עבור לתוכן

זקוקה לספק של 600 ומעלה - תקציב עד 900 ש"ח

Featured Replies

פורסם

באתר של אסוס: http://support.asus.com/PowerSupplyCalculator/PSCalculator.aspx?SLanguage=en-us

אני צריכה לפי החומרה ספק כח של 600W לפחות...

כנראה שהספק הנוכחי לא מצליח להחזיק את המערכת (בהפעלה של 3dmark - נפל לי המחשב כבר במסך הבדיקה הראשונה...)

המארז הוא של sunbeam כמו שהומלץ לי פה, יש לי כרגע 6 הארד דיסקים, כרטיס מסך 8800GTS מעבד E6600, לוח אם P5B DLX, מאוורר למעבד של זלמן 9700, 2 זכרונות GAIL של 1 ג'יגה כל אחד, ועוד מאווררים של המארז...

בקיצור - מאחר וכל החומרה עובדת כראוי, ולפי asus prob אין התחממות קריטית (הלוח והמעבד היו על 40 מעלות כשהוא נפל...) אז נראה שמדובר בספק...

צריכה המלצה על ספק חזק ! הרעש לא משנה בכלל !

אפשר לחרוג מהתקציב אגב ;)

תודה

פורסם

1. שני את הכותרת, רשמת מארז במקום ספק

2. זה שרשום 600 לא אומר שספקים יותר חלשים לא יוכלו להחזיק

3. בדקת כבר סטיקי ספקים מומלצים?

פורסם
  • מחבר

1. שני את הכותרת, רשמת מארז במקום ספק

2. זה שרשום 600 לא אומר שספקים יותר חלשים לא יוכלו להחזיק

3. בדקת כבר סטיקי ספקים מומלצים?

1. אופס...תודה, שיניתי את הכותרת

2. למיטב ידיעתי גם כשרשום 600 זה לא אומר שזה הזרם האמיתי שמסופק, ככה שזאת הסיבה שרשמתי 600 ומעלה...

3. כן, קראתי את הדביק , אגב, מוזר לי במקצת שקראתי שמומלץ לקנות את TT (זוכרת שקראתי כאן בפורום שהם קרובים לג'נרים במה שהם מספקים)

בנוסף, ההמלצות הן עד 600W וחשבתי אולי לקנות ספק מעל 600.

אם לא נדרש מעל 600 לדעתכם, אז אלך לפי ההמלצות האלו.

פורסם

בגלל שהתקציב גדול corsair HX520

יהיה מעל ומעבר למה שאת צריכה, למעשה גם ליברטי 400W יספיק אבל הקורסייר יותר איכותי ושקט ולכן הוא מומלץ בתקציב שלך...

פורסם

ה - OCZ וה - TT (מהסטיקי) יותר מומלצים אם לא מתעקשים על ספק מודולרי.

פורסם

ה TT מומלצים רק מהסדרה שכתובה בסטיקי, שהיא הסדרה היקרה יותר (אגב, הם הוציאו ספק 2K מהסדרה הזאת :smile1:)

פורסם

גולשת יקרה, אני אפתור לך את השאלה בשנייה. הציצי במפרטי הקודם הצנוע, וקבלי את העובדה המדהימה שבמבחן שערכתי, בסצינה הכי קשה לרינדור של 3DMARK06 סצינת הקוטב הצפוני, כל המחשב, יחד עם מסך NEC WGX2 20 אינץ' רחב הוא שאב לי רק 490 W ! ! !

מכאן מסיקים שתסתפקי בספק ENERMAX LIBERTY 500 W.

סופ"ש נעים לכולכם, החתול. :hi:

פורסם
  • מחבר

גולשת יקרה, אני אפתור לך את השאלה בשנייה. הציצי במפרטי הקודם הצנוע, וקבלי את העובדה המדהימה שבמבחן שערכתי, בסצינה הכי קשה לרינדור של 3DMARK06 סצינת הקוטב הצפוני, כל המחשב, יחד עם מסך NEC WGX2 20 אינץ' רחב הוא שאב לי רק 490 W ! ! !

מכאן מסיקים שתסתפקי בספק ENERMAX LIBERTY 500 W.

סופ"ש נעים לכולכם, החתול. :hi:

נכון להיום יש לי את ה-TT PUREPOWER 480w שהספיק לי למחשב הישן...

הליברטי 500W עולה כמעט 600 ש"ח, אז אולי באמת שווה ללכת על אחת ההמלצות של ה-600W שנמצא בסטיקי...של corsair או ocz.

האם אחד מהם עדיף ?

ואחלה מפרט צנוע בצניעותו יש לך :lol: אני מקנאה ! :o

פורסם

אל תלכי על ליברטי 500, הוא לא מומלץ ויש טובים ממנו בתקציב

פורסם

ולסיכום אפשר לומר שהליברטי 400 יספיק לך,אבל תוכלי לקחת את ה-TT וה-OCZ שמופיעים בסטיקי.

הספקים של TT אכן נחשבים לרמה אחת מתחת לכל שאר חברות האיכותיות פרט לסדרת ToghPower שנחשבת למצויינת.

ליברטי 500 כפי שדניס אמר מאוד לא משתלם במחירו ולכן גם הוא לא מופיע בסטיקי.

רק כדי לסבר לך את האוזן,ההמלצות באתר של יצרנית הכ.מסך מכוונת כנראה לאנשים עם ספקים ג'נריים ולכן הוא אומרים שמומלץ 600W אבל כשמדובר על ספק איכותי כמו הליברטי 400 אפשר להסתפק "רק" ב-400W וב-600W איכותי כמו ה-TT אפשר להחזיק שני כרטיסי מסך כאלו ולא אחד

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם !!

נראה לי שאני אקנה את ה-TT כמו שהומלץ פה (מסדרת ה-toughpower)

פורסם

ולסיכום אפשר לומר שהליברטי 400 יספיק לך,אבל תוכלי לקחת את ה-TT וה-OCZ שמופיעים בסטיקי.

הספקים של TT אכן נחשבים לרמה אחת מתחת לכל שאר חברות האיכותיות פרט לסדרת ToghPower שנחשבת למצויינת.

ליברטי 500 כפי שדניס אמר מאוד לא משתלם במחירו ולכן גם הוא לא מופיע בסטיקי.

>:(

פורסם

אוי בחייך בחור,ראיתי כוכבים שחורים ואני רגיל לדניס..

סליחה מקרב לב, ופעם הבאה לא להתתפס לשטויות בבקשה

ליברטי 500 כפי ש-Nimm אמר מאוד לא משתלם במחירו ולכן גם הוא לא מופיע בסטיקי.

פורסם

>:(

אתה רעב לקרדיט ומרגיש שתרומתך לא מוערכת ? :o

פורסם

סליחה על ההתערבות אבל חבל לפתוח עוד ת'ראד

האם ליברטי 500 יכול להחזיק sli 8800 gts?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים