עבור לתוכן

מארזים שמצליחים להכיל את ה 8800 gtx

Featured Replies

פורסם

היי,

אז ככה יש לי בקשה הרכבתי לעצמי מפרט בksp אבל אני לא בטוח אילו מהמארזים שיש להם במלאי יכולים להכיל את הgtx ואם יש כאלה שעולים פחות מ600? אני יודע על שלושה שיכולים להכיל אותו אבל כולם עולים מעל ה650...האם ה soprano או הbravo יכולים?

תודה

פורסם

הבראבו יכול.

למה אתה קונה מארז זול עם כרטיס יקר ?

פורסם
  • מחבר

אממ עכשיו שמתי לב שיש סטיקי למעלה עם מארזים שכן מכילים..דווקא הבראבו לא בינהם נראה לי אבל הסופרנו והארמור כן..בכל מקרה אולי אני אלך על השארק הוא עוד במחיר סביר.

בקשר לשאלה שלך בקשתי מפרט בפורומים אחרים באינטרנט וקיבלתי ורובם המליצו לי בכלל על האפולו אבל אין אותו בKsp בכל מקרה אני לא מבין במחשבים במיוחד לא במארזים אבל האם זה כזה קריטי לקנות איזה מארז ב700 שח ויותר לכ.מ כזה..?

פורסם

זה הגיוני לקנות מארז טוב יותר ככל שהמערכת שקונים חזקה ויקרה יותר.

הסופרנו לא מתאים ל - GTX ואילו הבראבו כן.

פורסם
  • מחבר

אממ תודה אז האם יש סיכוי לקבל המלצה למרות הכל למארז האולטימטבי שאני יכול לרכוש ב KSP עד 650 שח?כי אני באמת לא מבין בזה

אה כן ואני מבין וברור לי שזה הגיוני אבל אני גם רוצה שהמחיר של המפרט יהיה הגיוני וכרגע הוא עומד על 6700 ומשו בלי מארז ככה שאני לא יכול להרשות לעצמי לעבור בהרבה את ה7000

פורסם

ב - 670 ש"ח יש את ה - THERMALTAKE SHARK שהוא אחלה מארז.

איזה ספק אתה לוקח ?

פורסם
  • מחבר

אממ האם ה‏Raidmax SIRIUS ATX Mid Tower Silver יכיל את הכרטיס והאם המארז עצמו טוב ויעשה את העבודה טוב עם הGTX?כל 100 שח אני אוכל לחסוך יהיה מבורכים במידה כמובן לא בכח ואם זה לא יסתדר עם הכ.מ אז לא יצא לי מזה כלום

פורסם

ה - SIRIUS זה מארז שאין עליו ביקורות ולכן אני לא ממליץ עליו.

אתה בטוח שאתה צריך את ה - GTX בכלל ? (אתה משחק ברזולוציות גבוהות עם פילטרים ויש לך מסך שתומך ברזולוציות גבוהות בכלל ?) מי שקונה אותו לא מחפש לחסוך בד"כ.

ועוד משהו:

איזה ספק אתה לוקח ?

פורסם
  • מחבר

‏Liberty ELT500AWT 500W‎

בכל מקרה המסך שלי יהיה ‏L1900R 19 של LG אני הבנתי שכנראה אני לא ירגיש הבדל משמעותי בין ה GTS ל GTX במיוחד אם אני לא עושה בפורומים שהצגתי בהם את התקציב שלי למפרט שהוא 7000 וקצת וכולם אמרו לי שבמילא בתקציב הזה חבל לא לשים את ה GTX אני רק מציית להוראות כאן =פ כי אם הייתי מנסה בעצמי להרכיב זה היה נגמר ברע

פורסם

הליברטי 500 ממש לא מומלץ למחירו.

תציץ בסטיקי של הספקים המומלצים ותראה

פורסם

עדיף לרדת בכ"מ ל - GTS ולעלות במסך ל - DELL 2007WFP.

ספק מומלץ הוא הליברטי 400W.

רעיון טוב מאד הוא לקנות מחנות אחרת ולא KSP ששם המבחר הוא מצומצם למדי.

פורסם
  • מחבר

אממ אני מעדיף לא לקנות מסך WS בכל מקרה במסך אני לא רוצה יותר מ19 גם ככה אז אני דיי סגור על המסך הזה בכל מקרה התקציב הוא 7000 ללא מסך אז אני לא מנסה לחסוך יותר מדיי ועם ה GTX המפרט שאני רוצה לקנות יוצא בסביבות ה7200 בהנחה שהמארז יעלה בסביבות ה600 כנראה שפשוט אני אלך על המפרט המקורי ופשוט אשקיע עוד כמה שקלים ואקנה את ה shark...בכל מקרה הספק שבמפרט שלי לא טוב?

פורסם

המסך שבחרת לא טוב, נקודה.

לקנות מסך שקטן מ - 20 ישאיר גם את ה - GTS ולא רק את ה - GTX מבוזבז (הדל מגיע גם בגרסה לא רחבה).

תקנה מחנות אחרת.

פורסם

אממ עכשיו שמתי לב שיש סטיקי למעלה עם מארזים שכן מכילים..דווקא הבראבו לא בינהם נראה לי אבל הסופרנו והארמור כן..בכל מקרה אולי אני אלך על השארק הוא עוד במחיר סביר.

בקשר לשאלה שלך בקשתי מפרט בפורומים אחרים באינטרנט וקיבלתי ורובם המליצו לי בכלל על האפולו אבל אין אותו בKsp בכל מקרה אני לא מבין במחשבים במיוחד לא במארזים אבל האם זה כזה קריטי לקנות איזה מארז ב700 שח ויותר לכ.מ כזה..?

ארמור יכול.. ארמור JR לא.

פורסם
  • מחבר

אם יש איזו חנות נגישה עם מחירים טובים באזור תא אז תציע בכל מקרה שוב אני מבין שזה מבוזבז אבל מה לעשות אולי בעתיד הקרוב אני אחסוך למסך יותר גדול אבל אני אוכל בנתיים לחיות עם זה שאני לא מנצל את הכרטיס מסך לגמריי...מה החנות קשורה לדבר אבל?חוץ ממארזים אני לא רואה שום דבר שאין ב KSP..

אם יש לך הצעה למסך 20 אינצ' שהוא לא WS מחנות אחרת אני פתוח להצעות אני לא מקובע בקשר לקניית המסך ב KSP

אה הדל מגיע גם ברסאה לא רחבה?אז כן הוא בהחלט במחיר סביר שאני מוכן לשלם..אני רק לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת אותו בגרסאה הזו בסביבה הקרובה אליי או שכל חנות שמוכרת אותו כ WS גם הגרסא הרגילה נכללת בדבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים