עבור לתוכן

xbox 360 vs pc

Featured Replies

פורסם

היתרון הגדול של מחשב לדעתי זה תמיכה בארץ

במחירים של ארצות הברית מזמן הייתי קונה 360+PS3+WII+DS

זה היה יוצא -1400 דולאר

בערך 5600 שקל שזה עלות +- של מחשב טוב אחד

והייתי יכול להנות ממיבחר עצום של משחקים

הבעיה שבארץ זה היה עולה 14000 +- ומשחקים ב400-500 שזה :screwy: :screwy: :screwy:

• תגובות 33
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אין צורך להתנפל עלי, אני אומר בורות כי בדרך כלל אילו שקונים קונסולות בטוחים שהגראפיקה יותר טובה, תזוזה חלקה, משחקים יותר טובים.. יותר יותר יותר ...

אבל בסופו של דבר זה הכל פחות פחות פחות -- הגראפיקה לא יותר טובה, התנועה החלקה באה על חשבון הגדרות ורזולוציה, וגם אז היא לא חלקה (כבר עשיתי השוואות). שלט לעולם לא יגיע לביצועים של מקלדת ועכבר, המשחקים הם בדרך כלל רובם זבל ארקיידי (מושקע). טעינות ארוכות מאוד מה-CD (בחזרה לעבר).

מה אני אגיד, מלבד נוחות הפעלה לא מצאתי עדיין ייתרון בודד אחד ! נו בסדר, נאמר שיש יתרון כלכלי במידה ואתה מוריד את המשחקים.

אנשים שלא מבינים במחשבים הם לרוב אילו שקונים קונסולות. גם את אילו שמשלבים אני לא מבין, כאילו שהמשחקים כל כך טובים שזה חובה. נו טוב זה כבר תלוי בטעם אישי...

תאמין לי שאם תחבר את המחשב לטלויזיה ותחבר USB Gamepad's אתה תקבל את אותה החוויה במשחקי ארקייד מטופשים.

על איזה בורות אתה מדבר?

הרי זה ידוע שכל המשחקים הבאמת טובים יוצאים לקונוסולת...

ובינתיים המשחק עם הגרפיקה הכי טובה שיצא הוא גיירס אוף ווארס...

וגם כשהגרפיקה של המשחקים במחשב תיהיה הרבה יותר טובה משל הקונסולות בדור הנוכחי...

עדין העיניין הוא במשחק עצמו ולא בגרפיקה....גרפיקה טובה היא רק בונוס...

ועוד משהו...איך אתה משווה בכלל חווית משחק בקונסולה מול פלזמה 42 אינצ' על ספה בסלון, לעומת לשבת על כיסא מול מסך 19 אינצ' עם מקלדת?

ואגב סמוך עלי..שהמחשב שלי חזק מספיק בשביל להריץ כל משחק שיש בשוק על הרמה הכי גבוהה ככה שאל תגיד שאני לא מבין...

פורסם

על איזה בורות אתה מדבר?

הרי זה ידוע שכל המשחקים הבאמת טובים יוצאים לקונוסולת...

yada yada yada...

בדיוק זאת הבורות שאני מדבר עליה. (בין היתר)

ובקשר לפלזמה בסלון... תחבר לה מחשב אם זה הסרט שלך.

פורסם

כן כי להזיז את המחשב שלי כל היום מהחדר לסלון זה ממש נוח ....

רד מזה מחשב לא נועד למשחקים...

ושוב...רוב המשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם היו במקור לקונסולות...רק בודדים היו למחשב

פורסם

תיראו בתור אחד שרוקד בשתי העולמות יש היתרונות לPC ויש יתרונות לקונסולות

ובכלל קונסולות זה לא דבר יחיד

הDS שונה מהPSP וה360 שונה מהPS3 שבתורו שונה מהWII ששונה מהWII

כל עניין לגופו

בעניין ה360 -מבחינת משחקים הוא מאוד קרוב לPC אפילו CNC3 יצא גם ל360

ומבחינתי בארץ ה360 לא משתלם כי עדיף להוסיף כסף ולקנות מחשב חזק בלי צורך לשלם לLIVE

בלי לפחוד מנורות אדומות או באנים

בארצות הברית הייתי מעדיף 360 למשחקים לאומת PC -אבל לא בארץ

פורסם

משחקי מחשב בבצורת קשה כרגע בזמן שהקונסולות פורחות. אני קניתי WII בשביל לשחק במשחקים המגניבים שלו ויש לי מחשב שאני רציתי לשדרג כבר 3 שנים כי הוא לא מספיק טוב ועכשיו אין לי יותר קוצים בישבן כי יש לי במה לשחק ומשחקים המחשב שאני משחק עכשיו הם משחקים ישנים בכל מקרה. אין כלכך משחקים באופק שאני מתלהב מהם אבל אני די רוצה לחזור לשחק D&D online שקצת כבד למחשב שלי ובכלל לא עובד על הנייד.

יש הורדת מחירים - יופי אני יכול לחכות עוד קצת עם המחשב , לא בוער לי.

פורסם

מעולם לא חיקיתי לשום משחק שיגיע מקונסולה ל-PC. ד"א יש הרבה יותר משחקים ל-PC שלעולם לא יגיעו לקונסולות. אתה מסתכל רק על כותרים גדולים\מוכרים... מה בקשר למליוני המשחקים ש... עזוב, לא משנה, אני מדבר עם ילד קטן ומקובע, חבל על הזמן שלי...

במילים אחרות: "עזוב, הטענה שלי, בניגוד לשלך, לא מבוססת, אין מצב שאני אוכיח אותה, כל מה שאני אגיד עכשיו רק ידגיש את הבורות של עצמי".

ואיך לעזאזל אני מקובע אם אמרתי שעברתי בעצמי מתכנון לשדרג מחשב, לתכנון לקנות 360? זה מראה שיש לי ראש פתוח דווקא, לא???

אתה זה המקובע, מביע טענות לא מבוססות...

וזה שיש מליוני משחקי מחשב שלא יוצאים לקונסולות, אבל פשוט לא מכירים אותם, יש סיבה לכך שלא מכירים אותם, כי הם עלובים, אני מעדיף קונסולה עם 20 משחקים טובים מאשר מחשב עם 200 גרועים!!! ( לא שלמחשב אין משחקים טובים ).

פורסם

הראש שלך אולי פתוח אבל צר אופק...

מה זה משחקים טובים עבורך ? מבחינתי Pacman ב-Textmode לא רואה ממטר את Tekken למשל...

80% זה משחקים עם ג'אנר רקוב שכבר מת לפני שנים. פשוט שיעמום מוחלט בתוספת גראפיקה. אבל ילדים ממש אוהבים את זה... אז שיהיה לך בכיף.

(קח בחשבון שאני מתייחס לקונסולות עד PS2. אני לא מכיר עדיין את ה-360 אבל אני מניח שזה באותו הכיוון)

בוא נמשיך את הוויכוח הזה, אני בטוח שזה יתרום פה לכולם :bash:

פורסם

SyndromE ל360 יש הרבה משחקים שיש גם בPC

וחאץ מיזה אתה לא מכיר את התחום -יש משחקים עמוקים מאוד גם בקונסולות

לדוגמה סידרת -Advance Wars בנידות של נינטנדו

נכון מבחוץ זה ניראה ילדותי אבל הציונים בגימספוט לא משקרים -

http://www.gamespot.com/gba/strategy/advancewars/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews

http://www.gamespot.com/gba/strategy/advancewars2/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews

http://www.gamespot.com/ds/strategy/advancewarsds/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews

סרטון-

http://www.youtube.com/watch?v=_GbLgfcXbyk

תמונה-

adv_screen004.jpg

נכון ניראה ילדותי אבל אני שיחקתי באחד ו2 והם מאוד עמוקים

ויש הרבה משחקים כאלה בקונסולות אם מראה ילדותי אבל משחקיות עמוקה

אם הייתה מכיר את עולם הקונסולות היתה יודע את זה

פורסם

טוב אין צורך להתנפל עלי, אני אומר בורות כי בדרך כלל אילו שקונים קונסולות בטוחים שהגראפיקה יותר טובה, תזוזה חלקה, משחקים יותר טובים.. יותר יותר יותר ...

אבל בסופו של דבר זה הכל פחות פחות פחות -- הגראפיקה לא יותר טובה, התנועה החלקה באה על חשבון הגדרות ורזולוציה, וגם אז היא לא חלקה (כבר עשיתי השוואות). שלט לעולם לא יגיע לביצועים של מקלדת ועכבר, המשחקים הם בדרך כלל רובם זבל ארקיידי (מושקע). טעינות ארוכות מאוד מה-CD (בחזרה לעבר).

מה אני אגיד, מלבד נוחות הפעלה לא מצאתי עדיין ייתרון בודד אחד ! נו בסדר, נאמר שיש יתרון כלכלי במידה ואתה מוריד את המשחקים.

אנשים שלא מבינים במחשבים הם לרוב אילו שקונים קונסולות. גם את אילו שמשלבים אני לא מבין, כאילו שהמשחקים כל כך טובים שזה חובה. נו טוב זה כבר תלוי בטעם אישי...

תאמין לי שאם תחבר את המחשב לטלויזיה ותחבר USB Gamepad's אתה תקבל את אותה החוויה במשחקי ארקייד מטופשים.

1) מצד שני, אנשים שלא מבינים בקונסולות יקנו מחשב.

2) הרבה מאוד אנשים היום קונים גם קונסולה וגם מחשב, סימן שהרבה מגלים את היתרונות של שניהם.

3) לחבר גיימפאד למחשב אפשר באותה מידה שאפשר לחבר עכבר ומקלדת לקונסולה.

4) שורה תחתונה, ואין לך מה להתווכח איתה: יש משחקים _שלעולם_ לא יגיעו למחשב (ותעזוב גראפיקה, משחקיות, שכל אלו זה העדפות אישיות... אז אתה חסיד גראפיקה, ומעדיף עכבר ומקלדת... אני מעדיף את המשחקיות והגיימפאד...) ואתה פשוט מפסיד שאתה לא משחק בהם. וזה שאתה מכליל את המשחקים ל- PS2 בתור "ז'אנר רקוב שרק ילדים אוהבים" רק מצביע על הבורות שלך. לקונסולה הזו את המשחקים מבין הכי טובים אי פעם, ואם אתה לא אוהב אותם (בניגוד למיליוני האנשים שיש להם פס2 [יותר מ- 100 מיליון יחידות נמכרו עד כה והמספר ממשיך לטפס] שכן מסכימים איתי) זה לא מעניין אף אחד. ואל תעשה הכללות. הנה רשימה חלקית מאוד: God of War I/II, Ratchet and Clank 1/2/3/4, Jak 1/2/3/4, Ico, Shadow of the Colossus, Tekken 5, Virtua Fighter 4, NBA Street, SSX, Viewtiful Joe 1&2, Sly Cooper 1/2/3/4, SOCOM 1/2/3/4, Guitar Hero, Amplitude, Frequency, Gitaroo Man, Katamari Damacy/We Love Katamari, Ape Escape 2/3, Bully, Tenchu Wrath of Heaven, Ace Combat 4/5, Def Jam, The Warriors, Soul Calibur 2/3, Devil May Cry 1, MoH Frontline, Smuggler's Run, Splashdown 2... לא כולם פה משחקים אקסלוסיביים לפס2, אבל אף אחד מהם לא הופיע למחשב... ותחשוב שהרשימה שלי חלקית מאוד, זוהי מאית... לא ציינתי משחקי תפקידים.

עכשיו, תסביר לי מה רקוב וילדותי ב- God of War? לא ראיתי ילד בן 8 משחק בזה... מה גם שכל האתרים והגולשים הבוגרים בנפשם יסכימו שזה משחק אלוהי. כנ''ל גם לגבי ל- Ico ו- Shadow of the Colossus שהם בגדר יצירות אומנות, Ratchet and Clank שאולי נראה כמשחק לילדים אבל יש כל כך הרבה טונים בוגרים ואפילו גסים, ציטוטים ומחוות לסרטים הגדולים שרק בוגרים יבינו. מה ילדותי ב- The Warriors או ב- Bully? או ב- Tenchu? פשוט לא מבין אותך...

כפי שאמרתי... זוהי רק מאית מהכל. לא ציינתי משחקי מהפלטפורמות הבאות -

XBOX (Ninja Gaiden, Otogi, Panzer Dragoon Orta), GC (Eternal Darkness, Metroid Prime !!!) DreamCast (Shenmue II, Soul Calibur), N64 (GoldenEye 007, Banjo 1/2, Super Mario 64) PSone (Spyro, Crash Bandicoot, Dino Crisis, Chrono Cross)...

הקונסלות האלו מלאות בקלאסיקות, משחקים בוגרים ומקוריים שאף פעם לא יגיעו למחשב, ומי שלא משחק פשוט מפסיד. המשחקים הכי גדולים אי-פעם היו עליהן. אם תסתכל ב- Gamerankings.com, תראה שהרוב המוחץ של המשחקים הגדולים הוא קונסלות. ולא התחלתי לדבר על ה- Wii/XBOX360/PS3 שגם להם יהיו דברים בלעדיים ומדהימים... לא ציינתי גם קונסולות ניידות, שגם להן יש משחקים שאין על המחשב ולא יהיו, והן מספקות חוויה שמחשב לא יכול לה...

5) אם אתה לא חיכית לשום משחק שיבוא מהקונסולה ל- PC אז יש לך טעם רע... תסתכל ברשימה למעלה - אתה יודע כמה אנשים היו מתים שזה יבוא למחשב? (בחלק מהפעמים זה קרה אמנם, והתוצאות היו עגומות...). לעומת זאת, אם אני חושב על זה, הרבה המשחקים שנחשבים הגדולים אי פעם למחשב הגיעו גם לקונסולות, והיחס הוא לטובתן.

למה אתה חושב שהרוב המוחץ של המשחקים הכי טובים והכי נמכרים אי-פעם הם של קונסולות? ולמה אתה חושב ששוק הקונסולות כל כך פורח עכשיו? כי המפתחים מבינים את הפוטנציאל, שבהן את הקלות שבפיתוח, את החוויה הזורמת, את הנגישות, את התמורה לכסף שהרבה אנשים כל כך אוהבים... קונסולה זה גם חוויה הרבה יותר משפחתית ומשותפת. נכון שהגראפיקה במחשב יותר טובה, אבל עובדה שלהרבה אנשים זה לא מזיז...

לגבי מולטיפלייר, הקונסולות מדביקות את הפער בקצב רצחני... תראה את Halo 2 ו- Gears of War, משחקים בזה יותר שחקנים מהרבה הרבה מולטיפליירים למחשב...

ובוא נחשוב על המשחקים הגדולים שבאים ל- PC? גם הם יגיעו לקונסולות - Bioshock, Alan Wake, UT3... ומשחקים שיצאו לאחרונה - Vegas, C&C3..

אז עם המפתחים, וגם עם רוב האנשים, אתה כבר לא יכול להתווכח...

פורסם

בנאדם, לא חבל כל המאמץ שהשקעת???

הרי זה לא היה ברור לך שהוא בעצמו בור גדול בכל מה שנוגע לקונסולות ( אני לא סתם זורק הערות, אני רציני )?

כשהוא אמר שהוא דיבר על PS2 אבל הוא לא יודע מה עם שאר הקונסולות אבל מניח שזה אותו דבר, כבר מראה לך שאין לו מושג בשיט!

קודם כל יש עוד קונסולות גדולות מהתקופה של PS2, ושאר הקונסולות החדשות כלכך שונות זו מזו.

מה שכן, אתה מגזים עם המחשב, גם לו יש משחקים ממש טובים שלא יגיעו לקונסולות כמו THE WITCHER, STALKER, אבל מעט.

זה גם חוויה גדולה לשחק במחשב, אבל בכל זאת מפסידים משחקים טובים של הקונסולות.

הבעיה בקונסולות היא שהרבה משחקים בלעדיים לקונסולות מתחלקים בין הקונסולות עצמן, ומי יקנה את כולן??? לכן זה מוריד מהיתרון...

בקשר לגרפיקה, למלא זה כן מוזיז, וכל אחד כמעט ירצה גרפיקה חזקה כמו של מחשב, כי זה מוסיף להנאה, משחקיות ומזה מכניס אותך למשחק, אולם לא כולם ירצו לשלם עוד כמה אלפים כל שנתיים בשביל זה, והמחשב כמעט ומאלץ אותם בשביל זה, וזה מה שמושך לקנות קונסולה.

פורסם

נכון... אבל מה שהוא אמר הרתיח.

אני אישית גם בעד מחשב וגם בעד קונסולות, לכל אחד יתרונות וחסרונות, עדיף בסוף לקנות את שניהם. לזה יהיו משחקים שלא יגיעו לשני, ולהיפך. יש יתרונות למחשב (אכן גראפיקה יותר טובה, עכבר ומקלדת [אבל רק לז'אנרים מסוימים - FPS ו- RTS], פאטצ'ים לתיקון באגים, מודים ותוספות...) ויש גם יתרונות לקונסולות. אם לא הייתי קונה קונסולה, היו משחקים כל כך טובים שהייתי מפספס, כנ''ל גם לגבי מחשב. לגבי גרסאות שמתחלקות על גבי הקונסולות עצמן - קונים את הגרסה הטובה ביותר (במידה ויש לך את הקונסולה).

לגבי The Witcher, הוא עוד לא יצא ועוד לא יודעים אם הוא טוב...

אישית גראפיקה לא מזיזה לי והיא לא משפיעה על המשחקיות מבחינתי. אני מעדיף משחקיות - מקוריות, סיפור ועלילה טובים, הומור, דמויות טובות, מחשבה, חדשניות.. למה סדרת GTA היא הצלחה פנומנלית גם מסחרית וגם ביקורתית? כי כיף לשחק, יש חופש, GTAIII היה משהו חדש שלא נראה קודם לכן, והשניים האחרים הם עם עלילה טובה ומפתיעה, כתובה בשנינות עם דיאלוגים ודמויות מצוינות. למרות שהגראפיקה היא זבל. ברור שגראפיקה טובה זה בונוס גדול... אבל זו לא עדיפות ראשונה.

פורסם

ברור שגרפיקה זו לא עדיפות ראשונה, אחרת אף אחד לא היה קונה קונסולה. אבל ללא ספק זה מוסיף המון.

מה שכן, יש גבול, לדעתי הגרפיקה של Wii פשוט על הריצפה וזה מבאס ברמות, אם אין לי מחשב חזק שיחזיק לי את המשחקים של היום ובעוד שנתיים, או קונסולה כמו 360 או PS3, אני לא הייתי חושב בכלל על ה-Wii, בכלל, המשחקים שלו רובם לא משהו בשבילי... ( אני חוזר- בשבילי, קרירין, אל תרביץ לי :silly: )

ו-THE WITCHER אומנם לא יצא, אבל יש לו ציפיות גדולות, וזו רק דוגמא, אין צורך להיטפל לפרטים הטפלים, במקום זה קח את CRYSIS. אני בטוח שהוא יהיה בן ז**ה!

ושוב, מקלדת ועכבר אפשר גם לחבר לקונסולות PS2/3 ו- 360, ל-Wii, לא נראה לי צריך כלכך ;)

פורסם
מה שכן, יש גבול, לדעתי הגרפיקה של Wii פשוט על הריצפה וזה מבאס ברמות

לWII יש גרפיקה בסדר גמור לטלויזיות רגילות

ונכון הוא לא מתאים לזונות גרפיקה ובטח לא לחובבי משחקי מחשב

אבל אף אחד לא יכול להגיד שהוא לא מוצלח להרבה אנשים -פשוט כי הוא נימכר בקצב הכי מהיר לניחות

ורק תזכרו שהקונסולה הנימכרת הכי מהר היום היא הDS

שרוב המשחקים הטובים בה הם 2D

הכל עניין של צרכים+תקציב לחלק PC מתאים יותר לחלק 360 לחלק WII לחלק נידות

ולאנשים שלא מבינים כלום PS3 ;D

פורסם

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

ולאנשים שלא מבינים כלום PS3 Grin

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים