עבור לתוכן

כל הכבוד על הביקורת על הHD 2900XT

Featured Replies

פורסם

מה עשיתם ממנו, מנוע סילון!!!!!!!!

סה"כ קצת יותר מרעיש מה הסיפור?!

זה חתיכת סיפור, אני לא רוצה לשמוע את הכ. מסך שאני משחק, במיוחד אחרי ששילמתי עליו יותר מ2000 ש"ח.

• תגובות 59
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקיצור כרטיס תותח עם תמחור אגרסיבי, צריך רק לחכות לגרסאת 65NM עם יותר זכרון וקירור שקט. :lol:

כל הכבוד AMD-ATI . :yelclap:

פורסם

תודה על כל התגובות החמות

בחלק הבא : בדיקות DX10, בדיקות Crossfire ובדיקות עם דריבר עדכני יותר.

פורסם

בקיצור כרטיס תותח עם תמחור אגרסיבי, צריך רק לחכות לגרסאת 65NM עם יותר זכרון וקירור שקט. :lol:

כל הכבוד AMD-ATI . :yelclap:

שוב לחכות אה?

7 חודשים לא הספיקו?

זה חתיכת סיפור, אני לא רוצה לשמוע את הכ. מסך שאני משחק, במיוחד אחרי ששילמתי עליו יותר מ2000 ש"ח.

אם אתה לא רוצה רעש אין לך מה ללכת עליו.

הוא רועש כמו כיתה שלמה.

http://www.guru3d.com/article/Videocards/431/13/

אני קניתי מחשב חדש עם 8800640, לצלצל לחנות ולהגיד שאני רוצה בסוף את 2900XT???

תגידי גלית את בסדר?

את מבררת איזה כרטיס טוב יותר ובסוף קונה לך 8800GTS640 ועכשיו שיצאה עוד ביקורת אחת שאומרת שמה שקנית עדיף את שואלת מה כדי ?

:screwy:

פורסם

תודה על כל התגובות החמות

בחלק הבא : בדיקות DX10, בדיקות Crossfire ובדיקות עם דריבר עדכני יותר.

יופי, נראה את זה אחרי דרייבר עדכני! :)

פורסם

הביקורת מצויינת אבל כמו שציינו כאן מקודם המערכת לא נבדקה עם הדרייברים החדשים, crossfire ,וגם לא בוויסטה ששם לפי כל האתרים הדרייברים של ATI לוקחים את אלה של מתחרתה דבר שמתבטא בהפרשי ביצועים משמעותיים על מערכת זו ועל DX10 בכלל, נכון להיום.

עוד דבר, בתור אחד שיש לו את הכרטיס הייתי זקוק לקנות ספק אבל בסוף קניתי ספק של Tt שמיוחד לכרטיסי מסך ובא בנוסף לספק המקורי ועולה הרבהפחות מספק למערכת כולה חדש.

הכרטיס במצב מנוחה לא עושה רעש בכלל, ובמאמץ הוא עושה רעש זה נכון אבל אני לא יודע באמת כמה הרבה יותר רעש הוא עושה לעומת גופי קירור של שנמצאים על הכרטיסים של Nvidia.

פורסם
  • מחבר

שוב לחכות אה?

7 חודשים לא הספיקו?

אם חושבים על זה, אף אחד לא חייב לחכות. אפשר כל הזמן אבל אני אומר כ-ל ה-ז-מ-ן לקנות כרטיס חדש ובזול, ככה להנות מפרקי זמן קצרים של ביצועים טובים בהווה, בלי מחשבה לעתיד (למה לחכות?) הרי מי שמחליט לקנות כרטיס ב2000, יצטרך לחסוך כפליים ממי שקנה כרטיס ב1000. ורוב הכרטיסים ב1000 שקלים מריצים משחקים של היום בסדר גמור... הם פשוט יתחלפו מהר יותר, שלדעתי זה פתרון הרבה יותר טוב מלחכות. חוץ מזה, ה8800GTX וGTS היו כמעט מיותרים ביום ההשקה פרט למי שמשחק ברזולוציות של 2560X1920 או מה שזה לא יהיה הרזולוציה המקסימלית. הם עדיין כרטיסים שטוחנים את כל המשחקים בכל רזולוציה פרט למשחק STALKER ו(אולי, לא בטוח) R6V, אז בתכלס אין כל כך סיבה להעדיף אותם בהווה על פני כרטיסים זולים יותר ולפרוס את הקניות שלך למספר קניות לאורך זמן במקום כרטיס אחד שלמשך תקופה ארוכה לא עושה כמעט כלום מעבר למה שכרטיסים זולים יותר עושים.

פורסם

הם מצויינים גם בstalker.

פורסם

סיכום ל 2900 ול 8800640

2900 - טוב יותר בלי פילטרים.

8800640 טוב יותר עם פילטרים.

מה זה בעצם פילטרים?

כל זה ואת בכלל לא יודעת מה זה פילטרים?

את בכלל בטוחה שאת צריכה כרטיס ברמה כזאת?

פורסם

חחח

צודק :xyxthumbs:

פורסם

סיכום ל 2900 ול 8800640

2900 - טוב יותר בלי פילטרים.

8800640 טוב יותר עם פילטרים.

מה זה בעצם פילטרים?

גלית, גם אני מתחיל לחשוב שאת לא צריכה כרטיס ברמה הזאת, תשקלי.

לענייננו, הסבר על הפילטרים והמחשות שלהם נמצא בסטיקי. 8)

פורסם

תגידי גלית את בסדר?

את מבררת איזה כרטיס טוב יותר ובסוף קונה לך 8800GTS640 ועכשיו שיצאה עוד ביקורת אחת שאומרת שמה שקנית עדיף את שואלת מה כדי ?

:screwy:

איפה אתה רואה בביקורת שיצאה ש 640 8800 עדיף?

ברוב הבאנצים שעשו בכתבה ל 2900XT ב HWZONE יצא שהוא עוקף את 8800640.

פורסם
  • מחבר

תספרי עוד פעם. בנץ' אחר בנץ'.

פורסם

14 באנצים ל XT

13 באנצים ל 8800

פורסם

הכי חשוב בכרטיסי HI-END זה העבודה תחת פילטרים , אם ATI לא יפתרו את הבעייה של הכרטיס 2900 בפילטרים

אין שום התלבטות מה עדיף לקנות !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים