עבור לתוכן

מפרט משב HTPC - כמה שאלות וזקוק לעצות - תקציב -5000 אפילו פחות

Featured Replies

פורסם

הוא מצויין אם אתה גיימר או סתם יושב הרבה מול מסך.

הוא בפירוש לא טוב אם אתה רוצה שהמסך גם ישמש כטלויזיה עוקפת מחשב (ולא דרך כרטיס), וכמו שאמרתי לגבי סרטים קודם (שזה השימוש העיקרי של הבנאדם), יחס של 16:10 הוא לא משהו, כי תמיד תשאר עם שני פסים שחורים.

• תגובות 56
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אז אני צריך מסך 16:9 ואלו מסכים 16:10 אז זה עד כדי כך עקרוני?

כרטיס מסך, אז לסגור על איזה דגם

פורסם

עקרוני, אבל תלוי למי.

הבעיה פה היא שבגלל שהיחס לא מתאים אתה מאבד שטח צפיה ונדמה לי שזה לא רק מ16:10 ל 16:9 אלא מעט יותר ככה שזה יכו להעצבן, אבל תלוי את מי.

לגבי הכרטיס. תלוי מאוד אם מפריע לך שהקירור לא יהיה פאסיבי.

פורסם

הסיבה היא שסרטים שמוצגים בקולנוע מוצגים ביחס של 16:7, הרבה יותר רחב מ16:9, שהוא בעצם פשרה בין 4:3 לבין מה שמקובל בקולנוע.

מסקנה, גם ב16:9 יהיו סרטים שיגיעו ב16:7 ותראה בפסים שחורים אפילו שהמסך שלך רחב.

אז ב16:10 אותם פסים יהיו עוד יותר עבים, ויהיה לא מעט משטח התצוגה שלך שלא ינוצל. זה מאוד מציק.

אני מסכים שלמשחקים וכמסך הדל יותר טוב. אין לי ויכוח.

לקולנוע וטלויזיה? עדיף הטושיבה.

פורסם
  • מחבר

שמע שטח צפייה נאבד? זאת אומרת שחלקים מהצדדים של הסרט אני לא אראה? או שפשוט התמונה תקטן ביחס ליחס הצפייה?

מה נותן קירור פאסיבי ומה נותן בלי?

חשוב לי שהוא יהיה גןם חזק למשחקים אם אני אתקין. בנתים אני משחק רק ב

C&C

פורסם

היתרון של קירור פאסיבי הוא שהוא שקט, לא משמיע רעש, בכלל, וזה שימושי מאוד למחשבים סלוניים, כשאתה רוצה לשמוע את הסרט ולא את המחשב שמטרטר לידך.

פורסם
  • מחבר

תשמע, יש לי את מארז טרנספורמר, לא רק שהוא מתפרק, הוא מרעיש בטירוף, אולי בעתיד אני אקנה מארז חדש, לא נראה לי זה יהיה עקרוני הקירור, יש הבדל במחיר?

פורסם
  • מחבר

מהו HDCP?

יש לשניהם SM3? והם תומכים DX10?

איזה עוד תכונות יש להם

פורסם

שניהם זהים (מכל הבחינות) פרט לצ'יפ הזה שבו הבחירה היא של היצרנית.

http://en.wikipedia.org/wiki/HDCP

וזה הופך רלוונטי ברגע שתקנה LCD, הטושיבה או דומותיה.

פורסם
  • מחבר

איך לדעתכם

סמסונג R81

היטאצ'י LD9000

שארפ SA1

שארפ GA8

?

פורסם

מצויינות, רק עולות הרבה יותר מהטושיבה. אלו סוד ההצעות שתקבל כשתתייעץ בפורום שכל מה שמעניין אותו זה מסכים. אין להם שום אינטרס להסתכל על התמונה הגדולה ולהתחשב בתקציב הכולל לשדרוג.

הSA1 עולה 5700, 700 שקל יותר מהתקציב שלך.

הR81, מעולה לכל הדעות, עולה 4800. אם תקנה מסך ב4800, איך תשדרג את המחשב לתמוך בH264? תשאר בלי אגורה אם התקציב הוא 5000.\

אולי לסלון זה נחמד ואיכותי, לחדר קטן כמסך מחשב? מיותר. הטושיבה תתן איכות תמונה מספקת.

פורסם
  • מחבר

מסך מחשב? מה פתאום, מסך מחשב אני נשאר עם הנפילה שלי - CMV.

אני רוצה מסך LCD חדש ומחודש כטלוויזיה, לשימוש לתכני HDTV שאני אחבר, מהמחשב.

שתשמש רק לצפיית סרטים. בעתיד אני אקנה כרטיס טלוויזיה שאנ יוכל לצפות בערוצים רגילים, במנתיים רק מהמחשב.

פורסם
:screwy:
פורסם
  • מחבר

מה הבעיה

שעה אני מחכה לתגובה שלך או של המנהל השניף כי התגובות שלכם מועילות ועוזרות, וזה מה שאתה עונה? תסביר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים