עבור לתוכן

מארזים שמצליחים להכיל את ה 8800 gtx

Featured Replies

פורסם

זה המסך שאני מציע - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254

ב - KSP אין גם את הספק המומלץ, LIBERTY 400W וגם אין שם 8800GTS 640MB במחיר טוב.

אני מציע לך לקנות מ - IQPC.

פורסם
  • מחבר

אשדוד זה בהחלט לא ת"א =/ שוב אני מבין שאתה רוצה לחסוך לי כסף אני מבין שהספק מומלץ אבל אני בספק אם הוא יותר טוב לא?כמה שמחיר הוא לא הכל בחיים ה 500 עולה יותר אז ההנחה שלי שהוא טוב יותר? אולי לא מבחינת תמורה בעבור כסף אבל עוד 100 שקל לפה ולשם לא יעשו לי את ההבדל של בין לנסוע לחנות אחרת או לקנות פה..בכל מקרה גם אם אני אקנה את המסך 20 אינצ' הזה אתה לא ממליץ לי על ה GTX?

גם Pandas מוכרת אותו..קיסריה כבר נשמע יותר סביר

פורסם

אם תקנה את מסך ה - 20 אז ה - GTX לא יהיה בזבוז מוחלט למרות שלא ינוצל במלואו בינתיים.

עוד חנות שאפשר לקנות בה היא SKYPC, יש שם מחירים מצויינים למוצרים.

ולמה אתה חייב לקנות נמחנות שנמצאת בעיר מגוריך ? אני למשל גר בחיפה וקניתי את המחשב שלי מ - IQPC ושילמתי על משלוח.

פורסם
  • מחבר

אממ עוד שאלה אני יודע שדיי הבעתי סלידה מהמסכים הרחבים אבל משום מה נכנס לי לראש שהם לא טובים למשחקים?האם זאת שטות ואתה ממליץ ללכת על מסך רחב על פניי מסך רגיל?(מלבד כמובן העניין של ההתרגלות אני מניח שאני אוכל להתרגל למסך רחב)

אה כן והאם יש איזה מסך של NEC שאתם ממליצים למשחקים?מסתבר שאני יכול להשיג על מסכים שלהם הנחה דיי מאסיבית ככה שגם מסכים 22 ו24 אינצ' יעלו מאוד סביר

פורסם

אפשרי לדיון לגלוש טיפה בתקווה שיגיע הזמן שבו הנושא יחזור להיות "מארזים וספקים",ראיתי שזה עדיין לא קרה ולכן אבקש להמשיך את הנושא של הפורום או להתייעץ בפורום המתאים (והתשובות שתקבל שם יהיו בדר"כ מקצועיות יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים