פורסם 2007 במאי 2518 שנים תראו יש לי כמה שאלות , ואני מבקש שתענו לי עליהם ברצינות ולא סתם אז ככה : 1. המשחקים לא פועלים לי טוב ויכול להיות שזה מעבר לזהנגיד אני משחק פיפ"א אז בהתחלה יש את הקטע שהשדרן אומר : "ea sport to the game" ויש את הסמל של ה-EA מסתובב כזה...אז שם הוא נתקע לי כזה...זז לי לאט לא רצוף כזהובסאן אנדרס אני משחק 10 דקות ואז זה נתקע לי ואני צריך לעשות ריסטרט ...עכשיו יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה ? * המפרט שלי הוא כזה : מעבד : e6300כרטיס מסך : Radeon X1900 GT Secondary 256 MBזיכרון 2 כרטיסים של 512 - ddr 2 667 mhz (ג'יגה סה"כ)* אם צריך עוד איזה פרטים תגידו------------------------------------------------------------------------------------------------------2. תראו המפרט הזה + עוד כרטיס של 512 ddr 2 667 mhzהויסטה יעבוד בוא טוב ? כאילו חלק חלק ? מצוין ? כי אני רוצה להתקין את הויסטה ואני רוצה לדעת אם יפעל לי טוב...------------------------------------------------------------------------------------------------------3. עוד משהוא בקשר לויסטה : המשחקים של היום .. כמו : פיפ"א 2007 , סאן אנדרס, באטלפילד וכל אלה יעלו בויסטה ...אני יודע שהם ישנים ואין סיבה שהוא לא יעלה אותם ... אבל שמעתי איזה משהוא שמשחקים ישנים לא פועלים בו לא יודע..זה נכון ?------------------------------------------------------------------------------------------------------4. עכשיו בויסטה זה טוב לא להתקין אותו עכשיו ? כאילו אין בוא איזה באגים או משהוא כזה ? הכל בסדר איתו ? בטוח להתקין ? והכי חשוב....שווה להתקין אותו ???!!!-------------------------------------------------------------------------------------------------------בבקשה תענו לי...וברצינותמודה לכם על תשומת הלב מראש...יום טוב !
פורסם 2007 במאי 2618 שנים 1. זה יכול לקרות מטמפרטורות גבוהות,וירוסים למיניהם ודרייברים2. ממש לא הכרחי3 ו-4. תחכה עם ויסטה5. זה לא חוקי לדבר על הורדות בפורום אז תמחק את השאלה הזאת מההודעה שלך (בשבילך..)
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר 1. זה יכול לקרות מטמפרטורות גבוהות' date='וירוסים למיניהם ודרייברים2. ממש לא הכרחי3 ו-4. תחכה עם ויסטה5. זה לא חוקי לדבר על הורדות בפורום אז תמחק את השאלה הזאת מההודעה שלך (בשבילך..)[/quote']- איך אני יודע אם הטמפרטורה של המחשב גבוהה ? - ווירוסים אני לא מאמין שזה זה..כי סרקתי ומחקתי וזה עדיין ככה- עכשיו דרייברים ... התקנתי את ההכי חדשים..וזה לא הסתדר...למרות שיש משהוא...התקנתי את ההכי חדשים .. ובלשונית של 3d במקום שיהיה כמו תמיד מכונית נוסעת...יש לי תמונה של מזרקה ( אז יכול להיות שזאת הבעיה ..***** ודרך אגב .. המחשב שלי יותר מדי רועש בזמן האחרון... כבר שבוע (יותר אפילו ) למה זה ???
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר תוריד מפה את התוכנה אוורסט:lavalys.comותעלה לפה תמונה של הטמפרטורות שלךהנה אחי : http://www.speedyshare.com/420159888.htmlבבקשה תעזרו לייי
פורסם 2007 במאי 2718 שנים הנה, חיסכון של הורדת תמונה לבנה בת 3 מגה.חבוב, בפעם הבאה - CROP.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2718 שנים 1. למה אתה מערבב נושא של מערכת הפעלה לבעייה טכנית? פעם הבאה תפתח 2 דיונים נפרדים2.למזלך לא ראיתי את מה שרשמת לכן לא תקבל אזהרה לעת עתה (כדאי שתקרא את החוקים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.