עבור לתוכן

Monster Madness + Gamepad

Featured Replies

פורסם

המשחק באמת ממש מגניב וכיפי... המון פיזיקה וגראפיקה, שליטה נוחה. עד 4 שחקנים ביחד או deathmatch . יש multiplayer.

המשחק מבוסס על המנוע של Unreal3.

יש לי רק בעייה ממש מעצבנת - אם אני מחבר gamepad של Logitech - Dual Action הלמעלה ולמטה הפוכים וזה בלתי אפשרי לשחק.

כשאני מחבר שלט של Xbox למחשב זה עובד מצויין.

יש למשהו רעיון ?

ראיתי בספרייה:

\Monster Madness\Engine\Config

בתוך קובץ BaseInput.ini תת קטגוריה שנקראת XBOX Binding, שם אפשר באמת לכוון כיוונים, אבל אני רוצה לשחק גם עם שלט של XBOX וגם עם DualAction, האם זה אפשרי? :'(

פורסם

אני לא מצליח לגרום שהגוייסטיק שלי יעבוד.......איך שהתחיל המשחק היו אפשריות עוד לפני שמעלים אותו לשנות גרפיקה וכו ולא שיניתי ועכשיו אני לאמ צליח להגיע לתפריט הזה באפשריות של המשחק אי אפשר לשנות איך משנים?

פורסם
  • מחבר

אצל חבר שלי בויסטה המשחק לא התקין איקונים ל-programs בכלל, אבל אצלי ב-XP כן, ויש אפשרות לעלות Configuration.

בכל מקרה אני יתן לך 2 אפשרויות, כאשר אחת מהם אולי תעבוד והשנייה בטוח תעבוד:

1. תעלה דרך הדיסק - Autorun

2. תיצור קיצור דרך שייראה ככה:

Monster Madness\Binaries\MonsterLauncher.exe" config\..."

או בקיצור, תוסיף את המילה config אחרי קובץ ההעלאה בתור פרמטר.

ובקשר ל-Gamepad, ניסיתי לשנות כל מני דברים וזה לא עוזר... כאילו ההגדרות בככל לא מתייחסות לגיימפאד אחר מלבד Xbox... מוזר.

ד"א אין לך אפשרות לכוון ג'ויסטיק דרך ה-Configuration, רק שתהיה בעניינים..

אפילו התקנתי את הפאץ' החדש שיצא (כן, כבר יצא פאץ') ועדיין יש בעיות...

פורסם

תודה על העזרה התקנתי שוב תמשחק והלכתי לפני שנכנסתי למשחק לנסות לסדר תגוייסטיק אי אפשר.......הוא בכלל לא מזהה לי גוייסטיק....

ויש לי גוייסטיק כמו של לוגיטק עם 2 אנלוגים כמו של הסוני למה אי אפשר לשחק בכלל עם גוייסטיק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים