פורסם 2007 במאי 2818 שנים צריך הממלצה על משחקים קטנים כמו אלדין וכו'... לו חובה שיהיו ישניםאבל אם בכל זאת ישנים והם חינמים אז תביאו לינקתודה
פורסם 2007 במאי 2818 שנים לא היה לי כוח למצוא לינק אבל אתה בטח תוכל למצוא את המשחקים האלה..הם די ישנים: מלך האריות (בטח שיחקתצ בזה לפני הרבה שנים, מי לא?) וסופפלקס (supaplex)שני משחקים בני זונות כדי להעביר את הזמן
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר תודה אחי אבל בסופפלקס כבר שיחתי נימאס ומלך האריות אני לא יכול למצוא אותו לנורדה בצורה נורמלית (תמיד משהוא לא עובד במשחק)ובכל מיקרה שיחקתי בשני המיחקים האלה כבר אני מחפש משהוא חדש וזה לא חייב להיות ישן
פורסם 2007 במאי 2918 שנים soldat זה משחק ענק (לא מבחינת הגודל), יש את crimsonland (למרות שהוא לא חינמי), וגם gunz הוא משחק חינמי.אם אתה רוצה משחקים ישנים תוכל למצוא אותם במסע אל העבר ויש עוד בHOTU. בקשר להפעלה שלהם (של משחקי הדוס כמו מלך האריות) - אתה תצתרך את DOSBox (יש מדריכים להפעלתו במסע אל העבר).
פורסם 2007 במאי 2918 שנים soldat משחק מסריחשרתים לא עובדיםמלא באגיםמלא הודעות שגיאה ומוזיקה מסריחה... וגם המשחק עצמו מעפן ומשעמםאיך אפשר לשחק בזה בכלל
פורסם 2007 במאי 2918 שנים האמת שניסיתי לשחק בזה שוב אחרי איזה שנתיים ובאמת לא הסתדרתי עם זה.. כניראה שהם דפקו את המשחק עם הגרסא החדשה :-\
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר זה ניסיון מאוד עלוב למשחק בסגנון UT תכלס הוא מהנה אבל לא אני לא ממש אהבתי אותו אם מישהו מכיר משחק דומה לזה אבל יוצר נורמלי אז הוא מוזמן לספר לי עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.