עבור לתוכן

שאלה בקשר למארז פתוח ..

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז פתוח משתי הדלתות עכשיו אמרו לי זה לא יקרר לך את הבפנים של המארז זה יהיה יותר גרוע ...

כי האווויר יוצא .. מה אתה ממליציים לי לסגור את המארז ? או להשאיר ככה? מה יותר יקרר?

:xyxthumbs:

פורסם

האויר לא יוצא לשום מקום.

תוכל לראות בעצמך.תבדוק את הטמפ' של המעבד שלך כשהמארז סגור ואחרי זה תמדוד כשהמארז פתוח ותראה.

פורסם
  • מחבר

אז זה יותר טוב ש2 הדלתות פתוחות?

פורסם

היו על זה מליון דיונים (אומנם לא בפורום הזה אבל עדיין).

מן הסתם עדיף שפשוט תשים את החלקים בחוץ ללא מארז כלל מבחינת טמפ',אבל זה לא כ"כ פרקטי מבחינת אבק וכו'.

פורסם

זה לא נכון שעדיף שהמארז יהיה פתוח. אין סירקולציה של אויר. לכן כשאין זרימת אויר בחדר, המחשב יתחמם. כשהמארז סגור, יש מאווררים שמכניסים אויר חדש ומוציאים אויר ישן חם.

פורסם

אני לא יודע איך החדר שלך בנוי אבל אני אומר לך מניסיון אישי שזה עדיף.

כפי שאמרתי לפותח הדיון הוא מוזמן לבדוק,זה אמור לקחת בדיוק 10-15 דקות לפרק את הצדדים למדוד,להחזיר ולמדוד

פורסם

אתה לא מבין שזה לא הגיוני. האויר החם ילכד בתוך גופי הקרור ולא יהיה משב רוח מספיק חזק כדי להחליף את האוויר החם.

פורסם

שטויות... מארז פתוח תמיד יהיה קח יותר...

אני עם פתוח ויש שיפור של 5-10 מעלות לעומט מארז סגור

פורסם

למה שהאויר ילכד?! אתם שומעים מה שאתם אומרים?

חבר'ה - די עם השטויות. קל מאוד לבדוק וכולכם מוזמנים לעשות זאת בזה הרגע ואני מבטיח שלכולם יהיה שיפור לטובה בכל חלקי המחשב

פורסם

אם יש שינוי לטובה כאשר המארז פתוח, אז הסירקולציה שלכם לא טובה.

נראה לי שאתה לא יודע איך רדיאטור או גוף קרור עובד. תקרא ובין שהחום שלכוד בו צריך לעבוד למקום אחר. או ע"י מים או ע"י רוח. ברכב שלך יש מאוורר גדול שמקרר את הרדיאטור. אז אתה רוצה להגיד לי שאם תוציא את הרדיאטור החוצה, הוא יקורר יותר טוב?!?!!

:kopfpatsch:

פורסם

מושיקו,בבקשה תעשה את הניסוי ותדווח.

פורסם

אני עם מארז פתוח, והטמפ' של הלוח אם מעבד וכרטיס מסך ירדה.

HD נשארו אותו דבר.

וזה כבר כמה שבועות ככה. אז אני מאמין שזה מספיק אמין.

פורסם

אז כנראה שהמארז שלך לא היה מאוורר כראוי.

אם זה היה נכון, אזלא היו סוגרים את המארזים כלל. היו שמים רשת למניעת כניסה של אבק וזהו.

פורסם

כל מארז שתעשה לו את זה יהיה שיפור טמפ' כולל Stacker 830 וכולל אנטק 900 שאני חושב שהם מאוררים כראוי.

למה סוגרים מארזים? כי זה לא פרקטי לא לסגור מבחינת אבק,מבחינת מקרים שבהם דברים נשפכים או נופים על המארז (ואם לא היה מארז החלקים הפנימיים היו הולכים)

פורסם

אם כי באנטק 900 אין הבדל גדול מבחינת אבק :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים