פורסם 2007 במאי 2518 שנים אהלןבנו לי מחשב בIvory אבל אני עדיין יכול לבטל את העיסקה, המחשב מיועד למשחקים ולצרוב ווידאו שאני מצלם במצלמה אנלוגית, מה אתם אומרים?שימו לבהזכרון X2[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2518 שנים איזה חרא דחפו לך שם פשוט לא להאמיןדבר ראשון תבטלודבר שני זה מעצבן שהם נותנים פרטים חלקייםשיתנו את השם של החלק בלי לתרגם אותו לצורה שהם רוצים
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר אני טיפה מאוכזב מהתגובות.במקום להגיב שדחפו לי חרא היתי מעדיף לדעת איזה חלקים כדי לי להחליף? האם זה יקר מדי? המחשב הזה יהיה חלש מדי למשחקים חדשים? (אני רוצה שהוא ישאר אצלי כמה שנים)איזה עוד פרוט להוסיף?מה זה חלקים ג'נריים? ^^המחשב כולל הכול, מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר וכ"ו חוץ ממערכת הפעלה (אני משיג אותה מהעבודה של אבא שלי בחינם)
פורסם 2007 במאי 2618 שנים אני טיפה מאוכזב מהתגובות.במקום להגיב שדחפו לי חרא היתי מעדיף לדעת איזה חלקים כדי לי להחליף? האם זה יקר מדי? המחשב הזה יהיה חלש מדי למשחקים חדשים? (אני רוצה שהוא ישאר אצלי כמה שנים)איזה עוד פרוט להוסיף?מה זה חלקים ג'נריים? ^^המחשב כולל הכול, מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר וכ"ו חוץ ממערכת הפעלה (אני משיג אותה מהעבודה של אבא שלי בחינם)חלקים ג'נריים זה חלקים מחברה בלי שם (לא אמינה \ ידועה וכדומה).המחשב לא יריץ את המשחקים החדשים, אתה צריך מינימום 8800GTS 320MB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.