עבור לתוכן

[שאלה] משיהו יכול להסביר לי מה עם ה DX 10?

Featured Replies

פורסם

ככה , אני לא ממש הבנתי מה קורה עם זה. שאני רואה כרטיסי מסך שרשום עליהם DX10 תומכי אז אומרים באיזה פורום שאין עדיין כרטיסים שתומכים בזה והכל מתבלבל לי.

אז לא משנה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי עם יש כבר כרטיסים שתומכים ב DX 10 ואיזה??

ואם לא אז מתי יצאו ומה משערים יהיה המחיר וכל זה

ואם יש עוד משהו קשור אז בבקשה

תודה לעוזרים

פורסם

יש כרטסים שתומכים ב DX כמו של NVIDIA ה 8500GT 8600GT וכול סדרת ה 8XXX תומכת בזה,כמו כן רק וינדוס ויסטה תומך ב DX 10, בעוד כ חודש יצאו גם כרטיסים תומכים ב DX של ATI,מה שאין עוד זה משחקים שתומכים בזה,אגב אתה יכול לקורא ביקורות על הכרטיסים הללו באתר הזה.

פורסם

ב-DX10 תומכים סדרות 8800, 8600, 8500, 8400 ו-8300 (אני לא בטוח אם 8400 ו-8300 יצאו כבר, אבל זה לא מעניין אותי כל כך, כי אני אוהב לשחק משחקים על הכרטיס) של NVIDIA, וסדרות 2900, 2600 ו-2400 של AMD, בשביל ממש להפעיל משחקים ב-DX10, אתה צריך כמובן גם WIN VISTA

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אי אפשר להתקין כרטיס מסך של DX 10 על XP?

פורסם

אפשר

אבל הוא יעבוד בDX9

פורסם

כן, ואת כל התשובות האלא היית יכול למצוא בחיפוש !

פורסם

כמובן שאפשר, רק שהוא לא יוכל להפעיל את כל השטויות של ה-DX10, לעומת זאת, DX9CA הוא מריץ בכיף ;) (לי יש אחד על המחשב, עם XP)

פורסם
  • מחבר

קיצר עם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק עדיף לי לקנות עכשיו או לחכות שעוד כמה זמן ייצא משהו חדש ויותר משתלם?

פורסם

תיראה זה עניין של תקציב יש לך כסף ל 8800? שהיא ספינת הדגל של נודיה או ה 2900XT החדש של ATI? תיקח אבל זכור שאתה צריך ספק חזק ומעבד מהיר על מנת לנצך אותו כמו שצריך,אם אתה חושב על כרטיסים באזור ה 1000 שקל וקצת פחות,אני הייתי מחכה לכרטיסים של ATI ה 2600 ורואה אותו מול הכרטיסם הנוכחים של נוידיה.

פורסם

קיצר עם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק עדיף לי לקנות עכשיו או לחכות שעוד כמה זמן ייצא משהו חדש ויותר משתלם?

תלוי, איזה כרטיס יש לך עכשיו ומה המערכת שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים