פורסם 2007 ביוני 518 שנים http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/w009394/w009394.aspאני יודע שזה ספק של טרמלטק,יש לי אותו בערך 8 חודשיםלא היו לי בעיות בכלל...אם אני קונה מחשב חדש,כדאי לחסוך כמה שקלים על ספק ולהמשיך להשתמש בזה?תודה,
פורסם 2007 ביוני 518 שנים פותח הדיון,אבקש רק לשנות את הכותרת לאחת קצת יותר אינפורמטיבית (אפילו לכלול את שם הספק בכותרת יהיה מספיק)איך הגעת למסקנה הזו?הספק הזה נחשב לגרוע,רמה אחת מעל ג'נריים ורמה מתחת לכל שאר החברות האיכותיות.אם תקנה מחשב חלש בתקציב נמוך אולי באמת חבל להוציא עוד כסף אבל אם אתה הולך להוציא סכום נכבד על המחשב ולהכניס כ.מסך חזק וכו' היתי מאוד ממליץ להוסיף כסף ולקנות משהו חדש
פורסם 2007 ביוני 518 שנים לא שאני לא מאמין או משהו אבל הייתי רוצה לדעת על סמך מה אתה אומר את זה?יש לך ביקורת שאפשר לראות?בכללי הנתונים עצמם לא רעים בכלל חוץ מה HOLD UP TIME שהוא 8MS שזה גרוע...
פורסם 2007 ביוני 518 שנים יש ביקורות שאומרות שהוא ספק סביר ולא יותר ומציינות לטובה את העניין של העלות/תועלת.בארץ כשמחירו יקר יחסית היתרון הזה מתבטל ואנחנו נשארים עם ספק יקר,לא איכותי כלל עם אופציות טובות בהרבה בתקציב שלו ולפעמים אפילו מתחת למחיר.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים נכון הביקורות אומרות עליו שהוא ספק בינוני ולא צריך להיסחף "רמה אחת מעל גנרי" הגזמתה!!ואם לא היה לו ספק אז הייתי אומר לו לא ללכת עליו והייתי ממליץ על ספק אחר אבל יש לו כבר אותו אז למה לקנות חדש??למשתמש הממוצע הוא מספיק דיי ויותר!!
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אדון 555 זה בדיוק מה שאמרתי..הוא גרוע ואל היתי קונה אותו חדש בשום הון שבעולם.אבל ציינתי שאם הוא אצלו כבר,והוא לא קונה מערכת כבדה מדי אפשר להשאר למרות שגם את זה לא היתי עושה.אם הוא הולך להשקיע הרבה כסף ולקנות משהו חזק לא היתי נשאר עם זה אפילו לא לשנייה אחת
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אז אני אשמור אותו למחשב הבא, הוא מתאים ל CORE 2 DOU, נכון? מה שכתבתה לא קשור כל כך אבל בגדול כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.