פורסם 2007 ביוני 818 שנים הו , אני רואה שהבנאדם התקדם במשהוהשגיאה האחרונה אופיינית בעת ניסיון עדכון של view מכמה טבלאות
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר יש לך הרשאות כתיבה על הDB שלך?כמובן אני יצרתי את המסד ויש לי הרשאת גישה admin ......[br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 17:50:15הו , אני רואה שהבנאדם התקדם במשהוהשגיאה האחרונה אופיינית בעת ניסיון עדכון של view מכמה טבלאותואתה יודע מה הבעיה ויכול אולי עכשיו לעזור לי.....
פורסם 2007 ביוני 818 שנים איך האנגלית שלך http://support.yessoftware.com/kb_article.asp?article_id=4תן הרשאות קריאה כתיבה למשתמש IUSER של המחשב שלך לספריה בה יושב קובץ ה- Access
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר סבבה אני יבדוק את זה...מה זה בדיוק ה-IUSER ?לפי ההסבר בקישור צריך להיות חמישה כרטיסיות במאפיינים אשר אחת מהם היא אבטחה אבל יש לי רק ארבע כרטיסיות במאפיינים וכרטיסיית האבטחה אינה..מה עושים כדי לסדר את זה ?
פורסם 2007 ביוני 818 שנים ב- Control Panel פתח את Folder Optionsתגיע לדיאלוג הזהוודא שאופציה האחרונה אינה מסומנתUse Simple File Sharing[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר במקום ה-\db.mdb אני רושם את המיקום שבו נמצא המסד ?אילו עוד דברים אני צריך לשנות בחיבור הנ"ל לפי הקוד / מסד שלי ?[br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 20:06:50ב- Control Panel פתח את Folder Optionsתגיע לדיאלוג הזהוודא שאופציה האחרונה אינה מסומנתUse Simple File Sharingהשם צריך להיות IUSER_username כאשר ה-username זה השם משתמש במחשב ?[br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 20:13:57[br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 23:29:50תודה רבה לכל העוזרים ולכל מי שהיה לו סבלנות , שהסביר ברור והדריך אותי עד פתרון הבעיה....
פורסם 2007 ביוני 818 שנים בקשר למחיקה בתראד השני - אתה צריך הרשאות כתיבה למסד. אל תיצוטר 2 תראדים, אלא תשאל את כל השאלות הקשורות לאתר שלך בתראד הזה כדי שלא יהייה בלבול.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים כן גם אני כבר איבדתי את ההקשר, פתרו לו את הבעיה עם המאתיים גרשיים ?אני מבין שכרגע זו בעיית הרשאות ל- iuser
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מחבר כן גם אני כבר איבדתי את ההקשר, פתרו לו את הבעיה עם המאתיים גרשיים ?אני מבין שכרגע זו בעיית הרשאות ל- iuser לא הייתה בעיה עם הגרשיים....בסוף זה רק הבעיה עם הרשאות ל- iuser ....[br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 12:43:30הבעיה שבמחיקת המשתמש היא שלמרות שהמשתמש קיים במסד מוצגת לי ההודעה (שאני רשמתי בקוד ולא הודעת שגיאה רגילה של האקספלורר) "משתמש לא קיים במסד" כאשר אני מנסה למחוק אותו מהמסד ...מישהו יודע כיצד אני פותר את הבעיה הזאת ?הקוד של הקובץ נמצא בדף הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265945.msg2346540#msg2346540
פורסם 2007 ביוני 918 שנים בקוד שבדף 2 יש בעיה בשאילתא. בהודעה המקורית לא הייתה בעיה.ושוב, תדפיס את השאילתא הסופי שאתה שולח ותרשום אותה כאן.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מחבר השאילתא נמצאת בקישור שבהודעה הנ"ל (קוד הקובץ הוא השאילתא)וזה שיש בעיה בשאילתא זה אני יודע בגלל זה אני פונה אליכם.....איך אני פותר ומסדר את השאילתא ?
פורסם 2007 ביוני 918 שנים 1) כשאומרים הדפסה של השאילתא שאתה שולח, הכוונה היא השאילתא אחרי השירשורים(אחרי שעשית response.write).2) אני מדבר עכשיו על שאילתת הDELETE - תדפיס את השאילתא שאתה שולח ותרשום אותה כאן.3) תבדוק אם במסד הנתונים שלך קיים האיש שאתה רוצה למחוק אותו.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מחבר האיש קשר קייםההודעה שהוא מראה לי היא : delete from users where username='ddd'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.