פורסם 2007 ביוני 218 שנים אני רוצה להוסיף למחשב שפה עברית כי יש לי רק אנגלית איך אני עושה את זה ?יש אפשרות לעשות את זה בלי הדיסק התקנה של ווינדוס?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר אני לא רוצה להפוך את הווידוס לעברית אני רוצה שאני יוכל לכתוב בעברית שה"התחל" "המחשב שלי" וכו' ישארו באנגלית
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אני לא בטוח אבל אני חושב שאתה עדיין צריך את ה mui אם לא מותקנת אצלך שפת כתיבה עברית אם תרצה תגיד לי ואני יעלה לך את קבצי ה mui אין לי בעיה
פורסם 2007 ביוני 218 שנים MUI הוא חלק מחלונות ולכן אני די חושב ש"להעביר" אותו בפורום מהווה עברה על החוקים כאן. בכל מקרה היית יכול לבצע חיפוש קל ולמצא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229698.msg2013727#msg2013727
פורסם 2007 ביוני 318 שנים למה תמיד אתם קופצים מעל הפופיק?תמיד איזה חמ&# זורק MUI וכולם אחריו אומרים "זה לא חוקי - לא מדברים על זה".'casper אם אתה רק רוצה לכתוב בעברית אז:לך ל:start->Settings->Control Panel->Regional and languageבטאב השני תסמן את ה Check box הראשון (זה יתקין שפות נוספות - אתה צריך את הדיסק של XP בכונן בשביל זה).אח"כ בשאר האטבים תבחר Hebrew או Israel (מה שזמין)
פורסם 2007 ביוני 318 שנים ^^^בדיוק.ולא לשכוח בלשונית האחרונה בתיבת בחירות הגדולה לעבור על הכל ולסמן את מה שקשור לעברית, כי יש המון פונטים שלא נכללים בברירת מחדל.בהצלחה.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אני רוצה להוסיף למחשב שפה עברית כי יש לי רק אנגלית איך אני עושה את זה ?יש אפשרות לעשות את זה בלי הדיסק התקנה של ווינדוס?אתם לא שומעים מה מבקשים ממכם ? הוא ביקש אם אפשר לעשות זאת ללא הדיסק התקנה
פורסם 2007 ביוני 818 שנים תיאורטית אפשר לעשות את זה גם בלי הדיסק התקנה אבל אתה צריך ש: 1) התיקייה של I386 תשב על הדיסק הקשיח. 2) תשנה את ה Registry כל שמערכת ההפעלה תיגש למיקום של התיקייה. אני בספק אם הוא עשה את זה
פורסם 2007 ביוני 818 שנים 2 זה לא חובה, תמיד אפשר לנתב אותו לתיקיה, כשהוא לא מוצא את הדיסק יש BROWSE.אבל כמוך, גם אני בספק אם יש לו את התיקיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.