עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הספקים של SWEEX? טובים או ג'נרים?

Featured Replies

פורסם

אז תיכנס לאתר של היצרניות ותראה את הנתונים בעצמך..התרד הזה מלא דוגמאות שלי ושל המנהלים האחרים לגבי ספקים אחרים..

אם עדיין לא הבנת ואתה מתעקש..תעשה את ההשוואה הזאת לבד..לא כזה קשה..

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מושיקו אני לא מבין מה אתה רוצה? ליאור הציג בפנייך את הנתונים של מסילות ה-12V

אתה רוצה ביקורות מקצועיות? אין.

למה? כי הוא ג'נרי ואף אחד לא טורח לבדוק אותו אפילו.

אם הוא לא השתכנעת מההסברים שנתתי אני וליאור אז אתה מוזמן ללכת ולקנות ספק מהחברה הזו.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להבין למה האמפר שהוא אמר זה קצת. כמה יש בספקים איכותים אחרים? תן דוגמא ולא אחוזים.

פורסם

אתה קורא סלקטיבי מושיקו?

זבל של ספקים

450W שלהם (סדרת Gold משהו) מספק 14A ב-12V (פחות ממה ש-Hec 300W מספק), ה-400W שלהם עם 12A ב-12V (!) לא מספיק להחזיק שום

ובכל מקרה,ה-650W שלהם כאמור נותן 25A במסילת ה-12V בעוד הליברטי שהוא "רק" 400W נותן 30A באותן המסילות

פורסם
  • מחבר

לא קורא סלקטיבי. אתה רק עכשיו אמרת שהליברטי נותן 30A. שזה פי 2 מה SWEEX. תודה.

פורסם
450W שלהם (סדרת Gold משהו) מספק 14A ב-12V (פחות ממה ש-Hec 300W מספק)

וזה לא היה מספיק... ???

פורסם
  • מחבר

לא. מפני שאני לא יודע כמה הHEC נותן.

אני רוצה ספק עד 150 שח. איזה כדאי לי? אתה לא ממליץ על אלה שציינתי קודם, אז על איזה? ראיתי של HEC אבל ההספק שלהם נצוך במחירים האלו.

פורסם

זה עקרוני כמה ה-Hec 300W מספק? ה-Sweex 450W נותן עדיין פחות (עבור ספק שאמור לתת הספק כללי של פי 1.5!)

ואם זה כ"כ עקרוני אז ה-hec נותן 15A

ה-FSP 350THN שלי נותן 10A ו-15A במסילות של ה-12V (משותף כנראה מעל 20A)

פורסם
  • מחבר

E6600

2GBX2 RAM

7600GS וכל שאר הירקות.

אבל אני רוצה לשדרג כרטיס מסך למשהו חזק. ואני לא רוצה להחליף ספק עוד פעם. כלומר אקנה עכשיו אחד שיחזיק לאיזה 3 שנים, כלומר כרטיס מסך חזק היום וכרטיס חזק בעוד כשנתיים.

פורסם

אני עם ספק ג'נרי 520W שהמוכר הגדיר כספק "מעולה" (שמראה סימנים של ספק מעולה :P) מריץ את המפרט הראשון שתוכל לראות במפרט מחשב שלי

פורסם

אוי ואבוי

לא חבל שכרטיס מסך שעולה 1600+ ש"ח יישרף בגלל שהתקמצנת על ספק כח סביר?

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אז ההבדל הוא ב 1A? זה לא נראה לי ממש משמעותי לא? לא עדיף לקחת ספק עם יותר וואט אבל פחות 1A במסילת 12V ועם 3 שנים אחריות במקום שנה ובמחיר זול יותר? :nixweiss:

פורסם

על איזה שני ספקים אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

על הSweex 450W ועל ה Hec 300W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים