פורסם 2007 במאי 3018 שנים היי! .. יש לי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL של 120GB ...ובמאמץ הוא יכול להגיע לי ל50 מעלות!אתם יכולים להמליץ לי על איזהשהוא קירור שאני יכול לשים על ההארד דיסק?ושלא יהיה יקר מדי...(הטמפרטורה של המארז היא סבירה.. אז זאת רק בעיה עם הדיסק קשיח)תודה!
פורסם 2007 במאי 3018 שנים שום "קירור" לא יוריד לך את הטמפ' משמעותית..כמו מאוורר..יש לך במארז מקום למאוורר ממול לכונן ?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר זה אפשרי .. אבל תקועות שם מנורות,חבל להוציא אותן ואז לנסר שם חור למאוורר.ראיתי מאוורר כזה שמתלבש על ההארד דיסק, זה טוב?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים לא התכוונתי שתתחיל לעשות מודינג למארז...אלה לשאול אם קיים אחד (מה שיש כמעט בכל מארז סטנדרטי)...וכל הקירורים הנ"ל מיותרים לדעתי..
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר יש לי די הרבה מאווררים במארזיש לי 12 ס"מ מקדימה שמכניס.2 של 8 ס"מ שמכניסים מהצדדים.ועוד 2 של 8 ס"מ שמוציאים מאחורה.(יש לי מעבד של פרסקוט... אז הוא מתחמם מהר... ועליו יש קירור של זלמן)אבל הכרטיס מסך שלי די גדול והוא "קצת" מבודד את ההארד דיסק מהמאווררים.אז חשבתי לשים על ההארד דיסק מאוורר שיהיה רק בשבילו.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר וואי ברח לי השם שלו ... אבל זה נראה לי סתם משהו גנרי. MIDI TOWERהוא לא יותר מדי גדול .. די דחוס בו הכל.עריכה: החברה של המארז זה SP (וSUPER POWER)אם זה עוזר במשהו. ואני לא מוצא כרגע תמונה שלו באינטרנט. אבל זה מאלה שיש להם ידית אחיזה למעלה ושהכפתור כיבוי והפעלה מחדש גם נמצא למעלה.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים אתה בטוח שאין גם מקום לאחד כזה ?בקיצרו תנסה ל"קמבן" מאוורר שיזרוק על הHD אוויר זה יהיה הכי טוב...
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר ומה בדבר מוצרים בסגנןו הזה?http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1149&products_id=15366הם עושים משהו? או שעדיף לנסות לקמבן איך שהוא מאוור ליד הHD ?
פורסם 2007 במאי 3118 שנים ברור שהוא עושה משהו...אבל כמו שציינתי מאוורר יהיה עדיף..אם אין לך אפשרות לך על הקירור הנ"ל..
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר יש לך אולי לינק למאוורר בסגנון שהבאתי? כזה שמתלבש על ההארד דיסק? שיוריד משמעותית את הטמפרטורה...כי הלינק שהבאתי זה סתם למאוורר הראשון שראיתי.תודה מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.