פורסם 2007 ביוני 318 שנים שאלה ראשונה - יש לי דיסק cd-rw שהוא 4.7 גי'גה.. איך אני יכול לצרוב עליו? אם אני מסמן לו דיסק רגיל אני מקבל שגיאה שעברתי את הכמות,אם אני מסמן לצרוב בתור DVD הוא אומר שזה לא DVDשאלה שניה -אם הורדתי בטעות מדיה פלייר החדש והוא בודק חוקיות איך ניתן להחזיר לקודם? שיחזור מערכת לא ניתן לבצע מלפני התאריך של השידרוגתודה
פורסם 2007 ביוני 318 שנים 1. איזה צורב יש לך ? עם איזה תוכנה אתה צורב ? נסה לעדכן אותה...2. תעיין בחוקי הפורום לגבי WAREZ....
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אני לא חושב שיש כזה דבר cd-rw בגודל 4.7 ג'יגה. 4.7 זה רק DVD.תנסה למחוק אותו (זה הרי rw) ואז תראה איך הכונן מזהה אותו.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר מחקתי אותו ממש מוזר כל העניין הזה של הדיסקאני מנסה בנרו 7 יש לי צורב DVD של NECהדיסק של SILVER LINE12XCD-RW 4.7GB
פורסם 2007 ביוני 418 שנים פותח התרד תבין שאין CD של 4.7....רק DVD..ועשית לו מחיקה ועדיין הצורב לא מזהה ?הצורב מזה את שאר הדיסקים ?
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר הצורב עובד מצויין ובקשר לדיסק כתוב עליו CD_RW לא DVD אם אתה לא מאמין אני יכול לצלם לך
פורסם 2007 ביוני 418 שנים סליחה על ההתפרצות לנושא שלך, אבל אני אשמח אם תצלם דיסק שרשום עלי CD-RW וקיבולת של 4.7GB
פורסם 2007 ביוני 518 שנים יכול להיות שזה CDRW שבטעות כתבו עליו 4.7 גיגה. על SILVERLINE אני מאמין הכל.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר לצערי אני לא מצליח לצלם את זה זה מבריק ולא רואים את האותיות הקטנות.גם אני יודע שאין CD שהם 4.7 בגלל זה הייתי מופתע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.