פורסם 2008 בינואר 317 שנים Evermore - It's Too Lateאני לא מבין למה אתה לא מצליח למצוא בגוגל, אל תיקח מילה פה מילה שם- תחפש משפט שלם שאין בעיה להבין ולכתוב.למשל תחפש: "I left a box of memories lying on the floor" lyricsזה נותן בכל התוצאות חיפוש את שם השיר.
פורסם 2008 בינואר 317 שנים Evermore - It's Too Lateאני לא מבין למה אתה לא מצליח למצוא בגוגל, אל תיקח מילה פה מילה שם- תחפש משפט שלם שאין בעיה להבין ולכתוב.למשל תחפש: "I left a box of memories lying on the floor" lyricsזה נותן בכל התוצאות חיפוש את שם השיר.אני אומר לך שאני לא מצליח לזהות כל כך הרבה מילים משיריםאולי אני צריך בדיקת שמיעה..
פורסם 2008 בינואר 317 שנים משהו ידוע מה השם של השיר שיש בפרסומת החדשה של AXN ? הפרסומת של "אקשן פיקשן"בשיר שומעים משהו צועק Time is runing down או time is going downנשמע כמו שיר "רוק"משהו?
פורסם 2008 בינואר 317 שנים טוב אני מחפש שיר מלפני 10 שנים. אני רק יודע שהוא כזה היפ הופ משולב עם פזמון סטייל אופרה כזה. הקליפ הוא חבורה של כושים שנמצאים איפשהו וצופים במסך בבחורה שנמצאת כנראה בחלל ושרה להם אופרה ,או משהו כזה... אני יודע שזה קשה, אבל אני סומל עליכם!
פורסם 2008 בינואר 317 שנים זה Warren G & Sissel - The Rapsody - Prince Igorhttp://www.youtube.com/watch?v=D1wK3Bwgszsושוב תודה (בפעם השניה היום) , למר שמארי. א. ג'ונסון, שנמצא איתי במשמרת ערב בעבודה, וזיהה את הנ"ל בנקל..
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אני צריך את השם של השיר (המפורסם) של החשפניות.הוא די נפוץ רק אני פשוט לא יודע איך קוראים לו.תודה.
פורסם 2008 בינואר 417 שנים תודה אתה מלך!ותאמין לי שזה לא למה שאתה חושב..סתם סרטון שאנ יעורך אז זה מתאים
פורסם 2008 בינואר 717 שנים חושפניות ? 0_o שילוב מעניין של חשפניות וחסופיות חיחיזה השיר ששמים כל פעם שמישהו מוריד חולצה לא משנה איפה ?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אני צריך שתזהו לי את השיר שיש בסוף הסרט rush hour 3 (שעת השיא 3)..הוא מופיע גם באמצע הסרט....תודה רבה
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אני צריך שתזהו לי את השיר שיש בסוף הסרט rush hour 3 (שעת השיא 3)..הוא מופיע גם באמצע הסרט....תודה רבהראיתי את הסרט אבל שכחתי מה השיר בסוףבכל מקרה יש את השיר שהוא מפוצץ את כולם מכות בגג ואז מתחיל לשיר Village People - Kung Fu Fightingמקווה שזה הקטע...זה היה חזק נקרעתי מהשחקן הזה
פורסם 2008 בינואר 817 שנים שיר כזה נירה לי של MAROON 5 כז יו קר אבאוט מי אנד איי נווו...זה לא זה.. השיר הולךם משו כמו:what it is good for.. absolutley nothing תודה מראש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.