עבור לתוכן

xbox 360 vs pc

Featured Replies

פורסם

יכול להיות שהנושא כבר הועלה פה אבל לא מצאתי בחיפוש,

רציתי לדעת ה הים ה 360 שכבר שנה בשוק מציג גרפיקה יותר טובה ממחשב?

למשל אני רוצה לקנות מחשב עם X1950GT ומעבדAMD 4800 ו 2 גיגה זיכרון,מי יראה גרפיקה יותר חלקה ויפה?

מה כדאי יותר?

• תגובות 33
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למחשב יש גרפיקה יותר יפה...

פורסם
  • מחבר

ולמה אנשים קונים אז קונסולה?

זה לא שאני מפקפק בך,פשוט זה מעניין

פורסם

כי מחשב למשחקים אחרי שנה שנתיים כבר לא יעלה לך כול משחק וקונסולה כן...!

פורסם

קודם כל חשוב שיהיה לך מסך LCD תומך HD.. לאו דווקא 1080, גם 720P מספיק. רק ככה תוכל להנות באמת מהגרפיקה של האקסבוקס... אבל עם כל הבלאגנים שעושים לנו בארץ עם האקסבוקס אני בלי ספק הייתי הולך על המחשב.

פורסם

יכול להיות שהנושא כבר הועלה פה אבל לא מצאתי בחיפוש,

רציתי לדעת ה הים ה 360 שכבר שנה בשוק מציג גרפיקה יותר טובה ממחשב?

למשל אני רוצה לקנות מחשב עם X1950GT ומעבדAMD 4800 ו 2 גיגה זיכרון,מי יראה גרפיקה יותר חלקה ויפה?

מה כדאי יותר?

הכרטיס מסך שבחרתה בעיתי מבחינת תחרות נגד ה360

אבל אם אותו מפרט +8800GTS 640 ומעלה המחשב יציג גרפיקה יותר טובה בלי בעיות

ולמה אנשים קונים?-כי זה הרבה יותר זול מהמחשב באותה הרמה

אבל אני בארץ לא הייתי קונה 360 אם המחירים והבעיות פה

פורסם

כי מחשב למשחקים אחרי שנה שנתיים כבר לא יעלה לך כול משחק וקונסולה כן...!

קונסולה תעלה כל משחק כי המשחקים יוצאים באותה הרמה פחות או יותר. ז"א אין שיפור עם הזמן, משחקים למחשב כן משתפרים מבחינת דרישות.

בכל אופן, לדעתי אנשים קונים קונסולה מ-2 סיבות : 1. נוחות 2. בורות

פורסם
  • מחבר

הבנתי,טוב כיוון שאין לי HD אני ארד מהעניין,ואחליף כרטיס כול שנתיים כמו שעשיתי עד עכשיו.

תודה לכולם

פורסם
בכל אופן, לדעתי אנשים קונים קונסולה מ-2 סיבות : 1. נוחות 2. בורות

נוחות כן אבל בורות?

יש משחקים שלא מגעים למחשב-לפחות באופן רישמי עד שמצליחים לעשות אמולטור טוב

לדוגמה לגימרים שאוהבים RPG יפני\פלטפורמות וכו וגם משחקי מחשב קונסולה לצד מחשב זה מצוין

השאלה איזה קונסולה ובאיזה תקופה לקנות

אחת הבעיות של ה360 ואמרתי את זה הרבה פעמים שהרבה משחקים שלו יוצאים גם לPC ככה שאין טעם לקנות אותו במחירים של הארץ

פורסם

קונסולה תעלה כל משחק כי המשחקים יוצאים באותה הרמה פחות או יותר. ז"א אין שיפור עם הזמן, משחקים למחשב כן משתפרים מבחינת דרישות.

דווקא יש בד"כ שיפור בגרפיקה של משחקי הקונסולות לאורך זמן. אבל אתה כן צודק בעובדה שהרמה של משחקי הקונסולות מגיעה מתישהו למקסימום שלה (כשמפתחי המשחקים מצליחים לנצל את הפוטנציאל של הקונסולה - ואז יוצאת קונסולה חדשה), ולעומת זאת, הפוטנציאל של המחשב עולה כל הזמן (חומרה חדשה).

לפותח התרד: אם אתה רוצה את הגרפיקה הכי טובה, לך על pc. (בעיקר כי אין לך טלויזיה תומכת HD) וכמו שקרירין אמר, כדאי שתעלה לGTS.

פורסם

שיעלה ל8800 640 GTS

ככה לא יהיה לו בעיות אם הפורטים של ה360

גם 320 יותר חזק אבל הפורטים לא תמיד מפותחים בצורה יעילה

ככה שעודף הזכרון של ה640 צריך להספיק

פורסם

2. בורות

מה בורות? זה מצביע על בורות אצל המגיב...

יש משחקים שלא יוצאים למחשב, קונסולות הן יותר זולות לטווח הארוך (מה לעשות, לא כולם עשירים...), אין באגים או בעיות ביצועים, תמיכה גדולה מאוד של מפתחים (להרבה נמאס מהפירטיות על המחשב), תחושת pick and play (אתה בא, לוקח שלט, מכניס דיסק ומתחיל לשחק, לבד, עם חבר [הכי כיף] או במולטי) שפשוט אין על המחשב.

פורסם

טוב אין צורך להתנפל עלי, אני אומר בורות כי בדרך כלל אילו שקונים קונסולות בטוחים שהגראפיקה יותר טובה, תזוזה חלקה, משחקים יותר טובים.. יותר יותר יותר ...

אבל בסופו של דבר זה הכל פחות פחות פחות -- הגראפיקה לא יותר טובה, התנועה החלקה באה על חשבון הגדרות ורזולוציה, וגם אז היא לא חלקה (כבר עשיתי השוואות). שלט לעולם לא יגיע לביצועים של מקלדת ועכבר, המשחקים הם בדרך כלל רובם זבל ארקיידי (מושקע). טעינות ארוכות מאוד מה-CD (בחזרה לעבר).

מה אני אגיד, מלבד נוחות הפעלה לא מצאתי עדיין ייתרון בודד אחד ! נו בסדר, נאמר שיש יתרון כלכלי במידה ואתה מוריד את המשחקים.

אנשים שלא מבינים במחשבים הם לרוב אילו שקונים קונסולות. גם את אילו שמשלבים אני לא מבין, כאילו שהמשחקים כל כך טובים שזה חובה. נו טוב זה כבר תלוי בטעם אישי...

תאמין לי שאם תחבר את המחשב לטלויזיה ותחבר USB Gamepad's אתה תקבל את אותה החוויה במשחקי ארקייד מטופשים.

פורסם

שוב, אתה אומר שטויות!

כן, יש אנשים שקונים קונסולה מבורות, אבל אותו דבר לגבי מחשב ולגבי כל דבר בחיים...

יש מספיק סיבות טובות לקנות קונסולה.

קודם כל, כל קונסולה של היום ( בהנחה שאתה קונה את הקונסולההתאימה לך מבחינת משחקים ) לוקחת את המחשב מבחינת משחקים.

יש מלא בלעדיים, ולמי באמת יש כוח לחכות מספר לא מבוטל של שנים בשביל שתצא גרסא של משחק קונסולה למחשב ( כמו כל השנים שהיה צריך לחכות ל-HALO 2 כבר יצא 3 :screwy: ).

הרבה מאוד אנשים מסתפקים בביצועים הגרפיים של היום, ולא רוצים כל שנתיים לשדרג את כל החומרה באלפי שקלים, אבל מוכרחים בשביל לשחק במשחקים החדשים.

הקונסולות לעולם לא יעשו לך את זה, ואתה תקנה דור חדש רק כאשר תרצה גרפיקה טובה יותר, וזה תוך 4 שנים לפחות! היא גם לא תגרום לך את הרגשות הלא נעימים שאתה משחק על הגדרות בינוניות ומטה תוך שנה, ומישהוא אחר משחק בסגדרות גבוהות יותר.

שוב, כמו שאמרתי, יש לקונסולה יתרון ענק- והחשוב מכל, והוא הרבה יותר משחקים!!!

המחיר גם הרבה הרבה יותר זול!!! וגם אתה אתה מלא בכסף או לא, זה גורם משפיע חשוב (!), כשאמרת-" נו בסדר, נאמר שיש יתרון כלכלי במידה ואתה מוריד את המשחקים", הראת בורות ולא יותר!!! רואים שאין לך ערך לכסף!!!

וכמו שאפשר לחבר גיימפאד למחשב, אפשר לחבר מקלדת ועכבר לקונסולה ( לפחות ל-360 ול-PS3/2 ), וזה עובד מצוין ( יש שנאי של חברה אמינה ).

היתרון היחידי שאני רואה שיש למחשב הוא רק למועטים מאוד, והוא האפשרות לשדרג, זה יתרון רק למי שלא אכפת לבזבז כל שנתיים אלפי שקלים על חומרה חדשה, ואני מדבר על זונות הגרפיקה הקיצוניים, ויש מעטים כמוהם.

אז בנתיים, יש 3 יתרונות לקונסולה, ובלי לחשוב יותר מדי,

ובקושי חצי יתרון בלחץ למחשב.

גם אני עד 4 חודשים הייתי מעריץ של ה-PC, וחשבתי שקונסולה זה לא שווה, אבל אז פתחתי את הראש והבנתי שזה ממש לא כך!

ותאמין לי, לא חסר לי ידע ב-PC או קונסולות על מנת לשפוט ב"תחרות" הזאת!

פורסם

מעולם לא חיקיתי לשום משחק שיגיע מקונסולה ל-PC. ד"א יש הרבה יותר משחקים ל-PC שלעולם לא יגיעו לקונסולות. אתה מסתכל רק על כותרים גדולים\מוכרים... מה בקשר למליוני המשחקים ש... עזוב, לא משנה, אני מדבר עם ילד קטן ומקובע, חבל על הזמן שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים