עבור לתוכן

מחפש מארז עד 250 שקל

Featured Replies

פורסם

תקציב קטן , עד 250 שקל עם זה ב KSP או אם זה ב NOA או חברה אמינה אחרת שאשפר לשלם לשליח את הכסף אז עד 200 שקל כי 50 שקל הולך על משלוח.

שיהיה מארז לבן , אפור או כל עיצוב אחר שיתאים לכונן לבד , שיהיה שקט , עם מאווררים או אם הוא בלי מאווררים אז שיהיה לו מקום למאווררי 90MM

ושלא יהיה שביר ^_^

תודה.

(לא חייב ספק )

פורסם

למה אתה זקוק שיהיה לו מקום למאוררי 90mm ? ידוע לך שכאלו דוחפים מעט אויר וגם מרעישים מאוד כן?

פורסם
  • מחבר

למה אתה זקוק שיהיה לו מקום למאוררי 90mm ? ידוע לך שכאלו דוחפים מעט אויר וגם מרעישים מאוד כן?

כי יש לי כבר 2 מאווררים של 90MM שלא בשימוש ( אחד מהם של AC ) , אני רק אומר שאם אין מאווררים שבאים עם המארז אז לפחות שאני לא יצתרך להוציא עוד כסף על מאווררים של 80 או 120... ולא כל כך חשוב לי אם הם דוחפים קצת או הרבה , העיקר שיפעלו ויתרמו כי אחרי הכל אני מחפש מארז לא למחשב שאני יעשה לו OC אלה מחשב ישן ( שהיה 3 שנים בשימוש בלי מאווררים בכלל :D )

עריכה : בינתיים חשבתי לקחת את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~N-880C~6~0.htm מה אתם אומרים?

או שעדיף את זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6244

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול במה הם פחות טובים?

פורסם

איכות בנייה, אוורור ושקט.

פורסם
  • מחבר

קראתי עכשיו סיקור על ה HEC6A19 ויש לו באמת הרבה תכונות טובות כמו 2 מקומות למאווררי 12 ס"מ , פתיחה נוחה , מעמדים מאווררים , התקנה קלה של הדיסקים הקשיחים אבל הוא מכוער לאללה ... =|

ואני קונה את המארז הזה לאחותי וקצת קשה להחליט אם לקנות לה מארז יפה :smile1: או מארז עם קירור יותר טוב שהיא בכלל לא תצתרך ={

פורסם

קירור טוב היא לא תצטרך - המחשב יצטרך.

יופי לעומת זאת אף אחד מהם לא יצטרך כי בקרוב המקרים מתלהבים שבוע ואז אף אחד כבר לא מסתכל על הקופסת פח שיושבת למטה על הרצפה בצד המחשב.

פורסם
  • מחבר

קירור טוב היא לא תצטרך - המחשב יצטרך.

יופי לעומת זאת אף אחד מהם לא יצטרך כי בקרוב המקרים מתלהבים שבוע ואז אף אחד כבר לא מסתכל על הקופסת פח שיושבת למטה על הרצפה בצד המחשב.

כע...יש משהו בדברים שלך :P ניראה לי אני ילך על הHEC

עריכה : בעאע הוא מגיע בלי מאווררים , וזה אומר שאני יצתרך להוציא כסף על עוד 2 מאווררים שזה עוד כסף וזה חורג מהתקציב =X

פורסם

הוא נמכר גם עם מאורר אחד וגם עם שניים בהתאם לחנות ולמחיר כמובן.

תתקשר לחנות שממנה אתה רוצה לקנות ותשאל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים