פורסם 2007 במאי 3018 שנים בנתיים חשבתי על זה, http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1156דרישות (עדיפות לפי הסדר): מכוער- לא אכפת לי היופי ,לטווח ארוך-שיוכל להחזיק גם את המעבדים העתדיים 8\4 ליבות , קירור טוב , שקט.תודה
פורסם 2007 במאי 3018 שנים בהחלט בחירה מעולה לטעמי.ציין רק את המפרט שלך כדי שנהיה בטוחים שהספק יחזיק ושהכ.מסך שלך יכנס בכלל למארז
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר המפרט לא מוכן , בכול מקרה אין לי דרישה לכרטיס מסך חזק - אני לא גיימר , המארז רק מגיע ביולי לפי מה שראיתי ואני לא לחוץ בזמן לכן החלטתי להתחיל דווקא אם מארז וספק, חשוב לי שהוא יחזיק לטווח ארוך מבחינת שינויים טכנולוגיים כמו מעבדים ולוחות אם, כרטיס מסך לא חשוב. לצורך עבודה מול מס' תוכנות כבדות במקביל, אני מתלבט גם על להכניס RAID .עוד פרמטר חשוב ששכחתי -שיהיה נוח להרכבה ולא מצריך גמישות ואתלטיות אולימפית בידיים, ושוב היופי לא חשוב לי כלל.דרך אגב הוא מתאים לOC, למרות שזה לא דרישה חשובהשמתי לבי שבIQPC כתוב שהוא MID TOWER ובאתר יצרן כתוב MINI TOWER? איך זה יכול להיות?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אני חושב שהוא אכן Mini Tower וזו כנראה טעות של IQPC.בכל מקרה הסונה 3 יתאים לכל הדרישות שלך וכך גם הספק. אם אתה ממש לא יכול לחכות ליולי היתי הולך על הסנוטה 2
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר אני עכשיו קצת חושש מהMINI או שהMINI שלהם זה לא סטנדרטי והוא כן גדול? אני מעדיף שיהיה מרווח ונוח לעבודה.הגודל לא יכול לפגום בכיכולת השידרוג?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים הוא מתאים ללוחות ATX סטנדרטיים לכן לא צריכה להיות לך שום בעיה של לוחות וזכרונות והכל בעצם,פרט לכרטיסי מסך מלפצתיים (מבחינה פיזית) שאמרת שאתה לא זקוק להם
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר תודה , אם הבעייה זה רק כרטיסי מסך מפלצתיים אבל הוא עומד בשאר הדרישות אז הוא בהחלט מתאים לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.