עבור לתוכן

בעיה בOC עם CLOCKGEN.

Featured Replies

פורסם

טוב זה ספק גנרי ולא אייכותי בגרוש, יש לך מזל שיש לך כרטיס מאוד חלש כי אם לא מזמן לא הייתה יכול להריץ את המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

לפי מה אתה מחליט אם הוא איכותי או לא!?

אתה יודע, יכול להיות שספק שמיוצר בסין אצל מישהו במרטף יכול להחזיק/לפעול/לעבוד ולהוציא מתחים תקינים יותר מספק מחברה מוכרת שעלה פי 5?! לפי מה קבעת שהוא לא איכותי?

פורסם

זה יכול להיות, אבל ההסתברות היא 1:10000.

אתה גם יכול לזכות בלוטו, אז למה לעבוד ?

יש סיכוי קטן שהספק יהיה מצויין, לא כולם רוצים לקחת את הסיכון.

פורסם
  • מחבר

בדרך כלל לספקים ג'נרים אין אתר. לספק שלי יש אתר גם בכמה שפות והחברה הזו מייצרת גם מארזים. אולי היא לא מוכרת כי היא קטנה או משהו כזה. בכל מקרה, המחשב באחריות וללא OC אז הכל סבבה. לספק יש אחריות לעוד שנה וחצי. אני תמיד יכול לשרוף אותו ולקבל אחד אחר אבל לא מבטיחים לי שהוא יהיה חדש.

פורסם

חסר אתרים לספקים גנרים?? מאיפה הבאת את השטות הזו.

בגדול מאוד אבל מאוד ממולץ לך לזרוק את הספק הזה לפח ולקנות ספק נורמלי.

בכל מקרה אם אתה לא מעוניין להחליף את הספק זה בסדר גמור, זו החלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

למה שאזרוק אותו? יש לי אחריות על המחשב לעוד שנתיים וחצי? יש לך ספק טוב להביא לי בחינם? לא חשבתי.... לי אין כסף מיותר להוציא. אז אם יש לך כסף מיותר אני יכול להביא לך מספר חשבון בנק ותתרום לי קצת. :nixweiss:

פורסם

כל עוד הספק לא עושה בעיות אין צורך לזרוק אותו.

כמו שנאמר, יש אחריות והכל..

פורסם

מהסיבה הפשוטה ברגע שתרצה לקנות כרטיס מסך נורמלי למשחקים הוא לא יוכל להחזיק אותו.

ואם אתה מחפש תרומות תיקח פחית, לך לאחד הצמתים ותעבור ליד מכוניות.

או שתלך לעבוד זו גם דרך נחמדה להרוויח כסף.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר... אתה חצוף. מציע לי לקנות משהו שאני לא צריך ועוד אומר לי שאלך לעבוד. אתה יודע בכלל מה זה כסף?!

"מהסיבה הפשוטה ברגע שתרצה לקנות כרטיס מסך נורמלי למשחקים הוא לא יוכל להחזיק אותו." נכון, אבל עכשיו זה עובד עם הכרטיס הנוכחי אז למה להחליף ספק!? :kopfpatsch:

פורסם

אתה ממש ליצן.

אמרתי שאם אתה מתכוון לקנות כרטיס מסך נורמלי אתה צריך לקנות כרטיס מסך חדש.

ואז הבאתי לך שאני אפשרויות איך להשיג את הכסף שאתה צריך לספק.

בכל מקרה אני מאמין שאני יודע מה זה כסף, זה הדבר ההוא שאני מקבל כל חודש בראשון (אין כמו להיות עובד מדינה :lol: לא צריך לחכות לעשירי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים