עבור לתוכן

האם ספק הכוח יכול להשפיע על הכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך 6800GT AGP ולפני חודש לערך החלפתי את הספק שלי שהוא TT 420W active pfc בספק 400 ג'נרי,

האם יכול להיות שכתוצאה ממעבר זה לספק ג'נרי הכרטיס מסך לא מקבל מספיק כוח וכתוצאה מכך המאורר או כל דבר אחר שיכול לגורם להתחממות יתר של הכרטיס מסך במאמץ גורם לו להתחמם?

דבר זה לא היה קורה לי לפני שהחלפתי את הספק לפחות לא משהו ששמתי לב אליו .. היום גם במשחקים ששיחקתי בעבר (בלי שום בעיה) הכרטיס מסך מגיעה לטמפ' מטורפות של 90 + מעלות ואני אף מקבל ארטיפקטים ולא אין לי OC על הכרטיס מסך.

בהנחה שכן הספק הוא הגורם לחימום יתר, איזה ספק אתם ממליצים לקנות בטווח מחירים 300 +- שיחזיק את המחשב בלי שום בעיה + OC עתידי ..

משהו כמו הספק הקודם שלי שבאמת החזיק את המחשב ללא בעיה.

תודה בן.

נ.ב יש לי במחשב 7 מאווררים, 3 כוננים, פלופי ובנוסף כל המפרט שלי שאותו אתם יכולים לראות בחתימה שלי ^

כרגע מחוברים רק חלק מהמאוררים ורק כונן אחד בגלל שאין לי מספיק יציאות בכונן הג'נרי שזה בכלל משהו שהפליא אותי..

פורסם

יכול מאוד להיות שזה משפיע על הביצועים של הכרטיס מסך. אבל מה שמוזר שהוא מתחמם יותר כי בדרך כלל אם הכרטיס לא מקבל מספיק חשמל הוא יוריד את המהירות שלו ובכך יתחמם פחות. יכול להיות שהמאוורר של הכרטיס מסך תקול. בכל מקרה אבל תחליף את הספק הזה מהר לפני שמשו ישרף לך במחשב כי הוא לא יחזיק את המערכת. ב300 שקל אתה יכול לקחת את הספק:Enermax 370W EG375P-VE Noisetaker או Coolermaster 500W eXtreme

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10294

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10548

פורסם
  • מחבר

המאוורר של הכרטיס מסך למראית עין אינו תקול הוא מסתובב ונראה לי שגם במהירות שבה הוא אמור להסתובב

חשבתי על האפשרות שאולי המשחה התרמית כבר התפגרה אבל לא מאמין כי עבר כולה שנה מאז שיש לי תמחשב וגם אני בטוח שדבר כזה היה קורה בצורה קצת יותר איטית ושזה תהליך, יש למישהו אולי עוד רעיונות ?

ובקשר לספק אתה יכול לפרט לי קצת יותר בקשר לספקים הנ"ל ?

ולמה הם טובים ? הנויסטייקר אני מניח שהוא שקט .. מה טוב דווקא בcoolermaster 500 לעומת אחרים?

עריכה:

אשמח אם תמליצו לי על ספק כוח שנמצא בחנות הנמצאת באיזור י-ם ( כמו KSP ) אני מעדיף לקנות את זה באיזור שקרוב אלי.

פורסם

סיכויים אפסיים שהספק הוא הגורם לחימום הכרטיס.

בכל מקרה,בתקציב שנתת אין ספקים איכותיים ב-KSP

פורסם

אתה יכול להזמים מ TMS או מנועה את ה 350 GLN W שאמור להיות מעל ומעבר וגם שקט . :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה זה בדיוק הספק כוח הזה ? אתה יכול לתת לי דגם מדויק ולינק לאתר ?

האם קיים בKSP ספק כוח שמתשווה לספק כוח שהיה לי ? בסכום הזה ? כי בתקופה שאני עבדתי איתו הוא החזיק את המערכת כמו שצריך.

פורסם

החזיק או לא החזיק גם ה-TT שהיה לך גרוע.

זה הדגם המדוייק, FSP 350GLN ותוכל למצוא אותו כאמור ב-TMS (תחפש שם,אל תתעצל)

פורסם
  • מחבר

אני לא מתעצל פשוט אין לי מושג מה זה TMS..

אני יבדוק את זה.

פורסם

אם תוכל למצוא ספק שם במחיר מסויים אז TMS זו מן הסתם חנות.

חיפוש קצר בגוגל (תוצאה ראשונה) יוביל אותך לחנות. שם חפש את הספק המדובר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים