממש מרגיש).

רק על MEDIUM הוא רץ חלק לגמריי כמו בקונסולות ולמרבה ההפתעה נראה די מדהים, אבל עדיין.

פורסם
  • מחבר

הוא רץ חלק בשלב של הסובארו , לא רע בשלב של המיצובישי.. ורץ על הפנים, ממש על הפנים, בשלב של הבאגי.. הכל מקוטע כזה.. אין לי מושג למה.

אני אבדוק לך מספרים מדוייקים והגדרות היום בלילה אולי כשאני אחזור מהיציאה..

בכל מקרה, עכשיו עשיתי למארז מוד קטן והוא יותר מאוורר + התקנתי על הדרך VF-900CU על ה 8600GTS שלי אז מחר אני נכנס לOC גם איתו..

לגבי ה OC של המעבד, הורדתי לו עכשיו חזרה למתח 1.35V בBIOS והעלתי ל 2800MHZ.. רץ סבבה בנתיים ב ORTHOS והטמפ' נכון לכתיבה זו היא 51..

אני משאיר את המחשב ככה לכמה שעות עד שאחזור מהבילוי, נראה מה יהיה.. (מקסימום יישרף הבית או משהו יש ביטוח..)

נ.ב - זה רק אני או שהמעבד שקבלתי פשוט בלתי נתפס ?!! מה זה?!! לא אכפת לו מה התדר ?! לא חשוב כמה אני שם לו הוא עובד סבבה. במתח סטוק. על אותה טמפ'.. זה מתחיל להרגיש כאילו דחפו לי פה X2-5600 תחת X2-3800 :pissed:

פורסם

כן השלב של הסובארו מאוד מהיר , המיצובישי באמצע והבאגי מאוד כבד. אני לוקח כבסיס את שלב המיצובישי שהוא די ממוצע. נראה שגם אצלך הוא לא רץ חלק (חלק = כמו קונסולות).

ולגבי המעבד - זה לא מאוד נדיר במעבדים חדשים מהליבות הללו, כמובן תמיד צריך מזל ושילוב טוב של שאר החומרה.

פורסם

DIRT רץ לי בסביבות 20-25 FPS על 1024*768 כשהצללים על MEDIUM עוד כמה על MEDIUM והרבה על HIGH עם 2XAA+16XAF אבל מה הוא נראה לי חלק מאוד או שאני הוזה או שזה ככה, בכל אופן הוא נראה נהדר נחכה למלא.

ד"א: הX2 3600 שלי בOC מגיע ל2600MHZ בלי להעלות מתח, אם ההעלאה הוא מגיע ל3.0GHZ במתח 1.350V טמפ מקס עומס 42.

פורסם
  • מחבר

טוב בכל מקרה, את בדיקת ה 2800MHZ הוא עבר אצלי בהצלחה הייתי אומר.. השערתי אותו ל 5 שעות והכל פיקס על מתח 1.35V ב BIOS..

מחר אני מתכוון להתחיל OC לכרטיס מסך שלי וגם אולי להגיע ל 3.0GHZ..

Lord Of Darkness, עם מה אתה משתמש ? קירור מים !!?

איך 42 מעלות בעומס מלא על 3.0 GHZ ? לא שמעתי על דבר כזה בחיים שלי. במיוחד לא עם X2 3600 .. הייתי שמח לראות צילום מסך של זה.. אני פשוט בהלם.

עריכה -

חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם. מותקן אצלי במחשב הדרייבר של NVIDIA 158.22 הבינלאומי והכל כתוב הפוך והעברית כתובה משמאל לימין.. ניסיתי להתקין את הדרייבר באנגלית אבל המצב גרוע יותר. לבסוף ויתרתי ונשארתי עם הדרייבר הבינלואמי שבקושי מבינים שם משהו.. אך היום, התקנתי את ה NTUNE כדי שאוכל לעשות OC וניטול טמפ' ולהפתעתי ההתקנה של NTUNE ביטלה לי את כל הדרייבר הראשי ! כל הכותרות שיש בדרייבר לא נותנות כלום ! הכל זה עמודים לבנים ריקים..! מישהו מכיר את התופעה הדפוקה הזאת ?!! בנוסף לכך , לא מבינים כלום ב NTUNE כי הכל רשום בג'יבריש !! צירפתי תמונה..

השאלה שלי היא , האם אני יכול להריץ את COOLBITS כמו בימים הטובים וזה יוסיף לי את אפשרות ה OC והטפמ' לדרייבר ? אם לא, מה כדאי לעשות??

*פשוט בא לי לירוק על NVIDIA ועל הזלזול שלהם. מה זה השטויות האלה ? או שזה רק אצלי ככה ?!

פורסם

DIRT רץ לי בסביבות 20-25 FPS על 1024*768 כשהצללים על MEDIUM עוד כמה על MEDIUM והרבה על HIGH עם 2XAA+16XAF אבל מה הוא נראה לי חלק מאוד או שאני הוזה או שזה ככה, בכל אופן הוא נראה נהדר נחכה למלא.

ד"א: הX2 3600 שלי בOC מגיע ל2600MHZ בלי להעלות מתח, אם ההעלאה הוא מגיע ל3.0GHZ במתח 1.350V טמפ מקס עומס 42.

כן גם אני הייתי רוצה לראות צילום של זה..נשמע ממש אבל ממש לא הגיוני

אקיצר תעלה תמונה

:xyxthumbs:

וז'קו לא ענית לי כמה הטמפ' שלך במאמץ באוורסט? כי התוכנה של ג'יגה בייט יש לה נטיות לזייף

אתה יכול לבדוק ולעלות תמונה..זה מאד יועיל

פורסם

דבר ראשון כל הכבוד על ה OC באמת מרשים ........אתה מתקרב לביצועים של ה E6600 ואפילו עובר אותם אני מאמין בבנצים מסוימיים .

אני לא מאמין ל מיקרה של ה 2600 במתח רגיל ועוד בטמפ של 42 במאמץ ,או שזה על קירור מים ,תביא תמונות ונירא . :yelclap:

אני ממליץ לכה להמשיך ב OC תיראה לאן תגיע איתו ,תנסה אולי לשים עוד מאוור על ה AC שלך כאילו מאל למאוור שיש לך כבר .

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב חבר'ה,

יום חדש זורח על המחשב ואיתו מתחיל כמובן OC חדש.

היום התחלתי ב OC לכרטיס מסך אחרי ששמתי עליו את ה VF-900CU אתמול, דבר שהיה לא כל כך פשוט מפני שלהפתעתי חברת INNO3D בחרה לחבר את המאורר לליבה (הקירור המאעפן ביותר שראיתי עד היום יש לציין..) בעזרת מסטיק ורוד של בזוקה !! לא ראיתי משחה כזאת גרועה בחיים שלי. זה היה מין דבר ורוד כזה וקשה שלא רצה לרדת פשוט מהמעבד ! לקח לי 40 דקות של ניגוב עם מגבת עדינה עם מעט אלכוהול רפואי כדי להסיר את המסטיק הזה.. וגם , בסופו של דבר נותרה קצת משחה בצדדים של הליבה שלא היה ניתן להסיר (הכוונה בדפנות שלה ולא בשטח המגע עם הקירור..)

לאחר שסיימתי עם ניקוי משטח הליבה וניקוי שטח המגע של ה VF-900CU , מרחתי מעט AS-5 והתקנתי את המפלצת.. פשוט קירור איכותי ופשוט להתקנה שזה מדהים. (דרך אגב, יש ל INNO3D כרטיסים שמגיעים כבר מהחברה עם VF-900CU..)

את התדרים העלתי בעזרת ATITOOL ל 710/1050 במקום 675/1000 . הטמפ' של הכרטיס הן - 42-44 במנוחה ו 54-55 במאמץ מלא של לופים ב 3DMARK

אמנם לא OC גדול, אבל רציתי להתחיל לאט לאט ולראות מה השיפורים שזה נותן לי כרגע.. לתדהמתי ה OC הוריד לי ניקוד ב 3DMARK-05 !!

לפני ה OC קבלתי 11426 נקודות ואחריו קבלתי 11073 .. את הבדיקות ערכתי שלוש פעמים למען הסר ספק וקבלתי תוצאות זהות בכולן..

למישהו יש הסבר הגיוני לדבר הזה ?!! כי אני כבר עובד עצות. במקרה כזה עדיין לא נתקלתי מעולם.. תמונות מצורפות, תודה..

פורסם

דבר ראשון כל הכבוד על ה OC באמת מרשים ........אתה מתקרב לביצועים של ה E6600 ואפילו עובר אותם אני מאמין בבנצים מסוימיים .

אני לא מאמין ל מיקרה של ה 2600 במתח רגיל ועוד בטמפ של 42 במאמץ ,או שזה על קירור מים ,תביא תמונות ונירא . :yelclap:

אני ממליץ לכה להמשיך ב OC תיראה לאן תגיע איתו ,תנסה אולי לשים עוד מאוור על ה AC שלך כאילו מאל למאוור שיש לך כבר .

רוצה הוכחה??? אין בעיה, רק תגיד לי איזה SCREENSHOTS אתה רוצה ואני אביא לך.[br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 13:01:44

כן גם אני הייתי רוצה לראות צילום של זה..נשמע ממש אבל ממש לא הגיוני

אקיצר תעלה תמונה

וז'קו לא ענית לי כמה הטמפ' שלך במאמץ באוורסט? כי התוכנה של ג'יגה בייט יש לה נטיות לזייף

אתה יכול לבדוק ולעלות תמונה..זה מאד יועיל

ההפך הוא נכון, EVEREST מזייפת ובגדול, עובדה בדקתי תטמפ בביוס היה 27 נכנסתי לWINDOWS חיכיתי 10 דקות הפעלתי EVEREST הראה 40, הפעלתי GIGABYTE TUNE5 גרסא אחרונה והטמפ הייתה 26-28, וישר עשיתי RESTART לביוס ואכן 28.

פורסם

הסבר פשוט לטמפרטורות : אלו לא הטמפרטורות שלך, אצלי המקרה זהה. בהתחלה גם אני היתי מאושר עד שכשראיתי שהמעבד עומד על 15 מעלות במנוחה באמצע הקיץ במארז הכי לא מאורר בעולם הבנתי שלא מדובר בטמפרטורות הנכונות. הטמפרטורות שאתה בודק נקראות ישירות מהCORE ומשהו משתבש באמצע, בחלק מפלטפורמות הAM2 פשוט העסק מזייף. אישור סופי לכך קיבלתי מהSMART GUARDIAN שהגיע עם הלוח אם שלי שהיא תוכנה של יצרן הSENSOR עצמו והיא אישרה שהטמפרטורות שנקראות מהCORE הן לא נכונות.

42 במאמץ אצלך זה בעצם משהו כמו 52 עד 56 במאמץ. אין מה לעשות, את זה ביררתי אחרי הרבה זמן של קריאה בפורומים בחול, יש דיווחים גם על לוחות אם שמזייפים בביוס עם מעבדי הBRISBANE החדשים. את הטמפרטורות אתה יכול למצוא גם בעזרת SPEEDFAN - פשוט להפעיל את כל הגרפים של הטמפרטורות , להפעיל ORTHOS ולראות מי הגרף שמקביל לגרף הCORE.

ד"א אני מניח שהמעבד שלך הוא ליבת הBRISBANE כמו שלי נכון ? (0.65 מיקרון, 512X2 L2 CACHE).

לגבי המסטיק, באמת בושה :), יש מנקה מגעים יעודי שעושה את העבודה הרבה יותר טוב מאלכוהול (אלא אם כן אתה רוצה גם להרוג את החיידקים על המעבד).

לגבי 3DMARK 2005, הכרטיסים של NVIDIA נוהגים להוריד ביצועים במקרה של אוברקלוק שעובר את הגבול, האוברקלוק כביכול מאושר אבל הביצועים יורדים. תנסה לרדת קצת עד שהביצועים יחזרו ליחס הגיוני (אני יודע שזה שוק להרבה אוברקלוקרים ששמחים על אוברקלוק מאוד גבוה אבל בפועל עובדים בביצועים יותר גרועים).

פורסם

הסבר פשוט לטמפרטורות : אלו לא הטמפרטורות שלך, אצלי המקרה זהה. בהתחלה גם אני היתי מאושר עד שכשראיתי שהמעבד עומד על 15 מעלות במנוחה באצע הקיץ במארז הכי לא מאורר בעולם הבנתי שלא מדובר בטמפרטורות הנכונות. הטמפרטורות שאתה בודק נקראות ישירות מהCORE ומשהו משתבש באמצע, בחלק מפלטפורמות הAM2 פשוט העסק מזייף. אישור סופי לכך קיבלתי מהSMART GUARDIAN שהגיע עם הלוח אם שלי שהיא תוכנה של יצרן הSENSOR עצמו והיא אישרה שהטמפרטורות שנקראות מהCORE הן לא נכונות.

42 במאמץ אצלך זה בעצם משהו כמו 52 עד 56 במאמץ. אין מה לעשות, את זה ביררתי הרבה אחרי זמן של קריאה בפורומים בחול, יש דיווחים גם על לוחות אם שמזייפים בביוס עם מעבדי הBRISBANE החדשים. את הטמפרטורות אתה יכול למצוא גם בעזרת SPEEDFAN - פשוט להפעיל את כל הגרפים של הטמפרטורות , להפעיל ORTHOS ולראות מי הגרף שמקביל לגרף הCORE.

ד"א אני מניח שהמעבד שלך הוא ליבת הBRISBANE כמו שלי נכון ? (0.65 מיקרון, 512X2 L2 CACHE).

לגבי המסטיק, באמת בושה :), יש מנקה מגעים יעודי שעושה את העבודה הרבה יותר טוב מאלכוהול (אלא אם כן אתה רוצה גם להרוג את החיידקים על המעבד).

לגבי 3DMARK 2005, הכרטיסים של NVIDIA נוהגים להוריד ביצועים במקרה של אוברקלוק שעובר את הגבול, האוברקלוק כביכול מאושר אבל הביצועים יורדים. תנסה לרדת קצת עד שהביצועים יחזרו ליחס הגיוני (אני יודע שזה שוק להרבה אוברקלוקרים ששמחים על אוברקלוק מאוד גבוה אבל בפועל עובדים בביצועים יותר גרועים).

לא הבנתי..אצלי כשאני מפעיל אוורטוס ב-EVEREST הטמפ' נעה בין 50-54 ,וב-EasyTune5 היא על 37 מעלות במאמץ מלא

אז מה היא בעצם הטמפ' הנכונה? קצת התבלבלתי מההסבר שלך

פורסם

אז אתה רוצה להגיד לי שגם הביוס מזייף?

פורסם

......... אין מה לעשות, את זה ביררתי אחרי הרבה זמן של קריאה בפורומים בחול, יש דיווחים גם על לוחות אם שמזייפים בביוס עם מעבדי הBRISBANE החדשים.

את הטמפרטורות אתה יכול למצוא גם בעזרת SPEEDFAN - פשוט להפעיל את כל הגרפים של הטמפרטורות , להפעיל ORTHOS ולראות מי הגרף שמקביל לגרף הCORE.

יש לך קריאה סלקטיבית הא ? 8)

אולי תנסה לעשות מה שאמרתי ולענות על השאלות ששאלתי ואחרים שאלו (לגבי איזה קירור יש לך, איזו ליבה וכו'...) במקום לנסות להוכיח לא יודע מה בדיוק ולנהל את המשך הדיון איך שבא לך בלבד.

לגבי הבחור עם ה3800 , יותר התייחסתי למקרה עם מעבדי ה0.65 מיקרון. תנסה את SPEEDFAN לפי השיטה שאמרתי ותראה מה היא רושמת לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים