פורסם 2007 במאי 2918 שנים אני לא הייתי אומר שהאנרמקס מאוורר טוב יותר מהלקסה.הגרסה הקטנה יותר של האנרמקס מפסידה באוורור לאפולו ומזה אפשר להסיק לגבי ה - UBER והלקסה.חוץ מזה הלקסה מארז איכותי יותר ויש לו גם צג טמפ' בנוסף.אגב, עדיין מחכה לאישרור, הוכחה, לינק שיאשר שמדובר ביותר מסתם אימרה.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים לאורורה יש פילטר גם מאחורה?ולא עניתם לי מה עדיף עם חלון או רשת?יש דבר כזה האורורה עם קיט להחלפה בין רשת לחלון? (ראיתי את איפשהו פעם אבל אני לא זוכר איםה-כאילו באיזשהו מארז)
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אני די בטוח שאין לו פילטר מאחורה.וכן עניתי לך לגבי עניין הרשת או החלון אתה פשוט לא שם לב..לאורורה אין מאורר בצד אלא 2X120 מאחורה ועוד 120 אחד מקדימה.הרשת כמובן מורידה בצורה דרסטית את הטמפ' אבל באותו יחס שהטמפ' יורדות כך עולה כמות האבק.לשיקולך.ואכן יש אפשרות להחליף בין רשת לחלון אבל נדמה לי שזה רק באורורה 570 החדש
פורסם 2007 במאי 3018 שנים ראיתי את זה אבל שאלתי הייתה מה הייתם עושים במקומי? (אולי לא הסברתי את עצמי טוב)ואתה בטח שהקיט זה רק ב570?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים כמו שכבר רשמתי,נדמה לי שזה רק ב-570מה היתי עושה במקומך? שם את החלון ורואה איך הטמפ'. במידה והן מוגזמנות שם את הרשת,לפחות בקיץ.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אבל כנראה שהאופציה היא או או אז מה לעשות? ???אתה יכול בבקשה לבדוק קצת יותר לעומק? ;D
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אני אישית מתכנן לבנות מארז בחופש ואני כנראה יעשה את רוב הדפנות מרשתוואלה זה גם יפה
פורסם 2007 במאי 3018 שנים טוב אז בדקתי ובGB 3D אין החלפה בין רשת לחלון!הלקסה יש לכל המאווררים פילטרים!אז אני כנראה מזמין לקסה!אתם בעד או נגד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.