עבור לתוכן

HAMACHI

Featured Replies

פורסם

קראתי את חוקי הפורום ולא ראיתי שיש איסור לדבר עליה,

אז קבלו אתר מגניב שמתעדכן המון, תעדכנו ותתעדכנו בו.

http://www.planethamachi.com/

פורסם

קראתי את חוקי הפורום ולא ראיתי שיש איסור לדבר עליה,

אז קבלו אתר מגניב שמתעדכן המון, תעדכנו ותתעדכנו בו.

http://www.planethamachi.com/

ממממממ..... תסתכלו מה יש למטה ::).

פורסם

חחח...

התוכנה אחלה תוכנה, אם היא עובדת !

משום מה אחרי שהתקנתי אותו ראיתי שהיא לוקחת לי קבוע חלק מהפס, גם אם כבויה, וזה ממש מאט את המחשב, מישהו מכיר את התופעה ?

פורסם

אני משתמש בה והיא עובדת מצויין.

פורסם

רעיון חמוד מאוד, היה ברור שזה רק עניין של זמן עד שזה יקה ויתחילו להיפתח אתרים כאלה ואחרים, רעיון חמוד מאוד.

בכל אופן זה לא עובד משום מה, לא יודע למה..

פורסם

אפשר הסבר קצר מה התוכנה הזו עושה?

פורסם

מצטרף

פורסם

יוצרת רשת וירטואלית בין המחשב שלך ולמחשב אחר כמו חבר שלך וזה נותן לך אפשרות לשחק משחקים שאינם ניתנים לשחק באינטרנט (מסיבה כזאת או אחרת)

כרשת רגילה

snapdragon

אתר די ישן אבל התוספת למטה חדשה :smile1:

פורסם

התוכנה מחברת אותך לרשת VPN (רשת וירטואלית פרטית)

מה שאומר שאתה חלק מקבוצת מחשבים ברשת (כמו רשת ביתית של כמה מחשבים שמחוברים דרך נתב למשל)

על גבי האינטרנט.

לצורך העניין, ברגע שאתה מחובר לרשת מחשבים כלשהי בתוך האמאצ'י, אתה יכול לעשות כל מה שאתה יכול לעשות ברשת ביתית רגילה

(כמובן שלא באותה מהירות תעבורה, כי הרשת הזו היא מדומה, ומשתמשת בתשתית האינטרנט, ולא בכבלי רשת)

שזה אומר - לשתף קבצים ותיקיות ומדפסות ברשת, לשחק משחקים שאין להם מצב אונליין אלא רק מצב LAN (רשת)

וכו' וכו'

הרבה אנשים משתמשים בתוכנה הלגיטימית הזו, בשביל לשחק ברשת במשחקים פרוצים בצורה לא לגיטימית

אם למשל יש למישהו משחק פרוץ, שמצב האונליין שלו לא אפשרי בגלל זיהוי CD-KEY מול שרתי החברה,

אז הוא יכול לשחק מול אנשים אחרים באינטרנט, דרך ה LAN המדומה שהתוכנה יוצרת, באמצעות אפשרות משחק ה LAN של החברה

(על פני מצב האונליין שלא אפשרי כמו שאמרנו)

פורסם

קלטתי את הרעיון, תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

snapdragon

אתר די ישן אבל התוספת למטה חדשה :smile1:

גם התוספת למטה ישנה - אני מכיר כבר את כולן ;)

לא הכרתי את האתר קודם כי לא חשבתי לשחק אונליין, עכשיו שאני מזמין מחשב חדש אני מתחיל להתעניין בזה.

שימו לב שיש בצד ימין את לוח השנה שמאפשר לקבוע תאריך מוגדר מראש למשחק, מאוד יעיל.

פורסם

האתר שפותח התאר'ד הביא מלא פורנו.

בכל מקרה זו תוכנה נחמדה, הבעיה זה למצוא אנשים לשחק איתם במשחק מסויים, אפילו עם האתר המלוכלך שהוא הביא.

פורסם
  • מחבר

האתר שפותח התאר'ד הביא מלא פורנו.

בכל מקרה זו תוכנה נחמדה, הבעיה זה למצוא אנשים לשחק איתם במשחק מסויים, אפילו עם האתר המלוכלך שהוא הביא.

הגזמת, כולה קצת ציצים, לא פורנו !

אתה לא חייב להסתכל אם אתה לא רוצה.

פורסם

לא חייב? הרי לא הייתה שוב אזהרה שיש באתר הזה תוכן כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים